Seks, ki se je sprevrgel v nekaj več

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 12. Jan. 2010 10:23

^^ podpis!

in tut jullia_ je dobro povedala..
vse te energije ki so zdaj med vama (pravzaprav ne morš čist zihr vedet kako je z njegove strani) prej al slej zginejo ko gre za zvezo.. in kako bi bla ti z nekom če pa nisi zaljubljena v njega? Po mojem sam sex ne bi reševal vajine zveze.. tu je še tolk drugih stvari ( kompromisi, ujemanje karakterja, predvsem pa to da se znata 2 pogovarjat, zaupanje...) .. sploh pa js ne bi mogla nekomu tko zaupat.. če je to naredil že njej bi skoraj varjetno naredil tut tebi..
..worrying is dreaming in the wrong direction..
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 12. Jan. 2010 10:28

Poznaš ga že leto in pol in če bi biu pripravljen bit s tabo, bi se v tem času že kaj zgodilo. Kljub vsej vaši strasti gre najbrž samo za sex...vsaj z njegove strani. Ti si pa zdej samska in si nanj začela gledati, kot na potencialnega partnerja, kar ni preveč dobro. Js ti svetujem, da greš stran od njega zdej dokler ne veš še, če si zaljubljena...ker ko boš vedla, da si zaljubljena vanj (imam občutek, da to bo kmalu) boš tako trpela in se boš počutla izkoriščeno...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 12. Jan. 2010 10:47

Emmika napisal/-a:Tisti večer sva se komaj zadržala da nisva planila drug po drugemu,

....

Ne morem opisati občutkov, ki sem jih doživela z njim tisto noč

....

ampak med nama je neka močna energija, neustavljiva sila, ki se ji enostavno ne moreva upreti.

...

vendar je tisto kar čudim do njega enostavno močnejše od mene

Baby* napisal/-a:Hja obstajajo močne energije med dvema, ki se jim po pravici povedano težko odrečeš...vrjamem pa da vsak tega ne doživi...:)

miska_889 napisal/-a: in vse več spet razmišljam o bivšemu, ki je baraba, z obsežno policijsko kartoteko, nikjer ne dela, ampak nevem...zdi se mi da ga mam res fullllll rada

Slika
Dej mi povej kako je bit talec svojih čustev.
Dej mi povej kako je ne imet kontrole nad lastnim lajfom, ko te premetava okol in se ti "stvari dogajajo" na podlagi zunanjih akterjev in "enegij".
Nej mi en razlozi kako je to, ker jst si ne predstavljam takega življenja in kako je bit slab izgovor za odraslo osebo.

Hvala!

P.S. ubistvu če se jaz bil prepuščen na nemilost čustvom ne bi bilo posebnih problemov, ker me ne privlačijo nedostopne ali abusive ali delikventne osebe.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 12. Jan. 2010 11:56

:lol: Alora Mahagonij bom probala razložit...ni glih to, kar si ti vprašal ampak boljše ko nič :) : nekateri ljudje imajo močen karakter in točno vejo kaj hočejo in česa si ne bojo dopustili...močna načela in stojijo za njimi (nekaj jih je tudi tle na forumu...tej dajejo ponavadi dobre odgovore in imajo vedno podobno mnenje..)

drugi so bolj švoh in mislijo nekaj, pa pride nekdo jim opere možgane in začnejo mislit drugo, pa ne vejo kaj je prav, pa česa si želijo... (js poznam več takih...nasplošno mislim, da je teh ljudi več...ko gledam bivše sošolke, kolegice, ljudi na forumu...)

Zdej en praktičen primer: ženska se znajde v vezi s tipom, ki seksa ko bog, je lep in se zna vsem prikupit ampak tudi ogromno laže, ima probleme z drogo in punco stalno žica za keš, vse mu mora plačevat,...

1. tip ženske (glej gor) si ne bo dopustila, da ji to dela, noče trpet in ve, da si zasluži boljšega...ona ga bo zapustila, prebolela in šla čez to. Konec

2. tip ženske: ta ga bo 5x zapustila pa šla nazaj z njim, pa bo vse trpela, kolegice ji bojo govorile naj ga zapusti...ona bo mislila, da so ji fovš, ker je lep...potem bo šla na forum odpret en topic...in na koncu nevemo kaj bo...nikoli ne moreš vedet :) aja! v teh primerih gre ponavadi za silo, energijo,... :cool:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Jan. 2010 12:14

V teh primerih gre za neumnost, ne pa za energijo. Energija je samo slab izgovor za avtodestruktivno obnašanje.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 12. Jan. 2010 18:18

Mam dva primera - dve izkušnji od frendic ...

1. Fant je pustil punco, ker je že ves cajt škripalo in je bla ona pika na i in sta sedaj skupaj in srečna ... ( pri takemu tipu, ki bi punco pustil zaradi ljubice bi se jaz vedno vprašala ali bo tudi ljubici zvest ...lol) ...

2. Pri drugi frendici je pa tako, da sta bila po neki prireditvi malce pijana, šla sta med rjuhe in nato ji pove, da ma punco ... Sedaj neki kao hodita na sprehode in se kao baje samo ljubčkata ...sam punce pa še ni pustu ...

Men se zdi bolano bit z nekom če ima punco, biti na 2. mestu ... Naj tip razčisti v glavi kaj si želi ... zdej al d pusti tebe ... ali pa punco ...

Sama se nikoli nebi šla takšnih, zame pač umazanih igric ... No upam, da je moj dec men zvest ... kot vidmo punce nikol ne moraš vedt ... lahko le zaupamo :cool: ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 12. Jan. 2010 20:41

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 13. Jan. 2010 15:16

Če bi vidva kdaj bila skupaj v zvezi, bi postala stvar čisto drugačna in energija bi po parih mesecih spuhtela, ti pa bi se sekirala, če on zdaj to teb dela, kar je delal svoji bivši smile (IMO)

S tem se tudi jaz strinjam. Verjetno bi se res zgodilo to, da bi energija izpuhtela, če nista zaljubljena bi se to verjetno zgodilo še prej. In kot njegova punca bi verjetno res včasih pomislila, zakaj ga še vedno ni pri tebi (Hm, mogoče je z neko drugo). Sicer pa zakaj rinit z njegom v zvezo, če ni pravih čustev za to, privlačnost je za moje pojme premalo, je pa res, da ti lahko zamaje tla pod nogami bolj kot zaljubljenost :wink:

Horus napisal/-a:2. tocka pa vsebuje neumnost v interpretaciji. Tip tocno ve, kaj hoce. OBE. Ce se to ne sklada s tvojo romanticno predstavo o svetu pa ne zaradi tega tipa obtozevati neodlocnosti. V koncni fazi, on ima najboljsi mozen deal, kar pomeni, da je zase prekleto dobro poskrbel :P

Tudi s tem se strinjam. On se ima očitno super. Ima punco, katera ga ima rada in katera je verjetno ob njem, ko jo potrebuje in ima tebe, ki si mu neka popestritev, zlasti, če je zveza s punco bolj dolgočasna.
Kaj bi si lahko še želel ;) Namesto ene ima kar dve in ni videti, da bi želel s katero od vaju prekiniti. Malo razmisli, kako misliš nadaljevati, ker konec koncev tudi če punco vara, bo verjetno vedno na prvem mestu.[/quote]
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 13. Jan. 2010 16:37

OT!! :)

Ko preberem kašno revijo, debate na forumih,...imam občutek, kot da ogromno ljudi vara...sprašujem se kje so?? js ne poznam skoraj nič mladih tipov, ki bi tako zavzeto varali...če se kdaj kej zgodi, gre par narazen in to je to...ženske ma kje najdeste take :?: Sej se lahko vsem zgodi, ma pol se razve in konec...Pa ful mi je čudno, kako nekatere to sprejemate, kot da gre za neki najbolj normalnega.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 13. Jan. 2010 19:25

nixie napisal/-a:..imam občutek, kot da ogromno ljudi vara...sprašujem se kje so??
..ma pol se razve in konec...

Veliko stvari se ne razve, tako da zaradi tega ti ne zveš ali veš o tem. Če varaš dolgo časa, boš skrival in bil diskreten. Simple as that
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 13. Jan. 2010 20:24

Ja se strinjam s tabo. Če je nek par že 10 let poročen in moški vara žensko 6 let, se pač ne razve. To so ponavadi ljudje, ki so že nekaj časa skupaj in imajo otroke, skupno premoženje,...Gre za delikatne stvari in je mogoče bolje, da se ne razve. Ampak, da imajo mlade punce od 20 do 30 let ogromno teh izkušenj za sabo mi je pač malo čudno, ker kaj bo šele ko bodo rodile in se malo postarale...Po mojem zvesta ženska si zasluži tudi zvestega moškega in ko se ta izkaže za nezvestega naj samo spakira. Drugo pa so odprte zveze, in raznorazni dogovori...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Jan. 2010 20:34

^^ ne vem zakaj govoriš o varanju kot o enosmerni zadevi. sama si upam trditi, da je žensk, ki varajo VSAJ toliko kot moških.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 13. Jan. 2010 21:51

Govorim tako, ker se večinoma ženske pritožujejo oziroma izpostavijo ta problem. Zavedam pa se, da tudi ženske varajo. Zdej pa ne vem ali ženske svoje početje tako dobro prikrivajo, ali je moškim tako nerodno povedat, da jih je partnerka prevarala.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 14. Jan. 2010 0:08

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 14. Jan. 2010 15:55

nixie napisal/-a:OT!! :)

Ko preberem kašno revijo, debate na forumih,...imam občutek, kot da ogromno ljudi vara...sprašujem se kje so?? js ne poznam skoraj nič mladih tipov, ki bi tako zavzeto varali...če se kdaj kej zgodi, gre par narazen in to je to...ženske ma kje najdeste take :?: Sej se lahko vsem zgodi, ma pol se razve in konec...Pa ful mi je čudno, kako nekatere to sprejemate, kot da gre za neki najbolj normalnega.

kje so? vsepovsod okoli nas!
ne poznaš? normalno da ne, noben se z tem ne bo šel hvalit! Jz osebno poznam kar nekaj nezvestih fantov(kak vem da varajo ni bistvo zgodbe), če se pa jz vprašam večina ljudi vara( žensk in moških). tak da najdeš partnera, ki ti bo zvest rabiš met že res srečo.
Varanje zame ni nič normalnega, večina pa to dela. zej ne vem al je mene pri mojih letih cajt povozil in nisem več in, al kak.?:) aja, pa nisem stara niti 30 :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]