seks s kondomom ali brez

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 01. Sep. 2011 13:03

jaz sexam brez. Vem, da ni odgovorno, ampak s sexom sem obsedena, zasvojena. In mi je nekako useeno, ce umrem od SPB. Vem, zelo nezrelo in neumno razmisljanje, ampak nebom potem jokcala, ko bom bolana. Da ne govorim, da imam po kondomih oteklo celo muco.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 01. Sep. 2011 14:44

Prebrala sem, da je črv v glavi včasih hujši od SPB.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 01. Sep. 2011 14:53

res je, ampak ko si zasvojen (tako kot nekateri z alkoholom, drogami) ti je vseeno za posledice. In najlazje je potem bit pameten takim osebam in jih pljuvat. Sicer pa sem dovolj stara, da sama odlocam o svojih posledicah. Sicer pa se s tem sploh ne obremenjujem in ne razmislaj o teh stvareh, zaenkrat sem zdrava kot riba (spolnih partnerjev sem imela malo morje).
Pa ne me narobe razumet, sexa brez zascite ne podpiram, nasprotno. Ampak ce se ukuzim, se nebom sprasevala zakaj in kako. Vem, da se lahko. Pa me vzburja. Prosim, brez obsojanja.
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Temptress » 01. Sep. 2011 18:00

Lej, sej če bi se samo enostransko okužila bi mi bilo praktično vseeno. Pač, daj se ane. Zboli in hiraj for all I care. Ampak ti boš pr enmu nekaj staknila in to veselo širila naprej. :roll:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 01. Sep. 2011 18:29

Pa saj ne morem verjet..človeška neumnost res ne pozna meja :lol:

samo mi je vedno zanimivo pri takšnih cvetkah, ki govorijo kako so bolane, zasvojene, da nikoli nimajo problema s tem, ko svoj problem razlagajo okoli. In da točno vedo kaj delajo narobe in kakšne so posledice.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
suz3nj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a suz3nj » 01. Sep. 2011 21:34

js sm še vedno za..... brez folije :D
To sm js.... najdeš me tukaj in na FBju pa tud kle... ne pričakvat preveč ker že js pričakujem preveč....
http://lepotko.blogspot.com/
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 01. Sep. 2011 22:43

Lej, sej če bi se samo enostransko okužila bi mi bilo praktično vseeno. Pač, daj se ane. Zboli in hiraj for all I care. Ampak ti boš pr enmu nekaj staknila in to veselo širila naprej. roll

je odgovornost samo na meni? ce bi hotel tip s kondomom bi ga ze dal gor

+testiram se redno in ne poberem vsakega ki ga srecam na ulici
Uporabniški avatar
Malishka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Malishka » 01. Sep. 2011 22:51

Js tud seksam brez kondoma... Ampak samo s partnerji iz resnih zvez kjer sva 100% da ni nobeden od naju okužen. Drugače pri avanturah pa obvezno kondom! Zame niti ni bistvene razlike al ma tip gor kondom al ne, mislim da to bolj tipi občutijo (:
Ko smo že pri tem - kondom ja ali ne - upam da ste prebrali v avgustovskem Cosmu članek o oralcu brez kondoma in posledicah...
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 01. Sep. 2011 22:56

kako veš d tip ni okuzen? ga pošlješ na testiranje za hiv, hepatitis, hpv, klamidijo, gonorejo, vse ostale mikroplazme ?

sploh ne vem, če je moškega mozno testirati za vse te spolne bolezni in bakterije, kaj šele da bi poznala koga, ki bi se dejansko testiral.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 01. Sep. 2011 22:57

kako ves, da se nebos zastrupila z vodo, ki jo pijes?

sploh pa danes so skor vse te bolezni ozdravljive
Zadnjič spremenil White_Widow, dne 01. Sep. 2011 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 01. Sep. 2011 22:58

ne moreš vedet.

so ozdravljive, poješ 2 antibiotika in je kul. ampak jih more tudi tip. in kako boš ti njemu dokazala, da si to fasala od njega in ne od kakega drugega prej?
če bo on trdil da prej z nobeno drugo zensko ni mel problemov in da on te bolezni ni mel in da si ti kurba ziher to od kakega drugega fasala in da on ne bo jedu teh tablet, ker on je zdrav :?:
Uporabniški avatar
Malishka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Malishka » 02. Sep. 2011 11:18

Preprosto, ko ga dovolj dobro poznaš in veš da to ne bo nekajmesečna romanca se grem skupej z njim testirat. Še kej rabiš da si zihr po vašem mnenju?? (:
Pa še nekej, js na vašem mestu ne bi obsojala White_Widow, punca je očitno dovolj zrela da se sama odloča al hoče seksat s kondomom al ne... Tip si lahk pa tud sam ga gor natakne, sej mu verjetno ne grozi s pištolo da ne sme met gor kondoma, se vam ne zdi? Posledice nosi vsak sam, in za seks sta vedno potrebno dva :) Da bi pa ve katere obsojate White_Widow dobile pol SPB od drugih tipov pa mislim da je strah odveč, itak ste zagovornice kondomov ;)
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Temptress » 02. Sep. 2011 12:36

Genitalni herpes ni ozdravljiv, je samo obvladljiv oz. ga zatiraš s tableti. Pa to je samo ena izmed mnogih, ki niso ozdravljive. Pa baje boli.. zeloooo boli ko izbruhne. :wink:
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 02. Sep. 2011 12:46

Res zelo boli. Znanka ga je fasala od svojega fanta, ki se je veselo gonil okoli. En teden je ležala v bolnišnici z mehurji od popka pa vse do zadnjične odprtine. V glavnem grozno, sploh pa neodgovorno od takšnih osebkov, ki seksajo brez zaščite in širijo okužbe okoli :x
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 02. Sep. 2011 13:01

genitalni herpes je kuzen samo doloceno obdobje. in takrat ko je kuzen, se ga vidi na kozi (kuzna je tekocina). s takim, ki ima herpes, pac negres sexat.

sicer pa sem rekla, da se ne gonim z vsakim, ki mi pade pod roko. Tako da ce bi dobila kaksno bolezen, bi priblizno vedela, od koga.

Razen HPV virusa (ki povzroca raka) me ni strah spolnih bolezni. S tem virusom pa je okuzenih prevec moskih, po vsej verjetnosti vsaj 3 punce na tem forumu seksajo z okuzenim.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov