Seks v troje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Nekoga, ki ga mam rada iz dna svojga srca, že ne bom delila še z eno žensko!! Če bi men to tip predlagu bi bla fuuuul užaljena. Ampak moj zmer k debata nanese na sex v 3 reče, da z mano pa še z eno tega že nebi mogu. Sam nevem... mogoče to sam zato prav k ve da to hočem slišat?!
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Jz defenitivno bom enkrat v troje, pod parimi pogoji - z mano bosta 2 tipa (z žensko me ne mika), noben med njima ne bo moj tip, bom samska!
Mislm da če greš v dvoje s svojmu tipam, da to čist ubije že načeto razmerje, ker vem da mene bi ubil če bi vidla ko zravn mene eno drugo poriva ... pa njega če bi en drug mene
Mislm da če greš v dvoje s svojmu tipam, da to čist ubije že načeto razmerje, ker vem da mene bi ubil če bi vidla ko zravn mene eno drugo poriva ... pa njega če bi en drug mene
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
ne ne in ne, jz si neb mogla svojga delit z drugo. pa še zagovornica tega sm, da za sex rabiš medsebojno ljubezen, in potlej, kaj bi potem ona delala tam? ne, nism tolk samozavestna, pa tud on je samo moj in hočm da tko ostane. jz pa da sm njegova ena in edina.
- Heaven
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
sem doživela sex v troje:sve bile dve punci in fant.lahko samo povem da je bilo to eno izmed najboljših izkušenj v mojem življenju.seveda,če imaš ob sebi partnerja,do katerega gojiš čustva se moraš obvezno zavedat da je to vse pač igra užitkov,ker drugače kaj takega res ni možno izvest.jaz sem si to ful želela sprobat in z partnerjem sva se veliko o tem pogovarjala.v samem trojčku je bilo noro,res užitek in tudi vse smo profesionalno izpeljali.ni večjega užitka ko obdeluješ eno bejbiko z jezičkom in vidiš partnerja kako uživa ob pogledu nate in te obenem še sam zadovoljuje.mi smo v naši igri sprobali prav vse:od različnih položajev in vsak je bil z vsakim tako da so bili užitki res na vrhuncu.kaj naj rečem...vem da se bo to mogoče nekaterim zdelo noro,ampak to je popestritev spolnega življenja.dokler se ni zgodil sex v troje,sem se vedno spraševala kako je biti z punco in hvala bogu sem to doživela in še boljše,vpričo fanta.tega res nikoli ne bom pozabila in ni mi žal da sem sprobala.saj ne rečem da kaj takega prakticiram pogosto,ampak če se mi še kdaj ponudi priložnost,jo bom spet izkoristila.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
hm, jz pa ce bi v troje, bi edin se z ksnim tipom, hehe
z zensko ne bi mogla... nekak... (fuj)
tko da z mojim ocitno ne bova mela trojcka... kr en ni za eno varianto, drug pa ni za tadrugo. pa tut noben od naju nima neke blazne zelje, al pa nekih ful fantazij kako bi blo v troje.
z zensko ne bi mogla... nekak... (fuj)
tko da z mojim ocitno ne bova mela trojcka... kr en ni za eno varianto, drug pa ni za tadrugo. pa tut noben od naju nima neke blazne zelje, al pa nekih ful fantazij kako bi blo v troje.
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
jaz nikakor ne bi prenesla gledanja mojega fanta kako fuka drugo punco.ko voli nek izvoli. ljubezen je vsekajdrugega kot zgolj izživljanje takšnih in drugačnih spolnih fantazij.
trojček s svojo ljubeznijo nima nikakršne veze z odprtostjo oziroma zavrtostjo. jaz bi prej rekla z zdolgočasenostjo, zmanipuliranostjo, .. ma milijon izrazov.
vsak ima svoje življenjske nazore.
trojček s svojo ljubeznijo nima nikakršne veze z odprtostjo oziroma zavrtostjo. jaz bi prej rekla z zdolgočasenostjo, zmanipuliranostjo, .. ma milijon izrazov.
vsak ima svoje življenjske nazore.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
O sexu v troje mislim takole... ko si enkrat v dolgoletni vezi in imaš res lepo ljubezen, takšno kot mora bit, se ljubiš in spoštuješ, mislim da ne pride do tega tako kot je napisala Smarxy... če je pač okoliščina, ki jo izkoristiš.
Sej nismo otroci, ki ne razmišljajo zavestno... pač gremo probat.
