seks vaših staršev!!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Ja, hehe, sem jih slišala. Najprej mi je bilo malo čudno ( sem si kar ušesa pokrila ), potem sem se pa navadila. No, saj ne da se to dogaja non stop :knuddel: , če pa se zgodi, se pa sam nasmehnem in odstranim, vsa vesela, da se imata fajn.
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
haha, kolk smo smešni, k seks res ni nič tazga.
ampak ok, seks naših starcev očitno je tud jaz ne bi o tem razmišlala
drgač pa svojih mislm, da nism nikol dobila. pol k je mt že mela fanta, sm pa enkrat.
ne bi več takih stvari, hvala
ampak ok, seks naših starcev očitno je tud jaz ne bi o tem razmišlala
drgač pa svojih mislm, da nism nikol dobila. pol k je mt že mela fanta, sm pa enkrat.
ne bi več takih stvari, hvala
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ja, sm slišala in si želim, da nebi.
Nisem nit razmišljala, da moja dva to dejansko delata in pol me je šokiralo.
Nisem nit razmišljala, da moja dva to dejansko delata in pol me je šokiralo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
messfox napisal/-a:Kruta je tale zadeva. Tega si res ne želim slišati, še manj pa videti, ker mi je res groznoo. Čeprav so ljudje kot vsi ostali in imajo svoje potrebe, si ne morem predstavljati, da bi seksala
Se podpišem... Srečo pa imam, da imata sobo v 1.nadstropju, jaz pa v pritličju. A vseeno, ko grem kdaj ponoči na wc (je v 1.nadstropju), si ravno ne želim, da bi ju videla ali slišala.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
Damyanchyka napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:mi smo se enkrat ko sm bla še mlajša (14 let) ful skregal in pol sm jima preluknala kondom z iglo. in pol je mami zanosila čez neki časa (sam nevem a zarad tega al je blo načrtovano)
Kruta
hahahhahha...tota pa je dobra...hehe.... sem se res nasmejala
-
Beiib* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Jst sm jih že zalotila sred akcije.. čist tko ponesreč sm šla u spalnco. Ampak nista nč opazla .. Drgač pa sm velikrat že kej slišala.. . To je čist njuna stvar če seksata.. Nej dokler lahko. Nimam zdej pa interesa da bi jih pa gledala .
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
meni se je lih pred kratkim zgodilo ,,, sm neki rabla mamo, pa tko sm misnna da počivata ku ponavadi (naj bi) in pol tko potrkam oprem vrata in videm mamo gor na tatu .. jaoo .. pol sam u smeh in vijam vn
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
em..o tej temi sploh nočem razmišlat ker se mi celotna stvar lahko samo zagabi
..sem pa jiju enkrat slišala ko sem bla še čist mala..pa ne bi več tega ponovila..
..me pa zanima če še sploh delata to
..sem pa jiju enkrat slišala ko sem bla še čist mala..pa ne bi več tega ponovila..
..me pa zanima če še sploh delata to
..just wanna dance, wanna go insane...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^Nevem zakej bi se ti ta stvar gabla Pa sej to je ja neki normalnega...
Moji pa tega več ne delajo (čeprav sta še vedno rosno mlada) zaradi njunega sovražnega odnosa. Pa bi res rada, da bi spet končno sexala...
Moji pa tega več ne delajo (čeprav sta še vedno rosno mlada) zaradi njunega sovražnega odnosa. Pa bi res rada, da bi spet končno sexala...
- tantra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
vsi tisti ki mislite da je seks med starši nekaj nenavadnega ste dobesedno zmešani. pa starši se seksajo kot nori. če se pa ne potem je žalostno da so sploh skupaj. evo jaz in moja soproga sva v zakonu več kot dvajset let in imava tudi otroke. mislim pa da prekosiva v intimi večino mladine ki misli da je seks samo za njih ustvarjen. odkar sva skupaj sva samo povečala količino in kvantiteto. tudi dvakrat na dan delava tiste stvari,odkar imava novo hišo in sva večino časa čisto sama .
lepo svojim najdražjim zaželite čimveč sladkih uric. kaj ni boljše to kot pa kreganje in ostale neumnosti.
he he
lepo svojim najdražjim zaželite čimveč sladkih uric. kaj ni boljše to kot pa kreganje in ostale neumnosti.
he he
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^No...meni mi je žalostno, ker moji tega več ne delajo, ker bi ful rada, da bi še 1x doživeli kej tko fantastičnega . In res je, njihova zveza ne temelji na ničemer več, razen na kreganju in špikanju edn drugega.
Tko da če vaši starši sexajo, bodte vsaj veseli, da se en tolko dobro razumejo...
Tko da če vaši starši sexajo, bodte vsaj veseli, da se en tolko dobro razumejo...
- Gost
Se strinjam, ja - če bi to še vedno počela ali pa vsaj pogosteje, bi bila mnogo bolj mirna. Sem že razmišljala, da bi ju kam poslala in naj se malo posvetita drug drugemu
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov