seks s kondomom ali brez
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
little aba - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
sexa vsak kokr če, js nam nikol pozabla, ko sm s prvim se šla neke igrice.... bil trd ko kamen... pol sm potegnila na plan kondom, pa ga odprla. je tipu prijatelček padu dol za crknit, pojma nism mela kva nardit, brez gumice nism hotla, ker tud dec ni bil glih za neko daljše obdobje....
ko sem bla v resni vezi, nekej let jemala kont. tablete, a sem jih mogla nehat jemat, zaradi pojava hudo ubijalskih migren. s sedanjim partnerjem nimava nobene zaščite, se greva na umikanje...
to je to
ko sem bla v resni vezi, nekej let jemala kont. tablete, a sem jih mogla nehat jemat, zaradi pojava hudo ubijalskih migren. s sedanjim partnerjem nimava nobene zaščite, se greva na umikanje...
to je to
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Ko sem imela prvega fanta, sva bila oba nedolžna in sva brez kondoma in s KT.
Ko sem imela drugega fanta, sem bila stara 17 in neumna. Spet KT, kondoma ne.
Obe zvezi sta sicer trajali več kot leto, ampak to ne izniči 12 punc, ki jih je imel pred mano drugi fant.
Potem sem pri 19 šla na bris in imela slab bris. Zdaj je sicer dober, ampak imam hude predsodke pred seksom brez kondoma.
Imam tretjega fanta, s katerim sem slaba 3 leta, pa seksam s kondomom.
KT pa ne jem več že kako leto.
Seks s kondomom, absolutno ja. Drugače pa tko kot je rekla julija, dokler ne gre neki narobe (v mojem primeru bris, hvala bogu ne kšne genitalne bradavice, herpes itd....) res ne veš kako pomemben je kondom. Tko da *frisko* kr misli da si carica, ker pri 15 tipih nisi uporabila kondoma, ampak javi se takrat ko boš hotla zanosit....
Ko sem imela drugega fanta, sem bila stara 17 in neumna. Spet KT, kondoma ne.
Obe zvezi sta sicer trajali več kot leto, ampak to ne izniči 12 punc, ki jih je imel pred mano drugi fant.
Potem sem pri 19 šla na bris in imela slab bris. Zdaj je sicer dober, ampak imam hude predsodke pred seksom brez kondoma.
Imam tretjega fanta, s katerim sem slaba 3 leta, pa seksam s kondomom.
KT pa ne jem več že kako leto.
Seks s kondomom, absolutno ja. Drugače pa tko kot je rekla julija, dokler ne gre neki narobe (v mojem primeru bris, hvala bogu ne kšne genitalne bradavice, herpes itd....) res ne veš kako pomemben je kondom. Tko da *frisko* kr misli da si carica, ker pri 15 tipih nisi uporabila kondoma, ampak javi se takrat ko boš hotla zanosit....
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
brez kondoma sem samo z enim in edinim resnim fantom, ki sem ga imela in sva bla skupaj 4 leta. Drugače pa je kondom NUJA.
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
kinna napisal/-a:mi2 z mojim sma že 2 leti brez kondoma in brez kontracepcije... za enkrat se je še vedno obneslo- niti enkrta še nism rabla po kako jutranjo tabletko it
prvič ko sm pa z enim drugim pa ja kondom...
Samo neki mi ni jasno. Kako pa več, kdaj iti po urgentno tabletko, sej če vedno sexata brez zaščite potem je vedno možnost zanositve in potem bi mogla te urgentne tabletke jemati vedno po spolnem odnosu
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
ko čuti, da mu pride ga umakne... in ja vem da se sliši čudno, ampak res ni blo še nič los. in kak vem da ne... kr 1. čutiš da mu pride v tebe, in 2. kr vedno vidim da mu je prišlo izven mene... in vem da se lahko zgodi, da lahko predsemenska tekočina vsebuje spermije, itd... ampak za enkrat je blo vse vredo
-
*pikapoka* - Debatorica
kinna napisal/-a: in vem da se lahko zgodi, da lahko predsemenska tekočina vsebuje spermije, itd... ampak za enkrat je blo vse vredo
Ja sej ravno zarad predsemenske sm vprašala:)
-
*pikapoka* - Debatorica
*hox* napisal/-a:Js sem za sex brez kondoma (in s KT ter stalnim fantom).
Enako!
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Seks brez kondoma ... Samo z resnim partnerjem; s tem, da sem jst na KT.. Če je one night fling, "zveza" brez obveznosti je kondom NUJA!
Bohve, kje se je on že vlaču
Bohve, kje se je on že vlaču
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
^kaj pa veš kje s eje tvoj prej vlaču, k ni meu resne zveze tut če rpavi drgač..al pa sj sm sam enkrtat..you never know
zgleda da v tej predsemenski res ni nč,k use kolegice k so to prakticirale več let je blo vse ok,sam morš res hitr stopt z vlaka al pa zuni končat..vrjetn sam hočjo da se tko obvaruješ pred spolnimi bolezni pa da prodaja kondomou teče-ker kako bi blo če bi usi sexal brez kondoma sam zto k itk ne zanosš,k če si pjan je enim loh useen,eni si rečejo,sma tokrat..itd...nekak morjo zastrašit folk
zgleda da v tej predsemenski res ni nč,k use kolegice k so to prakticirale več let je blo vse ok,sam morš res hitr stopt z vlaka al pa zuni končat..vrjetn sam hočjo da se tko obvaruješ pred spolnimi bolezni pa da prodaja kondomou teče-ker kako bi blo če bi usi sexal brez kondoma sam zto k itk ne zanosš,k če si pjan je enim loh useen,eni si rečejo,sma tokrat..itd...nekak morjo zastrašit folk
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]