Seks v troje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ceyron
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Ceyron » 12. Nov. 2011 20:23

Bom povedal nekaj kar se je zgodilo "kolegu".

Pred parimi leti je spoznal eno punco ter se se kmalu zaljubil vanjo. Za oba je bila to prva "resna zveza". Po dveh ali treh mesecih se je ona spomnila, da bi bilo zanimivo prepeljat kako punco zraven. Ker je pac slisal, da so to sanje vsakega moskega ga je zanimalo kaj je to. Tukaj bi poudaril, da so njo zanimale punce in njemu je izrecno zatrdila, da je on Edini fant, ki jo je kdaj privlacil.
Ona je prpeljala eno punco, in je bilo supr. Pol po parih srecanjih je prpeljala spet neko drugo punco, ker ji je pac ratal dolgcajt s tisto.
Po kakem mesecu ali dveh je temu mojmu kolegu postalo neprijetno, ce je bila kaka oseba zraven, vendar je bil tiho. Ta srecanja niso bila pogosta, recimo enkrat na teden.
Zato pac zacel bolj gledat kot sodelovati in pocasi je zacel opazati, da je ta njegova punca neka druga oseba kot si jo je on predstavljal.
Po priblizno pol leta, od tega, ko sta se spoznala, je koncal stike z njo.

To je pac neka izkusnja pri kateri je najbolje, ce si zakljucke sami potegnete.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Nov. 2011 20:35

HAha, ni pogosto :D enkrat na tedn. :D
It was forever..but it didnt last long..
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 13. Nov. 2011 0:50

sploh ne vidim problema, če mu je pa ja zatrdila, da je on Edini (pazte, z veliko začetnico!!!!) fant, ki jo je kdaj privlačil. zakon! in on s tako fejst punco prekine vse stike. :lol:
As your lover describes you, so you are.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 13. Nov. 2011 7:38

Tvoj frend je retard.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 13. Nov. 2011 9:38

Ceyron da nimava istega "kolega". Točno to se je zgodilo z mojemu znancu.
Ceyron
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ceyron » 13. Nov. 2011 11:29

Glede istega znanca je tako.
njegov oce je imel v Ljubljani nekaksen penthouse, kjer je bil samo kak dan v mesecu. Tako, da sta se dobivala tam. Njegova druzina ni vedela nic o njej in menda je bilo isto za njo.
Vrjetno ta zgodba ni glih pogosta, ampak edina pa tud ni. Takrat ni se imel 20 let, koliko je bil pa star tvoj znanec?

Pomoje jo je pustu, ker je ona nardila vse kar ji je reku in to zna bit dost dolgocasno. lahko pa tudi da se je navelical. Impulzne razloge je dost tezko razumet zame.
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 21. Nov. 2011 10:00

Mu je bilo dolgočasno, ali je možno, da je bil on res samo za kamuflažo, ker so njej bolj ženske všeč?
Zadnjič spremenil matty13, dne 21. Nov. 2011 10:03, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 21. Nov. 2011 10:01

Jochie napisal/-a:
matty13 napisal/-a: Kasneje mi je povedal, da je to že sprobal s sošolko in njeno sestro dvojčico.

:eek: :twisted: :eek: :twisted: :razz:

upam vsaj, da sta bili luštni, ker luštni enojajčni dvojčici v paketu so sanje vsakega moškega! :oops:

to, da mu pa ni bilo všeč, je pa laž... :D

Men se zdita luštni ja. In dam ti prov, da misliš, da so to sanje vsakega moškega. Tako sem tudi jaz razmišljala. Moj je rekel, da si je tega želel, ampak, ko je pa prišlo do tega, mu pa sploh ni bilo všeč in si seksa v troje ne želi več...jaz mu verjamem.

Če bi mi reku, da si ga želi, me ne bi prizadel. Lepo bi mu povedala, da meni ni do tega. Prizadel bi me samo tem v primeru, če bi me zarad tega pustil.

Hvala Kasiopeja in CaliLove*...vidve že vesta ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Nov. 2011 10:46

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 21. Nov. 2011 10:56

^^ja je mogel vse sam delati, ker so bile dvojčice :lol:

In ne vem zakaj se mi zdi, da je to da sex z dvojčicama ni nič posebnega....eno veliko sranje. Just sayin :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ceyron
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ceyron » 22. Nov. 2011 20:15

Pac privlacnost je v glavi. Ce nekdo misli, da je wow, ce mas tri zenske v postelji, ga pac to ful vzburja, in ponavadi se lahk zgodi, da mu niti ne vstane al pa prehitro konca. In pol zenske pa moski delajo takega slona iz te male muhe, da je nekak mit, ki ga vecina ljudi zeli izkusit.
Ce boste kdaj srecal pravo zensko (ali moskega), vas bo omrezila s pogledom. In takrat boste njeni/njegovi in mogoce boste oznacili to za pravo ljubezen :) Mogoce boste govorili, da sta si usojena :) Ali pac kaj tretjega.

Konc koncev je pa le to, da ta oseba ve kako vzburiti nasprotni (ali isti) spol in to zelo lepo izkoristi.

ce si ne morete pomagati in se vedno zelite doziveti kako je, ce sta v postelji dve zenski imate vec moznosti.

Mogoce najbolj preprosta je ta, da greste v ameriko za kak teden ali dva in poveste vsem puncam tm, da ste pac iz evrope in prej kot slej boste dobili pac dve zelo zagreti kandidatki. Mogoce vec, ce je pac vecja druzba :P

Ce pac mogoce mate nekaj napak, karakternih ali vam mogoce manjka kak ud, pa zacnite fejkat angleski naglas, pa boste imeli malo vec srece

Druga moznost je ta, da najdete kako druzbo, ki jih je nekaj v LJ, ceprav ne spet ogromno, in med raznovrstnimi perverzijami, v katere se ne bomo spuscali, bodo bili tudi malo bolj soft zenske, in pac probite, ceprav mogoce bodo zelele, da jih naseskate ali kaj podobnega. Odvisno koga najdete. Mogoce bi bilo pametno nositi kondom, ker je cisto mozno, da imajo kako spolno bolezen.

Na prejsno temo, pa bom se tole povedal.

Tista punca ga je gledala kot boga. Vrjetno mu je to pasalo nekaj mesec, vendar prej ali slej, ga je to dotovklo in pac ni vec prenesu tega. Ne vem, ce je mislil, da je je zaljubljena v iluzijo, ali pac ga je dusila, podrobnostih nazalost ne vem, ceprav nekako mislim, da tukaj niso tako pomembne. Vem pa, da ga je motilo, da mu ona ni predstavila prijateljic in tako dalje.
Zaradi tega ga vrjetno ni imela za pac tko zraven.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 18. Jan. 2012 17:20

Išče se ženska za FFM. MB in okolica. Ostalo na ZS.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
iffoby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a iffoby » 22. Jan. 2012 21:38

Se nisem:) Trenutno sem v resni zvezi, pa bi vseeno poskusila, ce bi se ponudila neka zanimiva priloznost... Nisem ravno kontraverzne narave... Odprta za vsako zanimivo idejo;)
Zdravje je naše največje bogastvo!
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 22. Jan. 2012 23:35

^ kaka pa je to kontraverzna narava? :D to pa še nisem slišala :wink:
iffoby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a iffoby » 22. Jan. 2012 23:59

Lol:))) se opravicujem misljena je bila konzervativa narava se zgodi:)
Zdravje je naše največje bogastvo!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov