seks vaših staršev!!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ste kdajkoli slišali ali zaznali da starša sesksata??

da
162
57%
ne
122
43%
Skupaj glasov : 284

Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 10. Jun. 2008 10:15

Moj oče je tetraplegik že sedmo leto. Si mislite, kako mora bit moji 50 letni mami (ali kateriemukoli človeku, ki na podoben način 'izgubi' spolnega partnerja), ki z očetom ne sexa že toliko let? Vsi vemo, da človek v vezi rabi tudi spolnost. Naslednjič, ko ju zaslišite ali zalotite, si rajš same pri sebi recite: 'Yes, to mi delita!' :)
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 10. Jun. 2008 10:30

JS res ne razumem določenih tu gor. Starši bi naj sprejemali naše spolno življenje že od-nevem-kerega-leta-naprej. Če je ne, so staromodni.
Lepo vas prosim!
Kaj pa mi?
Js pravim, bogu hvala, da sexata. In ja, vem da to počneta in se mi ne upira misel na to. Tudi z mami dostikrat govoriva o tem. In se mi ne gabita!
Le zakaj bi se mi?

Zame je sex nekaj najlepšega in vem, da tudi za moje starše.
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Jun. 2008 10:34

MsN napisal/-a:Se strinjam, ja - če bi to še vedno počela ali pa vsaj pogosteje, bi bila mnogo bolj mirna. Sem že razmišljala, da bi ju kam poslala in naj se malo posvetita drug drugemu :wink:

Js in moja sestra ju vsako leto pošljeva na morje, ampak ne pomaga, ker sta itak večino časa na morju skregana in niti besedice ne spregovorita... :? To je pa že razpadla zveza...
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 10. Jun. 2008 11:32

Meni je tudi ful všeč, ko ju slišim skoraj vsak večer... al pa če ju zalotim, kako se poljubljata :) al pa ko vidim, da moj oče nikakor ne more dočakat, da bi moja mama prebrala še zadnjo stra knjige in prišla k njemu v posteljo... :D se mi zdi nekako dokaz, da se imata po tolkih letih še vedno rada :)
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 11. Jun. 2008 17:58

tantra napisal/-a:vsi tisti ki mislite da je seks med starši nekaj nenavadnega ste dobesedno zmešani. pa starši se seksajo kot nori. če se pa ne potem je žalostno da so sploh skupaj. evo jaz in moja soproga sva v zakonu več kot dvajset let in imava tudi otroke. mislim pa da prekosiva v intimi večino mladine ki misli da je seks samo za njih ustvarjen. odkar sva skupaj sva samo povečala količino in kvantiteto. tudi dvakrat na dan delava tiste stvari,odkar imava novo hišo in sva večino časa čisto sama .
lepo svojim najdražjim zaželite čimveč sladkih uric. kaj ni boljše to kot pa kreganje in ostale neumnosti.
he he

Pod tole se pa podpišem, ker tiste/i ki se vam gabi to kar delajo naši starši v posteljah, pomislite kako bi bilo brez sexa pri vaših 45 letih, ve tko potrebne pa nič sexa... haha... no zamislte se malo!!!

Jaz bi bla čist happy če bi ju slišala, ampak jih ne, ker imam sobo v drugem štuku starša pa v prvem... tko da lih ne vem kaj se dogaja.

Ko boste stare 40 let oz več kot 40, upam da vas bodo otroci slišali kako vzdihujete!!! :P :P :P
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 12. Jun. 2008 11:55

Jaz bi bla čist happy če bi ju slišala, ampak jih ne, ker imam sobo v drugem štuku starša pa v prvem... tko da lih ne vem kaj se dogaja.

js sm tut u drugem štuku starša pa v prvem pa jih vseeno slišim..ojoj sta pa res glasna potem :lol:
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 12. Jun. 2008 16:06

Pri fantu mava sobo lih nad njegovima staršema pa tud nič ne slišva... sva se pa večkrat pogovarjala glede tega, če naši starpi še kdaj...
Tud on bi biv vesel če bi ju, saj je lepo, če se majo kljub starosti še radi in da si nabirajo kondicijo tudi na takšen način...

Sokolja... upam da nimaš niš proti temu...??? :P
Princeska...
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Princeska... » 12. Jun. 2008 22:25

Ja ene parkrat sm že slišala ju vriskat,pa posteljo,ko je škripala...Bed :oops:
Uporabniški avatar
miky-ca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a miky-ca » 12. Jun. 2008 22:50

jst sm slišala ko sta neki šepetala sm naslednje jutro to omenla...je rdeča barva naredla svoje na obrazu....pa mamin komentar: brigi se za sebe :eek: :D :D
...there's no point in living If you can't feel the life...
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 11. Apr. 2012 16:45

Jap... vidla. V tistmu trenutku sploh človk ne ve kaj bi naredu. :oops: :?
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 11. Apr. 2012 16:57

Mojih nisem še slišala, sem pa slišala starše od fanta sexat. Mi je bilo smešno :P
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 11. Apr. 2012 18:46

me skoraj nič ni doma, posebaj zvečer, ampak upam, da čimveč sexata!!!
Uporabniški avatar
DuL_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a DuL_ » 11. Apr. 2012 20:07

Moja dva pa nena več. Vem,da sva se enkrat nekaj menli in mi je rekla,da nena več sexata :D .
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 12. Apr. 2012 14:07

*cukrr* napisal/-a:Jap... vidla. V tistmu trenutku sploh človk ne ve kaj bi naredu. :oops: :?
Tud js ju zalotu, in to večkrat. :? I can feel u.
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 12. Apr. 2012 14:12

Logitech napisal/-a:
*cukrr* napisal/-a:Jap... vidla. V tistmu trenutku sploh človk ne ve kaj bi naredu. :oops: :?
Tud js ju zalotu, in to večkrat. :? I can feel u.

Auuu... :) pa pol je še prou čudn par dni po tem. Vsaj js se nism mogla normaln pogovarjat z njima haha. :D Ampak sej čez par dni se je vse uneslo. :)
Tu es dans toutes mes pensées.*

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov