seks s kondomom ali brez

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2011 19:53

no potem je ql. ampak vseen, pač če se en zlaže lahko vsi naJ.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 16. Sep. 2011 20:41

in potem, ko ni drugega, se ven mece kr ene bedne. sej zlaze se lahko tut tip svoji bejbi, mislim...kaj si hotu povedat? bejbe ki seksajo s svojimi tipi brez kondoma, so skoraj na istem kot jaz. Ni bistvene razlike. no ja, v glavah vsekakor je
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2011 21:22

ja kaj je tvoj cilj to da se ne okužiš ali kako boš v primerjavi z drugimi puncami izpadla?

če en od tipov v tej uniji seksa z XY žensko pa se mu ne ljubi kondoma gor dajat, pa to zamolči "eh sej je zihr zdrava", neki faše in pol vsi fašete...

če seksaš s 10imi je 10krat več možnosti da se nekdo zlaže. To hočem povedati.
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a edc » 17. Sep. 2011 10:01

Tananda napisal/-a:Če morda nisi razumel prejšnjega komentarja - ko boš ti fasal SPB zaradi neuporabe kondoma, obstaja velika možnost, da ne boš takoj vedel, da bolezen imaš. In če teoretično v tistem času dobiš novo žensko za seks, boš torej "fukaril okoli" s SPB-jem. In tega ne mislim jaz, ampak je pač izpeljava iz tvojih besed.
Je pa res, da to ne bo tvoj problem, ampak tiste ženske, ki bo privolila v seks brez kondoma s tabo.
Na isti način razmišljajo neodgovorni HIV okuženci. "Saj ni moj problem, če partner ne zahteva kondoma, sam si je kriv."
True story.

meni je to vse jasno ampak kot si sama povedala, kar odgovarjaš meni je tvoja IZPELJAVA in ne moje dejansko stališče do tega. jaz sem tip človeka, ki pri sexu preferira kvaliteto nad kvantiteto zato se, preden se z žensko podam v posteljo, vedno prej z njo spoznam do obisti oz. so to ženske s katerimi sem tako pogosto v kontaktu da če mi že ne bi zaupale kakšnih težav bi jih slej kot prej opazil.

v nasprotnem primeru, da ženske ne bi poznal tako dobro pa sem povedal, ali se bom pač zmigal in vrgel gumo gor, ali pa z njo ne bom sexal, it's that simple. jaz ne nameravam fasat nobenega SPB in otroka še nekaj časa in v 8 letih spolne aktivnosti mi je to do sedaj 100% uspevalo, prav zaradi urejenih odnosov z ženskami s katerimi sem bil. če bom kaj od tega dobil bo to moj problem, bom pa sigurno poskrbel da drugi zaradi moje napake ne bodo trpeli.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 17. Sep. 2011 10:23

Pol pa super ane, stay healthy and childfree. :)
Because I can.
Uporabniški avatar
lipstick69
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 6. 2011
Kraj: LJ (okolica)

Neprebrana objavaNapisal/-a lipstick69 » 23. Sep. 2011 20:57

Seks s kondomom? Ne hvala, pa ti liži sladoled skozi steklo :lach:

Nevem, men je osebno bolše brez. Na začetku sem uporabljala kondom, potem sem začela jemati tabletke in ko sem čez nekaj časa spet s kondom mi je bilo čudno pa ribalo je. Vglavnem, če imaš resnega fanta oz. rednega spolnega partnerja priporočam tabletke :D
Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2011
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 23. Sep. 2011 21:05

Ma kaki kondom, ni šanse. Še z riti v tamalo pa v usta če je treba.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 26. Sep. 2011 14:56

:schreiben:
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 01. Apr. 2012 20:30

........
Zadnjič spremenil *cukrr*, dne 13. Apr. 2012 14:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 11. Apr. 2012 16:47

Brez. Mam pa tabletke ja. :twisted:
Tu es dans toutes mes pensées.*
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Apr. 2012 17:20

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Atonka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Atonka » 13. Apr. 2012 11:48

Tabletke ne rešijo vsega, bistveno je, da partner ne vara. In če že prevara, naj vara s kondomom. Vsaj kanček odgovornosti in spoštovanja je potreben. A se je kakšna že šla testirat na SPB?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Apr. 2012 15:24

Meni izpadejo smešno ženske, ki se zgražajo nad tem, ker neka bejba pogosto menja spolnega partnerja, in mislijo, da je ta pa zagotovo že staknila kakšno bolezen. Ob teh ženskah bolj pod vprašaj postavim njihovo zdravje kot zdravje katere izmed samskih žensk, ki na vsake toliko spijo s kom drugim, ker čisto možno lahko take še bolj gledajo na zaščito in uporabljajo (poleg kt, ki itak ščiti samo pred nosečnostjo) z vsakim kondom, medtem ko določene ženske menjajo resnega partnerja na leto, včasih še na manj časa, in z vsakim resnim (ali "resnim") kmalu seksajo brez kondoma. Zaupanje pa to baje. Teh t.i. resnih spolnih partnerjev se je potem takem nabralo že za malo četico in z vsakim so kasneje brez kondoma. Pitaj boga, s kolikimi so že spali vsi ti njihovi bivši fantje, po možnosti še vmes, če so varali svojo žensko. Bi se prej šla testirat na mestu katere od teh gobezdavih babnic kot pa na mestu ženske, ki spi magari z 10 moškimi na leto, a z vsemi s kondomom. :wink: Slučajno poznam tri take, ki ustrezajo zgornjemu vzorcu in se oglašujejo kot neka krščanska dekleta, a po tej teoriji ne samo, da so spale prav tako že z dosti tipi, a je (vsaj na videz) bil vsak bivši resen fant, tudi o prehitrem zaupanju v zdravje partnerja bi se dalo tukaj razpredati.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 13. Apr. 2012 15:48

mene zanima a katera od vas vsakemu resnemu partnerju, s katerim bi po nekem času rada seksala brez kondoma, reče, naj ji pokaže test SPB oz. naj se gre testirat? ko gre za kakšne avanturce se v njih itak ne spuščam brez kondoma, niti orale se pri neresnih ne lotevam brez kondoma. je bil že kakšen nenaklonjen temu, a nisem hotela brez, ker isto lahko kaj fašeš. pri bivših dveh partnerjih pa nisem mogla vedet s kolikimi ženskami sta že bla pred mano, in seveda če so ble one zdrave... :? z njima sem edino brez kondoma, a ko takole razmišljam, se vprašam kaj sta pa ona dva že dala čez, četudi ne dosti punc, a je lahko katera kaj mela, kasneje on, morda zdaj tudi jaz. ne vem, jaz sem ful skeptična in nezaupljiva glede tega. morda škoda, da že prej nisem bla.. in nobena dejansko ne more vedet ali ima partnerja brez spb, razen če je vidla papir, ki to potrjuje.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 13. Apr. 2012 16:53

jaz sem se testirala za SPB :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov