Seks v troje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:kulk gnarja pokasiraš, jo zanima...
oz. koliko si prihranila, ker ti ni bilo treba plačati večerje, izleta, oblek....
če bi gledala finance bi bilo zelo slabo... včasih plača on, včasih plačam jaz - res večkrat on, ampak samo ker je stara šola in se mu zdi izpod časti da jz plačujem. Cunje si pa kar sama kupujem - na razprodajah zato da prihranim.
In dejansko delusional sploh nisem tako zelo ambiciozna ampak imam srečo da sem skoraj vedno na pravem mestu ob pravem času.
Čustveno me zadovolji ker skrbi zame, ker vidim da me ima rad, ker me krega če preveč delam ali pa ugotovi da cel dan nisem imela časa da bi karkoli pojedla in ker me posluša in si zapomni kaj sem mu povedala in ker je takten glede zadev za katere ve da jih ne želim vedeti t.j. njegovo preveč zasebno življenje. Pač zato ker ga bolj skrbi zame kot pa mene samo...
-
obiskovalec - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
V policiji smo temu rekli priložnostna kurbica.
Ravnokar me je prijateljica povabila na sex v troje. Pa sem jo zavrnil, ker ne sexam z nosečnicami, čeprav bi tretji kandidat verjetno spal
Ravnokar me je prijateljica povabila na sex v troje. Pa sem jo zavrnil, ker ne sexam z nosečnicami, čeprav bi tretji kandidat verjetno spal
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
WTF???
Boga tvoja bodoča žena, ki bo stradala 9 mesecev, ker ti ne spiš z nosečnicami..... Mogoče je bolje, da nimaš otrok...
Boga tvoja bodoča žena, ki bo stradala 9 mesecev, ker ti ne spiš z nosečnicami..... Mogoče je bolje, da nimaš otrok...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
obiskovalec - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:WTF???
Ne, to je le parodija. Sem pa vedno požel val jeze, ko sem v družbi vprašal nosečo frendico, ali so res nosečnice ful horni in če kaj več sexajo. In potem ženske takoj pojamrale, da se partnerjem opira sexat.
Nism bil v tej situaciji, tko da ne morem rect kako pa kaj, vem le to, da takrat zenske ful leps zgledajo.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]