seks s kondomom ali brez

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 25. Sep. 2009 12:05

Shelve napisal/-a:Ok then, 3 ure??? Kaj si pa ti vmes delala? :D Tvoja lula zihr ni bla 3 ure mokra. Durex.

to me je zmer zanimal. mojmu zmer tok sede da bi loh prec explodiru,in pol je treba umes mau prekint pa tut če ga sma božam al pa on mene, je že skor kriza, sploh k ga da not pa v takih pozah k mu že na pogled pride lol...nevem kako 3 ure,to je mučenje tipa..al jim pač ne sede tok? al je to sam v vzdržljivosti problem? En konkretn odgovor hočm :D ker men je bl pohvala,da hoče tipu prec pridt lol,pol usaj veš da mu sede preveč.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 25. Sep. 2009 15:35

seks za 20min ni noben seks. ce pa traja dalj casa, pa vsaj ves, da se tip trudi zadovoljit tudi zensko in ne gleda samo na svojega kolega. ko postane prenapeto, se mal umiris, mal nehas, potem pa naprej s polno paro. tip, ki ne more nabijat eno uro ali vec, ni za nikamor .. no ne bom posplosevala, ampak mene seks s takim moskim definitvno ne zanima.

Shelve, ce te tip zna spedenat, je lula lahko tolk casa mokra, ce pa ni pa obstaja lubrikant, v sili tudi slina ...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 25. Sep. 2009 15:42

ej to je pa ful razlicno, mene recimo pa enourni seks ne zanima :? razen ce je v to vsteta dolga predigra, masaza, vse...

po cem sklepas da se punce ne da zadovoljit v 20minutah ali manj seksa? :P

no sej, vsakemu svoje in kako mu pase, ampak js s tipom k bi ''eno uro in pol nabiju'' pac ne bi mogla seksat :nixweiss:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 25. Sep. 2009 15:45

keepsake napisal/-a:to debato o spermijih v predsemenski smo že enkrat skozi dal... naj jih nebi bilo.

jup, takrat sm vam js tut ene linke dala, razne raziskave itd. spermijev v predsemenski NI. ce berete kake bolj odrasle forume, s svetovalci, tam tudi ginekologi to jasno in glasno povejo. mladini se pa pac to ne pove, ker obstaja velika verjetno ''ponesreci spustiti notri''. je pac vseeno rahlo riskantno, ce se kaj zalomi...

aja, so pa spermiji od prejsnjega izliva se vedno tam (fant more vmes lulat)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 25. Sep. 2009 16:57

red_rose napisal/-a:mladini se pa pac to ne pove, ker obstaja velika verjetno ''ponesreci spustiti notri''.

Yup. Ni nujno, da čutiš, ko prvič začne špricat. :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Sep. 2009 17:40

*frisko* napisal/-a:seks za 20min ni noben seks.

Si upam trdit, da ste ljudje s takšnim mnenjem v bistvu v manjšini.
3 minute je premalo, ampak da bi bilo pa vsakič eno uro, bi me pa že vse minilo. Včasih si paše malo več časa vzet, ampak na splošno se mi pa 15-20 minut zdi precej optimalno :)
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 25. Sep. 2009 17:56

se čisto strinjam... včasih paše maratonc, včasih 5 minut na hitro, večinoma pa tak 15 do 20 minut... seveda z predigro :oops:
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 26. Sep. 2009 9:18

*frisko* napisal/-a:seks za 20min ni noben seks. ce pa traja dalj casa, pa vsaj ves, da se tip trudi zadovoljit tudi zensko in ne gleda samo na svojega kolega. ko postane prenapeto, se mal umiris, mal nehas, potem pa naprej s polno paro. tip, ki ne more nabijat eno uro ali vec, ni za nikamor .. no ne bom posplosevala, ampak mene seks s takim moskim definitvno ne zanima.

Shelve, ce te tip zna spedenat, je lula lahko tolk casa mokra, ce pa ni pa obstaja lubrikant, v sili tudi slina ...

Sori, ampak men se tud zdi da si v manjšini. Men dolgi seksi ne sedejo, in se mi zdi 15 minut idealno. Več tud nočem. Ker ko mi pride se mi ne da več trobencljat, mojmu pa tud ne, in se super poklapava v tem smislu. Poleg tega me maratonsko ribanje onesposobi seksa lahko tudi za teden, česar si pa ne želim.
Meni je užitek prvih par minut, potem mi pa ne sede več.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 26. Sep. 2009 9:52

*frisko* uro in več nabijanja kot ti praviš? O moj bog! Js niti ne bi mogla več normalno hodit. Pa še vsa bi bila boga spodaj in ne bi mogla normalno seksat še par dni.

Ja glede tvojega razmišljanja, da dec, ki seksa s punco samo 20 minut, misli samo nase... Vsem ne pašejo maratonci, čar je v čustvih, privlačnosti, dotikanju ne pa samo v času "čistega nabijanja".
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 26. Sep. 2009 13:00

LanaMaxim napisal/-a:čar je v čustvih, privlačnosti, dotikanju ne pa samo v času "čistega nabijanja".

kakor kdo jemlje seks. meni je zgolj in samo telesni uzitek, kaksna custva neki ... ampak ja, vsak to dojema drugace, po svoje

skratka, men pase dolg seks in nisem kripelj potem. je treba imet tudi mal kondicije ane, pa se da po enournem sesku cist normalno hodit in naslednji dan spet seksat
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 26. Sep. 2009 13:33

A ti maš potem jebača zato, ker tvoj fant ne zdrži 1 uro in več pa ta jebač zdrži...al pač sam tko mal, ker ti sede? :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 26. Sep. 2009 13:35

Ja, vidim, da je tvoje pojmovanje seksa drugačno. V redu, s tem ni nič narobe. Ampak ne moraš pa potem zaničevati drugačne vrste seksa, ojej to sem zdaj tako smešno napisala, ampak saj razumeš. Ni nujno, da če je seks kratek oz. normalnega trajanja, da pa tip misli samo nase in da v tistem času ne more zadovoljiti punce.

Pa moja kondicija nima nič veze s tem, pač mi ne paše enouren seks. Ok, kdaj že paše malo daljši, ne pa vedno. Pa tudi moja je potem zmatrana. :D
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 26. Sep. 2009 20:59

KiLLyKa napisal/-a:A ti maš potem jebača zato, ker tvoj fant ne zdrži 1 uro in več pa ta jebač zdrži...al pač sam tko mal, ker ti sede? :)

kar tako, ker pac dobro seksa. tudi fant zdrzi in je supr spolni partner, ampak vseeno je pa vec strasti z nekom, s katerim ne mores seksat vsak dan
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 26. Sep. 2009 21:07

Cjah... midva tudi pogosto seksava po kakšno uro (samega seksa) in *frisko* ima prav, če ni toliko mokra, pač z lubrikantom :)

Nama je pa dobro - in včasih še slajše - tudi takrat, kadar traja manj. :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 27. Sep. 2009 19:30

Men se bi zdel 1 ura samega seksa naenkrat ful preveč. (z cartanjem in mečkanjem vred ja, da bi pa 1 uro samega nabijanja bi mi blo pa predolgo.)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov