Seks fantazije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
Beya_ napisal/-a:^ x2
tvoj ljubi ali random avantura?
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Saj ni nujno, da vsaka to hoče Jaz npr. nisem za te klišejske divje-nasilne stvari (kot jih je zadnje čase večinoma moderno opevat, samo v praksi pa ne vem, če bi bilo vsem tako blazno všeč), bi takoj dol zbrcala osebek, ki bi mi onemogočal premikanje itd. Klavstrofobičen občutek namreč sovražim, že držanje zapestij se mora po par sekundah končat. Hkrati pa to ne pomeni, da so mi všeč neke pretirano pocukrane, romantične in mlahave scene, nekako zlata sredina
@CP: domnevam, da je Beya želela povedat, da se pridružuje Abbyjinemu vprašanju, ne da je dvakrat doživela, kar si Exit želi.
@CP: domnevam, da je Beya želela povedat, da se pridružuje Abbyjinemu vprašanju, ne da je dvakrat doživela, kar si Exit želi.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
dot, jaz sem merila na res hudo strasten seks, ker sem dobila občutek, da o tem govori Exit. In ni nujno, da si pri tem zvezana ... to so po mojem samo variacije na isto temo, po mojem je v bistvu govorila o občutku, da si te moški res strastno poželi in vzame. (Kar pa lahko - variacije torej - naredi na različne načine, od tega, da te prav pogleda, do tega da te zveže. )
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Exit napisal/-a:dot, jaz sem merila na res hudo strasten seks, ker sem dobila občutek, da o tem govori Exit.
jaja to mislim. takega kot imam v mislih, žal še nisem bila deležna tak res mega mega divje, noro, strastno, da se lomi vse okol. mislim, da bi mele vstop v moje misli... to je noro
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Saj nam ni treba gledat v tvojo glavo ... to je tisti seks iz filmov, ko se pritiskajo ob stene in prevračajo vse okoli sebe in se ne uspejo dovolj hitro sleči - ne? Uh, ja ... takšen seks je fantastičen! (Ampak ne samo takšen, da ne bo pomote.)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]