Seks, ki se je sprevrgel v nekaj več
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Emmika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2009
Pred letom in pol sem spoznala nekega fanta, jaz sem takrat še imela partnerja, on pa ima še vedno punco. Že ko sva se prvič videla, sva oba začutila neustavljivo kemijo med nama. Ne znam opisati, kaj takega se mi še ni zgodilo. Ni šlo samo za telesno privlačnost in željo pa seksu, niti za ljubezen - normalno. Tisti večer sva se komaj zadržala da nisva planila drug po drugemu, saj sta bila zraven najina partneja. Ko sva se naslednjič po naklučju srečala, sva se samo pogledala in oba sva vedela, kako se bo noč končala. Ne morem opisati občutkov, ki sem jih doživela z njim tisto noč. Sledilo je še eno naključno srečanje, ki se je seveda končalo enako. Sedaj pa se vsake toliko časa dobima.
Sprva mi je šlo le za seks, saj sem točno vedela, kako stvari stojijo. Sedaj pa ne vem več kaj si želim, zamajal mi je tla pod nogami. Nisem zaljublena, vsaj mislim da ne, ampak med nama je neka močna energija, neustavljiva sila, ki se ji enostavno ne moreva upreti. In seks...oba čutiva, da ne gre samo za f**, ampak dobesedno vsrkama en drugega vase, kot da bi bilo zadnjič.
Skratka, on ima še vedno punco, jaz mu nisem niti približno pokazala, da si sedaj mogoče želim še kaj več kot samo občasna srečanja, ker me skrbi da bom s tem izgubila tudi to. Ve da me spravlja ob pamet in jaz se zavedam da ga neizmerno privlačim.
Vem da ima rad svojo punco, zato se me je tudi po tem ko sva se spozala raje izogibal, vendar kot sem že povedala, naključno srečanje je naredilo svoje. Prijateljica ga pozna že vrsto let in mi je povedala, da ni tip ki bi varal svojo punco.
Res ne vem kaj naj si mislim in kaj bi bilo najbolje narediti.
Fantje, povejte mi...bi vi zapustili svojo partnerico zaradi "mene"???
In dekleta, ali ste že doživele kdaj kaj podobnega???
PROSIM VAS...VSI NASVETI SO DOBRODOŠLI!!!
Sprva mi je šlo le za seks, saj sem točno vedela, kako stvari stojijo. Sedaj pa ne vem več kaj si želim, zamajal mi je tla pod nogami. Nisem zaljublena, vsaj mislim da ne, ampak med nama je neka močna energija, neustavljiva sila, ki se ji enostavno ne moreva upreti. In seks...oba čutiva, da ne gre samo za f**, ampak dobesedno vsrkama en drugega vase, kot da bi bilo zadnjič.
Skratka, on ima še vedno punco, jaz mu nisem niti približno pokazala, da si sedaj mogoče želim še kaj več kot samo občasna srečanja, ker me skrbi da bom s tem izgubila tudi to. Ve da me spravlja ob pamet in jaz se zavedam da ga neizmerno privlačim.
Vem da ima rad svojo punco, zato se me je tudi po tem ko sva se spozala raje izogibal, vendar kot sem že povedala, naključno srečanje je naredilo svoje. Prijateljica ga pozna že vrsto let in mi je povedala, da ni tip ki bi varal svojo punco.
Res ne vem kaj naj si mislim in kaj bi bilo najbolje narediti.
Fantje, povejte mi...bi vi zapustili svojo partnerico zaradi "mene"???
In dekleta, ali ste že doživele kdaj kaj podobnega???
PROSIM VAS...VSI NASVETI SO DOBRODOŠLI!!!
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Emmika napisal/-a: Nisem zaljublena, vsaj mislim da ne, ampak med nama je neka močna energija, neustavljiva sila, ki se ji enostavno ne moreva upreti.
Ne da mam namen moralizirat, ampak ne razumem, zakaj zelis, da nekdo, v katerega, kot pravis, nisi zaljubljena, zaradi tebe pusti svojo partnerico? Dobro premisli, preden gres razdirat tujo zvezo iz napacnih razlogov.
Nisem dozivela se popolnoma iste stvari, je bilo malce bolj zapleteno, ampak po svoje podobno. Po mojih izkusnjah, se tam, kjer pridejo na dan custva in zelja po zvezi, vse konca.
- Emmika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2009
Hvala za nasvet in kot sem napisala, vsako mnenje je dobrodošlo.
Moram povedati, da še nikoli prej nisem bila z nekom, ki ima punco, vendar je tisto kar čudim do njega enostavno močnejše od mene. Kaj pa sploh čutim pa še sama ne vem natanko, vem samo da mi ne gre iz glave, stalno premlevam vse detajle, ki so se zgodili med nama. In pa razlog zaka še v tem trenutku ne spim, je spet on...zaljubljena, kaj pa vem.
Bojim se pa, da imaš prav, v takšnih situacijah neke izpovedi čustev ponavadi res nislo dobrodošle. Bi pa rada na vsak način ugorovila, kaj hudiča čuti on do mene in do vsega skupa!!
Moram povedati, da še nikoli prej nisem bila z nekom, ki ima punco, vendar je tisto kar čudim do njega enostavno močnejše od mene. Kaj pa sploh čutim pa še sama ne vem natanko, vem samo da mi ne gre iz glave, stalno premlevam vse detajle, ki so se zgodili med nama. In pa razlog zaka še v tem trenutku ne spim, je spet on...zaljubljena, kaj pa vem.
Bojim se pa, da imaš prav, v takšnih situacijah neke izpovedi čustev ponavadi res nislo dobrodošle. Bi pa rada na vsak način ugorovila, kaj hudiča čuti on do mene in do vsega skupa!!
-
pupi1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2010
- Kraj: ljubljana
FemmeFatal napisal/-a:Emmika napisal/-a: Nisem zaljublena, vsaj mislim da ne, ampak med nama je neka močna energija, neustavljiva sila, ki se ji enostavno ne moreva upreti.
Ne da mam namen moralizirat, ampak ne razumem, zakaj zelis, da nekdo, v katerega, kot pravis, nisi zaljubljena, zaradi tebe pusti svojo partnerico? Dobro premisli, preden gres razdirat tujo zvezo iz napacnih razlogov.
Nisem dozivela se popolnoma iste stvari, je bilo malce bolj zapleteno, ampak po svoje podobno. Po mojih izkusnjah, se tam, kjer pridejo na dan custva in zelja po zvezi, vse konca.
FemmeFatal z zadnjim stavkom se bolj ne bi mogla strinjati stabo kot se!Emmika tebi pa nasvet:Če se ne moraš sprijazniti,da si njegova ljubica potem je bolje da ga pozabiš.Če pa ti to ustreza pol pa ok.Ne bo zapustil svoje zaradi tega no vsaj v večini primera je tako!
Najbolj srečen je tisti ki nima potreb!
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
v podobni situaciji nisem bila, ampka vseeno, tut jz mislim da svoje punce ne bo zapustil zaradi tebe, mu očitno usteza situacija taka kot je, se pravi pri punci ima varnost, pri tebi pa občasna srečanja polna kemije, če malo bolj razmislim fant ni niti malo nor, pa ne odobravam varanja, sploh ne, se mi ne zdi lepo da vara svojo punco, ampak...tak je to. Če ti ustreza to da si druga, potem nadaljuj s srečanji, ampka mislim da si se že čustveno zapletla, tak da sama veš kakšna oseba si in kaj je najboljše zate v tej situaciji...
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
Tle se pa neb čist strinjala... bla v podobni situaciji in je zapustu punco, ampak ne zarad mene, jst sm bla samo pika na i.
Če v zvezi škriple, je velika verjetnost, če je pa vse lepo in prov, pol pa model pač sedi na dveh stolčkih in bo se boš mogla sprjaznt s tem, da si tista ta druga.
Pr men je blo tko, da očitno že prej ni blo tko k je treba med njima, res da sva si dala samo lupčka (enga) medtem k je mel še njo, pol jo je pa pustu... kar je sledil je dolga zgodba...
Če v zvezi škriple, je velika verjetnost, če je pa vse lepo in prov, pol pa model pač sedi na dveh stolčkih in bo se boš mogla sprjaznt s tem, da si tista ta druga.
Pr men je blo tko, da očitno že prej ni blo tko k je treba med njima, res da sva si dala samo lupčka (enga) medtem k je mel še njo, pol jo je pa pustu... kar je sledil je dolga zgodba...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Emmika napisal/-a:...vendar je tisto kar čudim do njega enostavno močnejše od mene.
Sori, ampak tole je krneki. Vidva nista junaka neke veličastne zgodbe, ki ju posrka vrtinec strasti, samo dober seks vama pomeni več kot vajini zvezi. Dejanja kot takega ne obsojam, ampak tako opravičevanje z močnimi energijami in neustavljivimi silami se mi zdi pa ful trapasto.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Emmika napisal/-a:Prijateljica ga pozna že vrsto let in mi je povedala, da ni tip ki bi varal svojo punco.
Jah, očitno je tak tip, ki bi varal punco, k to trenutno tudi počne.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]