Seks v troje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Še nisem poskusila. Bi pa ob pravi priložnosti poskusila varijanto FFM. Tudi fant pravi da je za da bi probov , vendar še nikol nisva prišla dlje od pogovora ... morda pa kdaj preideva na dejanja...kdo ve
Sem pa nekaj časa nazaj brala na moškisvet.com tale članek o trojčku ki kao predpostavlja samo 2 varjanti kako do tega pride. Kaj pa ostali mislite? je res tako? ker meni se sliši malo fejst zakomplicirano vse skupaj
http://moskisvet.com/clanek/v_formi/clanek-ki-ga-zenske-ne-smejo-brati.html
Sem pa nekaj časa nazaj brala na moškisvet.com tale članek o trojčku ki kao predpostavlja samo 2 varjanti kako do tega pride. Kaj pa ostali mislite? je res tako? ker meni se sliši malo fejst zakomplicirano vse skupaj
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Hmmm ni sex z dvojčicama incest? mislim med njima...
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
debilen članek. posebno navdušujoč odstavek
ob tip s takim razmišljanjem bi blo moje glavno orožje brca v rit.
debilen članek. posebno navdušujoč odstavek
Kar se tiče samega manipuliranja, pa se na prvi pogled zdi odvratno, a ženske uporabljajo manipulacijo vsak dan. V tem so prave mojstrice, ne nazadnje je to njihovo glavno orožje. Moški po drugi strani pa bo, tudi če je izjemno dober manipulator, uspel žensko le redko zmanipulirati. Navadno mu manipulacijo pač dovoli, pri tem pa že premišljuje, kako bi lahko situacijo obrnila v svojo prid.
ob tip s takim razmišljanjem bi blo moje glavno orožje brca v rit.
-
Se strinjam. deli članka so res za spregledat da nebi kdo avtorja pretepel
- Malina2012
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2012
Nisem brala vsega,tako,da bom samo odgovorila.
Js mojga ful naštimujem že 3 leta da bi v troje-al pa še en par-to bi mi blo super,sam on noče-kao ne more gledat da se me nekdo dotika kaj šeče kej drucga.
Škoda...pač po tokih letih sede še kej drzcga prjet pa tko...ljubezen itak ostaja....potrebe so pa nekaj drugega in večina jih zanika in zatira samo zaradi bedni moralnih in družbenih predsodkov,ki so jim bili vbiti v glave. Al pa majo problem globoke posesivne ljubosumnosti in egoizma.
Jaz pač spoštujem da moj noče....ker ga ljubim,se to sprejela. Upam pa,da bo na stara leta pristal na kakšno swinganje
Js mojga ful naštimujem že 3 leta da bi v troje-al pa še en par-to bi mi blo super,sam on noče-kao ne more gledat da se me nekdo dotika kaj šeče kej drucga.
Škoda...pač po tokih letih sede še kej drzcga prjet pa tko...ljubezen itak ostaja....potrebe so pa nekaj drugega in večina jih zanika in zatira samo zaradi bedni moralnih in družbenih predsodkov,ki so jim bili vbiti v glave. Al pa majo problem globoke posesivne ljubosumnosti in egoizma.
Jaz pač spoštujem da moj noče....ker ga ljubim,se to sprejela. Upam pa,da bo na stara leta pristal na kakšno swinganje
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Malina2012 napisal/-a: potrebe so pa nekaj drugega in večina jih zanika in zatira samo zaradi bedni moralnih in družbenih predsodkov,ki so jim bili vbiti v glave. Al pa majo problem globoke posesivne ljubosumnosti in egoizma.
Tega pa ne moreš trdit, tako kot imaš ti željo po tem, moraš razumeti, da je pa nekateri pač nimajo Ljudje smo si različni
-
Crnolaska, informativno ...si dobila kakšen odziv?
- pohorc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 8. 2011
- Kraj: Kranj
Malina2012 napisal/-a:Škoda...pač po tokih letih sede še kej drzcga prjet pa tko...ljubezen itak ostaja....potrebe so pa nekaj drugega in večina jih zanika in zatira samo zaradi bedni moralnih in družbenih predsodkov,ki so jim bili vbiti v glave. Al pa majo problem globoke posesivne ljubosumnosti in egoizma.
Haha, pošteno! Tebe bi pa imel. Sicer ne za dolgo, ker vem, da bi me prevarala takoj, ko bi imela priložnost, ampak moraš pa biti zanimiva punca!
-
Larrisa - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2012
Hellow,
midva s partnerjem sva pred kakšnim mesecom poskusila FFM. Ampak sva imela pravilo Punca se je lahko igrala le z mano. Tako, da sem bolj prišla jaz na račun Prvič v življenju sem poskusila z žensko in mi je bilo super. Predvsem njeni joški Nevem sem ženska in mi je full rajcig da ima punca velike prsi in da jih lahko masiram in se igram z jezikom po njih
V glavnem moj je bil le opazovalec zraven. Razen takrat ko sva midva delal misionarca in je punca bila na meni sem mu dovolila da jo spenka po ritki
Dejstvo vsega je bilo da ni bilo čustev. Le nabitost seksualnosti in raziskovanja. Mojega dragega ljubim in on mene. In sem srečna da sva to poskusila ker mislim da še kdaj bova Morda mu takrat pustim več stvari
Lp
Larra
midva s partnerjem sva pred kakšnim mesecom poskusila FFM. Ampak sva imela pravilo Punca se je lahko igrala le z mano. Tako, da sem bolj prišla jaz na račun Prvič v življenju sem poskusila z žensko in mi je bilo super. Predvsem njeni joški Nevem sem ženska in mi je full rajcig da ima punca velike prsi in da jih lahko masiram in se igram z jezikom po njih
V glavnem moj je bil le opazovalec zraven. Razen takrat ko sva midva delal misionarca in je punca bila na meni sem mu dovolila da jo spenka po ritki
Dejstvo vsega je bilo da ni bilo čustev. Le nabitost seksualnosti in raziskovanja. Mojega dragega ljubim in on mene. In sem srečna da sva to poskusila ker mislim da še kdaj bova Morda mu takrat pustim več stvari
Lp
Larra
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov