seks vaših staršev!!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ste kdajkoli slišali ali zaznali da starša sesksata??

da
162
57%
ne
122
43%
Skupaj glasov : 284

Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 19. Feb. 2008 17:15

Jaz razumem da to delata in tudi vem, da to delata, ampak slisat pa si ju ne zelim. Na sreco se ni bilo take situacije in tudi v prihodnje upam, da je ne bo. Ce bi ju pa zalotla pa sploh ne vem kak bi reagirala. :)
Uporabniški avatar
~IsaBella~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007
Kraj: in my dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a ~IsaBella~ » 27. Feb. 2008 23:42

hehe ko berem vaše komentarje se prav moram vprašat zakaj vam je nekaterim tako oh in sploh bljak, fuj,fej, grozno...in nevem kaj še...dejstvo, da vaša starša seksata??Ok pa saj ne rečem, pač ni ravno najljubši zvok poslušat seksanje naših staršev (lol) ampak vseeno pa je seks nekaj tako normalnega kot je normalno dihati, jesti, piti...whatever...in vsi dihamo prav tako vsi seksamo...dobro za male otroke, ki še nimajo niti kaj dosti pojma o vsem skupaj kar delata mama in ata je to že še čudno, neprijetno in nasploh čudaško...ampak mi smo pa že dosti stare in zrele, da bi to lahko "sprejele" kot nekaj vsakdanjega in normalnega mar ne? Svoje starše sem že slišala seksati pa tudi videla sem jih že nekako "na pol" ampak nič groznega;). Mogoče je pri meni "kriva" ta vzgoja mojih staršev in način življenja...saj je bila v naši družini vedno prisotna sproščenost v pogovorih o popolnoma vsem...tako smo se vedno pogovarjali karkoli pa naj bo to tema o seksu, kondomih, fantih, menstruaciji,nevem čem še vse ali pa tema o tem kakšno je vreme, kaj je bilo v šoli in kaj bo jutri za kosilo...že od malega je bilo tako in še danes se s starši pogovarjamo o vsem. Seveda jima ne pravim podrobnosti o svojem intimnem življenju pa tudi onedva ne o svojem, ampak seks nam ni nobena tabu tema in nekaj fuj,fej?!...tako, da se mi zdi tak odnos nekoliko nezrel...pA tudi naše babice in dedki so seksali in njihovi starši...pa naši starši...pa mi...pa naši otroci-bodo....to je normalno...no pa tudi ko smo na raznih partijih in podobno s prijatelji...pa lahko folk seksa okoli mene in dela svašta pa mi bo normalno...tudi ko slišim npr. prijateljico seksat...pa kaj?? problem?? ne...ravno ta vikend se je marsikaj dogajalo pri prijatelju doma, ko smo se vrnili s ponočevanja...nič novega...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 28. Feb. 2008 8:05

jz sm jih tud že zalotla k sm bla mlajša, zdj pa tko ne slišm k sta v spodnem štuku, jz pa v zgornem.
vem da še zmer sexata in mi ni to čist nč slabga niti nagraužnga, sj prou kva, dokler lahk kr :D

sj oni tud vejo da jz sexam pa kaj :)
Uporabniški avatar
_-PuPa-_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 10. 2005
Kraj: KP

Neprebrana objavaNapisal/-a _-PuPa-_ » 28. Feb. 2008 13:59

Kr neki, ko tko berem vaše poste, se mi zdi, kot da starši sploh nebi smel seksat. Halo...

Kao, ko se poročita in ko otroc odrastejo, je pa treba nehat seksat. ... Ziher ja..
Vsak dan je nov dan!
Uporabniški avatar
*bambi<3*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *bambi<3* » 28. Feb. 2008 18:37

Hehe...še zmer se mi zasmeje k se nato spownm :) ...jest sm kr neki cajta pr mami pa atiju spala :) , in enkrat sta zgleda mislna, da jest že veselo sanjam in da se seveda ne bom zbudila, pa sta pač opravla svoje. Jest sm se umes zbudila, k sm pač slišala neko škripanje, sam pač takrt sm mislna, da mami nemore spat pa da sklece dela :D ...no čez neki let se mi je pobliskal kai sta takrt počela :?
Drgač sm ju pol še 1x slišala.

Men se pa to ne zdi nč napačnga!Sei usi vemo, da bomo mi tud sexal pr 30,40...newem zakai bi mi blo pol kei čudnga. A mislte da vaju nista onedva pa nikol slišala? :P

Tko, da punce in fantje nč se sekerat, tud vs boio kdai otroc zalotl :wink:
anakonda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a anakonda » 29. Feb. 2008 10:20

*bambi<3* napisal/-a:Hehe...še zmer se mi zasmeje k se nato spownm :) ...jest sm kr neki cajta pr mami pa atiju spala :) , in enkrat sta zgleda mislna, da jest že veselo sanjam in da se seveda ne bom zbudila, pa sta pač opravla svoje. Jest sm se umes zbudila, k sm pač slišala neko škripanje, sam pač takrt sm mislna, da mami nemore spat pa da sklece dela :D ...no čez neki let se mi je pobliskal kai sta takrt počela :?
Drgač sm ju pol še 1x slišala.

Men se pa to ne zdi nč napačnga!Sei usi vemo, da bomo mi tud sexal pr 30,40...newem zakai bi mi blo pol kei čudnga. A mislte da vaju nista onedva pa nikol slišala? :P

Tko, da punce in fantje nč se sekerat, tud vs boio kdai otroc zalotl :wink:

Se popolnoma strinjam s tem...In imam enake izkušnje, le da sem ju žal večkrat slišala(to vseeno ni ravno prijetno)...
Drgač mi pa mami jamra, da bi pa ni nč od deda...In nikakor si ne želim takšnega zakona, tako da ji privoščim, sej je to potreba vsakega človeka...In vsekakor ne nameravam nehat sexat ko bom imela otroke, bom pa poskrbela da bova diskretna. :P
Uporabniški avatar
mgerdevi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mgerdevi » 01. Mar. 2008 13:55

js sm jih tudi ee dvakrat slišala...pa jih nečem nikoli več...
je že res da je lepo da se še zmeri privlačita...ampak upam da mi bo za naprej to prihranjeno... :?
Uporabniški avatar
.buba.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a .buba. » 01. Mar. 2008 14:55

Nikol zalotla niti slišala. Niti nimam želje, da bi ju. :wink:
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Papillon~ » 01. Mar. 2008 14:57

.buba. napisal/-a:Nikol zalotla niti slišala. Niti nimam želje, da bi ju. :wink:

Točno the same :D
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mravlca* » 01. Mar. 2008 21:26

na srečo nism zalotla, sam bratec je mogu nekak nastat :lol:
nočem mislt na to ampk sm hkrati vesela, da folk sexa in d bom tut jz pr teh letih najverjetneje še aktivna :twisted:
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a habibi7 » 02. Mar. 2008 4:06

hm jaz pa prav nikoli nism nč vidla, niti nč slišala, kot da sploh ne bi bla več aktivna, pa vem da mami jemlje KT in očitno neki se more dogajat -mogoč za vikende k je prazna bajta :)
vem pa da če bi ju zalotila bi mi blo ful nerodno, jah isto kot če bi mene kdo.
sj pa naši starši so še mladi in se nimamo kaj zgražat nad tem da sexajo, ker verjetno si vsaka želi da bo tud sama še ko bo v njihovih letih, vsaj jaz si.
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 02. Mar. 2008 11:36

Hvala bogu, da se tako sovražita, da še v isti spalnici ne moreta več spat (že ista bajta postaja premajhna zanju). Tako da ni možnosti, da bi kdaj naletela na kakšno neprijetno presenečenje.
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *~Liesl~* » 02. Mar. 2008 22:14

Enkrat sm ju slišala in enkrat našla kondome :oops:
Upam da nikoli več.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Mar. 2008 22:23

:nixweiss:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 02. Mar. 2008 22:24

^^ Ooo, zdej sem se spomnla :D .. Js sem 1x našla kondome in seveda ker takrat še nisem vedla kako to zgleda, sem vzela enga in ga napihovala, not nalivala vodo, ma svašta. :lach: In ker mi en seveda ni biu dovolj, sem vzela še druzga in še tretjiga. Seveda sem vse potem zmetala v kanto za smeti. Potem me je pa oči 1x "kregu", da se tega ne porablja za brezveze. :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]