Tako razmišljaš ko si mlad, še v puberteti in ti je vse noro všeč, si brez obveznosti in brez resnega fanta.
Če je prisotna želja po tem, ko si starejši in v dolgoletni vezi, pač partnerja hočeta neko popestritev, si punco oz. fanta izbereta in se dogovoriš za trojčka. Seveda pobuda mora bit obojestranska.
Meni osebno ni do tega, ker se mi zdi da se lahko potem v vezi nekaj spremeni, ni več isto in nikoli ne bi bilo... ne bi prenesla da bi gledala kako moj gleda drugo, se je dotika in ji ga zarine noter, pač nisem takšna oseba.
Pa tu se ne gre za to, koliko si samozavestna in sigurna vase, tu se gre za to ali si oseba za te stvari ali ne...
Sem zelo odprta in razgledana ampak kaj je moje je moje, neka meja v vezi pa ja mora obstajat...
Če bi imela dva tipa ki bi me porivala, pa bi se počutila kot neka prasica, ničvredna, stvar s katero lahko počnejo kar hočejo ( to pišem sam zase kak bi se počutla, da ne bio mislila katera da jo žalim )
Tako se pač midva s partnerjem pogovarjava, kadar pride tema o tem, normalno, on pa reče da bi še mel katero, mislim kater tip pa je ne bi če bi se punca strinjala...
No če pa vidim na tv-ju, kako dva tipa natepavata bejbo ali obratno, me pa vzburja, sam jaz ne bi mogla.
Tako razmišljaš ko si mlad, še v puberteti in ti je vse noro všeč, si brez obveznosti in brez resnega fanta.
Če je prisotna želja po tem, ko si starejši in v dolgoletni vezi, pač partnerja hočeta neko popestritev, si punco oz. fanta izbereta in se dogovoriš za trojčka. Seveda pobuda mora bit obojestranska.
Meni osebno ni do tega, ker se mi zdi da se lahko potem v vezi nekaj spremeni, ni več isto in nikoli ne bi bilo... ne bi prenesla da bi gledala kako moj gleda drugo, se je dotika in ji ga zarine noter, pač nisem takšna oseba.
Pa tu se ne gre za to, koliko si samozavestna in sigurna vase, tu se gre za to ali si oseba za te stvari ali ne...
Sem zelo odprta in razgledana ampak kaj je moje je moje, neka meja v vezi pa ja mora obstajat...
Če bi imela dva tipa ki bi me porivala, pa bi se počutila kot neka prasica, ničvredna, stvar s katero lahko počnejo kar hočejo ( to pišem sam zase kak bi se počutla, da ne bio mislila katera da jo žalim )
Tako se pač midva s partnerjem pogovarjava, kadar pride tema o tem, normalno, on pa reče da bi še mel katero, mislim kater tip pa je ne bi če bi se punca strinjala...
No če pa vidim na tv-ju, kako dva tipa natepavata bejbo ali obratno, me pa vzburja, sam jaz ne bi mogla.
- Smarxy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
severa napisal/-a:O sexu v troje mislim takole... ko si enkrat v dolgoletni vezi in imaš res lepo ljubezen, takšno kot mora bit, se ljubiš in spoštuješ, mislim da ne pride do tega tako kot je napisala Smarxy... če je pač okoliščina, ki jo izkoristiš.
Kar lepo si to povedala, severa. Zanimivo, kako mnoge zenske ki bi bile ali pa so ze bile v trojcku, raje izbere punco kot se enega fanta. Jaz tudi ne bi mogla ...
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Mmmmm.Jaz bi to ful rada enkrat probala. Samo pod pogojem, da nihče izmed "navzočih" ni moj fant. Mi je pa popolnoma vseeno ali je to trojček-2ženske in 1fant ali pa 2fanta in 1ženska.Menda pravijo, da je to ena izmed stvari, ki jih moraš v življenju poizkusit. Hm...dobra ideja
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
Jst načeloma u troje ne bi šla...tipa hočm sam zase pa tud intimnost rada delim sam z enim človekom...sam nikoli ne reci nikoli..ker se mi je že doskrat zarekl
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Kaj pa vem... Če bi bla samska pol bi se znal tud kej tazga zgodit. Ampak ne z dvema tipoma ampak z žensko pa tipom. Po možnosti bi bla oba popolna neznanca Tko mal spremembe pa to, predvsem pa radovednost kako bi to zgledal pa kakšn bi bil feeling pa to. Zanimivo no.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov