Seks v troje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Hehe...ja z razmišljanjem je vse lepo in prav, ko pa pride do konkretnih dejanj, pa se jih dosti ustraši. Moraš vedeti, kdo je tvoja prioriteta in da so ostali samo extra fun, brez emocij, potem ne vem, zakaj bi okleval, če je želja?
Ne iščem punce, vsaj trenutno ne, poskušala sem zgolj dati naset, glede na to, da sem sama v preteklosti iskala primerno in razmišljala o tem. Vseeno so mi pa bolj všeč fantje in če že trojček, v prevladi moških.
Ne iščem punce, vsaj trenutno ne, poskušala sem zgolj dati naset, glede na to, da sem sama v preteklosti iskala primerno in razmišljala o tem. Vseeno so mi pa bolj všeč fantje in če že trojček, v prevladi moških.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ne bi preživel dotika mojga tiča z drugim tak, da a-a... m/m/f ziher odpade pri meni, f/f/m pa takoj
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
ja, da se ziher to moraš kaj dotaknit, če si že v seksu skup.. DP pa to tam zna kaj po nesreči pobegnit
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Ja fak no, kaj pa moramo potem uboge punce skoz dati vsakič, ko seksamo Potem se ti lastno telo gnusi?
Emm pač si izmenjujeta punco, al pa DP, ne rabiš mu ga potegnit
Emm pač si izmenjujeta punco, al pa DP, ne rabiš mu ga potegnit
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
Dioniz - Cosmo moderator
ja saj glih pri DP se mi zdi, da lahko pride do problemov in dotikanj. pa ne gnusi se mi lastno telo samo nočem se dotikat drugih tičev, pa čeprav po nesreči.
kaj pa punce dajete skozi? saj ve mate rade moške tiče isto ko jaz lulike pa se marsikira od vas tud ne bi glih rada dotikala druge s svojo.
kaj pa punce dajete skozi? saj ve mate rade moške tiče isto ko jaz lulike pa se marsikira od vas tud ne bi glih rada dotikala druge s svojo.
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
tukaj se z Dionizem strinjam, malo "čuden" oziroma ogaben je občutek ko en tip opleta s svojim v tvoji bližini, da ne omenjam nevarnosti in strahu ob orgazmu, ker projektili letijo po svoje (če so slučajno želje punce, da tipoma pride njej na joške npr).
Že bil enkrat v fmm kombinaciji in sem imel kar težave s koncentracijo.
DP si pa sploh ne predstavljam, joj...rajš ne, preblizu. Je že boljše "črka H" (en od spredaj, drug od zadaj, ženska pa horizontalno med obema).
Že občutek da ti ga vleče medtem ko je malo prej vlekla drugemu je čuden... bognedaj se še lizat z njo po njenem oralcu drugemu, o šit
Že bil enkrat v fmm kombinaciji in sem imel kar težave s koncentracijo.
DP si pa sploh ne predstavljam, joj...rajš ne, preblizu. Je že boljše "črka H" (en od spredaj, drug od zadaj, ženska pa horizontalno med obema).
Že občutek da ti ga vleče medtem ko je malo prej vlekla drugemu je čuden... bognedaj se še lizat z njo po njenem oralcu drugemu, o šit
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
^^
sej, to mi ni jasno al ga je strah, da mi bo kdo všeč al kaj, nevem
pa on je v stanju ''ti si mi dovolj, v tebi mam vse kaj rabim'', zato tud ne razume mojih želja :3
rokerca napisal/-a:Hehe...ja z razmišljanjem je vse lepo in prav, ko pa pride do konkretnih dejanj, pa se jih dosti ustraši. Moraš vedeti, kdo je tvoja prioriteta in da so ostali samo extra fun, brez emocij, potem ne vem, zakaj bi okleval, če je želja?
sej, to mi ni jasno al ga je strah, da mi bo kdo všeč al kaj, nevem
pa on je v stanju ''ti si mi dovolj, v tebi mam vse kaj rabim'', zato tud ne razume mojih želja :3
Zadnjič spremenil Mishela, dne 11. Feb. 2016 19:17, skupaj popravljeno 1 krat.
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
Mishela in kakšne so tvoje želje? Čisto tako sprašujem, ker bi rad razumel. Ker se mi zdi da sem podoben tvojemu tipu. Če pomislim kako je blo prej ko sem imel resno punco, po eni strani bi rad poskusil razne kombinacije, po drugi strani pa je mal čuden filing gledat svojo kako jo nekdo en tretji nabija, ona pa v nasladah stoka medtem ko je v njej en drug tip in ne ti.... Okej, drugače bi bilo če bi bila njena želja sprobat ffm kombinacijo.
Potem so pa še podvprašanja, mogoče se boji da obeh ne bo mogel zadovoljit, al pa ga bo kej iztirilo in ga nebi mogel spravit pokonci.... mogoče se boji, da ti bo to tako všeč, da boš poskušala lezbo variante brez da bi on za to vedel... kaj pa veš kaj mu gre po glavi.
Potem so pa še podvprašanja, mogoče se boji da obeh ne bo mogel zadovoljit, al pa ga bo kej iztirilo in ga nebi mogel spravit pokonci.... mogoče se boji, da ti bo to tako všeč, da boš poskušala lezbo variante brez da bi on za to vedel... kaj pa veš kaj mu gre po glavi.
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Men pa se zdi celo boljša f/f/m varianta, kot pa mmf. Nekako boljše mi bi bilo, ker bi 1.) poskusila z žensko in 2.) to celo v trojčku. Je pa res, da tu moraš bit prepričan v partnerja oz. mu ful zaupat, da ni na koncu kontra učinek in namesto užitka ljubosumje itd. Je pa mi smešno to, da moški bi brez problema spustili kakšno žensko zraven, o tipih pa ne duha ne sluha. Malo egoistično, se vam ne zdi?
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]