seks s kondomom ali brez

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 16. Sep. 2011 12:36

Ker za vsak SPB takoj veš, da si ga fasal ane. :D Na teste pa tudi dvomim, da boš hodil vsak mesec.
Because I can.
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a edc » 16. Sep. 2011 14:13

težki kompleksi res, nekateri ste res slikovit primer človeka, ki verjame samo v tisto kar sam hoče verjeti.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 16. Sep. 2011 14:58

S tem si zdaj ful povedal, hih. :D
Jaz ti samo razlagam, zakaj je tvoje stališče po moje napačno. Morda verjamem čisto v druge stvari, ne moreš vedet.
Pač ko ti zmanja argumentov, napadeš moje "komplekse", mi je jasno. :)

Če morda nisi razumel prejšnjega komentarja - ko boš ti fasal SPB zaradi neuporabe kondoma, obstaja velika možnost, da ne boš takoj vedel, da bolezen imaš. In če teoretično v tistem času dobiš novo žensko za seks, boš torej "fukaril okoli" s SPB-jem. In tega ne mislim jaz, ampak je pač izpeljava iz tvojih besed.
Je pa res, da to ne bo tvoj problem, ampak tiste ženske, ki bo privolila v seks brez kondoma s tabo.
Na isti način razmišljajo neodgovorni HIV okuženci. "Saj ni moj problem, če partner ne zahteva kondoma, sam si je kriv."
True story.
Because I can.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2011 15:25

ej, to je pač zakon evolucije - tisti ki se sam zajebava, nekaj faše in ga ni več. napaka

če edc faše en SPB, je njegov problem, tista ki bo pa z njim sexala se ji pa očitno tudi j**e za vse.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 16. Sep. 2011 16:37

Sej dec ne faše SPB od prijemanja kljuke=) Jo dobi od take pi*ke, ki se ji jeb* za vse.. in potem tak dec to da eni pi*či, ki se ji jeb* za vse... Vse lepo in prav.. dokler se v ta krog ne vmeša en prepotenten vezan fant, ki vara svojo punco. Oziroma samovšečna diklina, ki vara svojega deca. Potem pa posledično to bolezen dobi tudi nič hudega sluteč zvest partner. Tu jaz vidim krivico. Ti kr sexaj s svojimi nezaščitenimi puncami=) Pa se dajte po Darwinovi teoriji evolucionizma kr razplodit/okužit/iztrebit med sabo=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 16. Sep. 2011 16:42

če te prav razumem so krivi tisti, ki brez zaščite hitro menjuje spolne partnerje, da neko bogo nedolžno dekle, ki jo fant vara, stakne spb?
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 16. Sep. 2011 16:48

Ne, nisi prav razumela.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 16. Sep. 2011 17:13

kaj flesherka a te je strah da se tvoj fukar okol pa bos dobila kej od njega, edin ce sexas s kondomom?
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 16. Sep. 2011 17:20

Če mu ne bi zaupala, ne bi bla skor 5 let z njim=) Nikoli ne reci nikoli. Ampak nimam bojazni glede tega. Ki bi se te njemu dalo s čem takim ukvarjat.. Kje šele meni... Poznam pa par zgodb, kjer so punce varale svoje fante in obratno, vsaj 2 primera, kjer je to rezultiralo z nosečnostjo, kjer seveda sedaj obstajata 2 potencialna očeta... Škoda pri tako mladih letih poslušat take zgodbe, ker se folku ne da gume gor dat. Kondomi varanja ne bojo zmanjšali.. Lahko pa zmanjšajo zdravstvene probleme, ki jih le to posledično nosi s sabo.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 16. Sep. 2011 17:25

POZABLA PREJ:

Sicer pa ne vem, zakaj že tretjič v isti temi siliš ven v neko obrambo z argumentom, da je mene strah, da me moj fant vara. Dejansko obstajajo ljudje, ki so zadovoljni v vezi in zvesti svojemu partnerju. Če tebe en fant ne zadovolji, pa mogoče še pač nisi našla pravega.

Pač podpiram sex s kondomi. Pa ni važno al sem samska, al kurbica, al vezana, al pa v celibatu.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 16. Sep. 2011 17:33

nic se ne branim, nevem zakaj tako mislis.
poglej, tako kot ti zaupas svojemu fantu, tako npr. jaz zaupam ljudem, s katerimi imam spolne odnose. in ne vem, zakaj delas tako razliko med temi stvarmi.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 16. Sep. 2011 17:40

Ker jaz njega poznam že 8 let, sem v zvezi skoraj 5 in živim z njim 3. Se tvoji spolni partnerji lahko primerjajo s tem?
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 16. Sep. 2011 17:50

svoje spolne partnerje poznam ze ogromno casa in jim popolnoma zaupam. ampak ti tega ne razumes..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2011 19:37

ja, po poznaš tudi spolne partnerje svojih spolnih partnerjev? In njihove spolne partnerje? samo tebi menda niso na voljo...

za SPB bi morali ukinit zdravila in njihov razvoj. Folk bi postal bolj pazljiv in nihče ne bi bil lahkomiseln. Ali pa mrtev.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 16. Sep. 2011 19:43

ja, tudi to vem, kdo koga fu*a. se nas dosti pozna med sabo. in te moji kolegi, ce sexajo z neznanko, uporabijo kondom.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov