seks s kondomom ali brez
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
vse negativno, kaj pa druzga so me pa testiral na vse možne bolezni
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
S kondomom, ker ne smem jemati tabletk O drugih vrstah kontracepcije pa zaenkrat še nisem razmišljala...
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
^^ a tut samo progesteronskih tabletk nesmeš (cerazette)?
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Ginekologinja je rekla, da nobenih tabletk... pač da ona mi jih ne upa dat. Da se bova, če me bo fejst motlo, da moram uporabljati kondome, pogovorili o čem drugem.
I like to see my money ... hanging in my closet.
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Tamara, js se na tvojem mestu nebi preveč sikirala za to. Tablete in vsa druga hormonska sredstva so za telo itak v vsakem primeru škodljiva, nevarna..
Je pa res, da je sex brez kondoma preprostejši, lažji, tudi malo boljši (ker pač ni treba natikat kondoma gor), ampak za ceno teh prednosti tabletk recimo (ker jih jemlje večina) jih nebi jemala, ker prinesejo več slabega kot dobrega (vsaj v mojem primeru. sem bila na več možnih tabletkah, pa so bile vedno neke komplikacije zarad njih...).
Uporabta kondom. Uživejta:)
Je pa res, da je sex brez kondoma preprostejši, lažji, tudi malo boljši (ker pač ni treba natikat kondoma gor), ampak za ceno teh prednosti tabletk recimo (ker jih jemlje večina) jih nebi jemala, ker prinesejo več slabega kot dobrega (vsaj v mojem primeru. sem bila na več možnih tabletkah, pa so bile vedno neke komplikacije zarad njih...).
Uporabta kondom. Uživejta:)
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
na krvodajalski te sploh ne morejo pregledat za vse spb, ker se ne vidi vse na krvnih testih.
sicer nimajo v navadi, da delajo teste na vse bolezni, naredijo jih na podlagi vprašanj, ki ti jih tam zastavijo. zdej pa odvisno od tebe, koliko se znajdeš
jaz sem šla na dermatološko kliniko v lj, na napotnico, ki mi jo je izdala ginekologinja. čakalne dobe so okrog 40dni, jaz sem čakala manj kot mesec. Rezultate dobiš dva tedna po pregledu.
meni osebno je bil pregled kar neprijeten, sploh tisti brisi sečnice..zna kar fajn zapečt.
sicer nimajo v navadi, da delajo teste na vse bolezni, naredijo jih na podlagi vprašanj, ki ti jih tam zastavijo. zdej pa odvisno od tebe, koliko se znajdeš
jaz sem šla na dermatološko kliniko v lj, na napotnico, ki mi jo je izdala ginekologinja. čakalne dobe so okrog 40dni, jaz sem čakala manj kot mesec. Rezultate dobiš dva tedna po pregledu.
meni osebno je bil pregled kar neprijeten, sploh tisti brisi sečnice..zna kar fajn zapečt.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov