Seks v troje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 608 prispevkov
• Stran 40 od 41
•
Prejšnja
1 ... 37, 38, 39, 40, 41
Naslednja
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
mene je pa bivši ff vprašu če bi šla v troje in je jasno mislu jz pa dve bejbi. In pol sm mu rekla da ni panike da lahko gremo jz on pa njegov best frend. in mi je reku ok a pr men al pr teb. in pol sem rekla da dejansko nočem it v troje, sm sem mislala da ne bo hotu tko...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
To pa tud mene zanima.
Ciljam na to, da je bil namen ff-ja spreobrnit v partnerja, in z seksom v troje z njegovim najboljšim kolegom, bi še tiste šanse, ki bi mogoče obstajale, pokurla.
Ker če si apriori proti trojčku, ne vidim razloga, da to direktno ne poveš.
sicer pa....zakaj si mislila, da tako ne bo hotel? Trojček je ja zanimiv (posebej za moške), v kolikor med osebami ni čustev. Si mislila, da bi ga motilo, če bi ga vate dal njegov kolega? Well, napaka. Motilo bi ga pri tisti, ki jo ljubi, ne pri tisti, ki jo f....
Če bi pa to predlagala svojemu tipu, pa sumim, da bi bil za. Za žensko seveda, za moškega....dvomim.
Ciljam na to, da je bil namen ff-ja spreobrnit v partnerja, in z seksom v troje z njegovim najboljšim kolegom, bi še tiste šanse, ki bi mogoče obstajale, pokurla.
sicer pa....zakaj si mislila, da tako ne bo hotel? Trojček je ja zanimiv (posebej za moške), v kolikor med osebami ni čustev. Si mislila, da bi ga motilo, če bi ga vate dal njegov kolega? Well, napaka. Motilo bi ga pri tisti, ki jo ljubi, ne pri tisti, ki jo f....
Če bi pa to predlagala svojemu tipu, pa sumim, da bi bil za. Za žensko seveda, za moškega....dvomim.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Če bi do kateregakoli čutila kaj več kot samo prijateljstvo, se v to ne bi spuščala. Pa naj bi bla to jaz plus dva tipa, al pa jaz plus še ena plus tip. V nasprotnem primeru pa.. Ne vem, mogoče kdaj. Za sprobat.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
S partnerjem nimam želje, hočem ga le zaseee... heh Lubosumna v nulo, zahtevam da sem jast the one in njegove roke samo za mene, drugače pa nič. Tko pa da 2 ne bi poznala... fantov, pa da bi mi bila všeč, mogoče... priznam heh
Mi je pa bivši rekel, da bi bil za, če bi mu na začetku to predlagala. Ko sva bila skupaj, pa ne.
Mi je pa bivši rekel, da bi bil za, če bi mu na začetku to predlagala. Ko sva bila skupaj, pa ne.
-
Nesanica - Cosmofrik
barbie_girl_85 napisal/-a:To pa tud mene zanima.
nope nisem ga hotla spreobrnat,sem pa vedla da mu ne sede če hvalim njegovga frenda in me je sam zanimal kako daleč je pripravljen it da brani svoj ego. Ma itak je po moje blefiru ker je vedu da bom rekla ne. Zakaj - zato ker nimam želje po seksu v troje, ponavadi izživim svoje želje že v dvoje, pa nikol me ne žene želja po golem seksu ampak mi ful velik pomeni odnos ki ga imam z moškim. To ne pomeni da hočem vsakega spreobrnat v parnerja. Sem pa vedno imela daljša razmerja s FF in skoraj nikoli one night standov.
In ja itak me ni ljubil, imel me je/ ima me rad. ker sva še vedno prijatelja in ko sem res rabla njegovo pomoč mi je stal ob srani četudi nisva več imela nič takrat. Vidim pa da nekateri še vdno ne dojamete da nekatri ločujemo čustva in seks.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
mater če je to ločevanje sexa in čustev, pol pa ne vem.
a tale tvoj bivši ff in sedanji prijatelj si je našel kako resno potem, ali si je samo našel drugo ff?
a so vsi tvoji moški prijatelji, tvoji bivši oz. sedanji ljubimci?
kar je barbie_girl napisala je čista resnica. ti se lahko sedaj tolažiš, da je bilo med vama malo več kot sex in neko globje spoštovanje. ah dej no. tega pri moških ni pri eni,ki jo majo samo za porivat.
a tale tvoj bivši ff in sedanji prijatelj si je našel kako resno potem, ali si je samo našel drugo ff?
kar je barbie_girl napisala je čista resnica. ti se lahko sedaj tolažiš, da je bilo med vama malo več kot sex in neko globje spoštovanje. ah dej no. tega pri moških ni pri eni,ki jo majo samo za porivat.
-
Nesanica - Cosmofrik
delusional napisal/-a:mater če je to ločevanje sexa in čustev, pol pa ne vem.
se ne tolažim in sodim človeka po dejanjih in ne po besedah. Vem samo da sem zaradi njega tu kjer sem in da mi je pomagal bolj kot moji prijatelji takrat ko sem potrebovala pomoč ker je pačsam obvaladal to področje. zdaj si je končno uredil življenje in spoznal eno bejbo in upam da jima bo ratal - aja pa ni me skenslu zarad nje, je bil potem ko sva ugotovila da to ne vodi nikamor kar nekaj mesecev sam.
in ne niso vsi sedanji in bivši ljubimci, sem pa res z bivšimi fanti in ff ostala v prijateljskem odnosu.
-
delusional - Cosmopsiho
od tega poročenega bodo tudi kake koristi?
-
delusional - Cosmopsiho
ambiciozna koristolovka torej.
ne vidim kje ti ločiš med sexom in čustvi. ta poročen te tudi čustveno zadovolji, ker ti pravi, da te ima rad.
ne vidim kje ti ločiš med sexom in čustvi. ta poročen te tudi čustveno zadovolji, ker ti pravi, da te ima rad.
Prvi neprebran prispevek • 608 prispevkov
• Stran 40 od 41
•
Prejšnja
1 ... 37, 38, 39, 40, 41
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov