Seks fantazije

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 05. Avg. 2013 22:45

^ točno tako! pa četudi se poznamo nekateri med sabo... so what? mi bi morali biti generacija ljudi, ki bi začela podirat tabuje, ne da pa še postanemo bolj konzervativni... in bi bil čas, da pride nekaj ljudi gor, ki so malo bolj odprti glede teh reči, ne da pa se za vsako stvar (v tem primeru fantazijo) čudijo in se delajo v stilu: men se to gnusi :)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 05. Avg. 2013 23:26

slovenc79 napisal/-a:ni čudn da ma pol posrane komade :D

ahahahahah umrla :D

samo fetiš pa fantazija nista ena in isto, ali pač? :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Avg. 2013 23:59

kattka napisal/-a:Zakaj pa se o tem ne bi govorilo, itak se ne poznamo v resničnem življenju

jaaa sej to sm js tko, 6 let nazaj pogruntal, ko sem bil še 16 leten mulc :D and slovenc79 was born :P

fantazija, fetiš.. ubistvu ni isto, ne :)
hej norci :)
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 06. Avg. 2013 5:45

A zdaj pa s poscanimi hlacami okoli hodis?
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 06. Avg. 2013 8:59

Tako da je tvoj kriterij za punco, da mora met ta isti fetiš kot ti? :eek:

No, meni je kul brati vaše fantazije in se prepoznat v nekaterih, vendar pa se sama nebi ravno razgovorila..
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 06. Avg. 2013 10:40

slovenc79 napisal/-a:
kattka napisal/-a:Zakaj pa se o tem ne bi govorilo, itak se ne poznamo v resničnem življenju

jaaa sej to sm js tko, 6 let nazaj pogruntal, ko sem bil še 16 leten mulc :D and slovenc79 was born :P

fantazija, fetiš.. ubistvu ni isto, ne :)

ker tvoje se mi zdi bolj fetiš, kot pa fantazija :D
vsaj tak si predstavljam, fetiš - nekaj kar te vzburja in lahko počneš skoz.
fantazija - nekaj kaj bi rad probal, enkrat, in ne bi konstantno delal, ker v bistvu sploh ne veš, če bi ti blo všeč.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 06. Avg. 2013 11:16

day Đ, ja to bi bilo idealno če bi imela tak fetiš :D ampak glede na to da je u celi slo mogoče 12 takih, se zadovoljim tud s tem da jo vsaj mika poskusit ali pa da mi uresniči željo.. čeprav iskreno, res ne bi užival da bi to počela na silo, sam da meni ustreže.

mishela, tud jaz si tko predstavljam :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 06. Avg. 2013 12:24

okej te :D
Zadnjič spremenil Mishela, dne 02. Mar. 2014 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 06. Avg. 2013 12:50

Fetiš: sex na javnih krajih, mmf
Fantazije: na balkonu nekje visoko nad mestom, gangbang, bdsm

Se strinjam z Mišelinima definicijama.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 06. Avg. 2013 13:24

Fetiš v osnovi pomeni predmet, ala usnje, biči ... tako da bi bila na tem mestu bolj primerna beseda seksualna fantazija.

Z veseljem bi bil v kakem trojčku, četvorčku, petorčku ... s samimi ženskami, bi se pa verjetno spustil v threesome z dečkom zaradi zabave (s kakim kolegom), da bi z njim "podelil" punco. Verjetno bi šel za foro tudi v gangbang. Seksi so mi usnje, visoke pete, korzeti. Nekaj časa sem imel tudi hudo željo poseksati eno bolj močno (velika rit ipd.), od kar se je to zgodilo, te želje več nimam. :D
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a kattka » 06. Avg. 2013 13:59

Očitno nas ma kar veliko želje seksat z večimi ljudmi..samo kar se mene tiče bi seksala največ z tremi pa še to bi morali biti vsi moški :D jas bi tut probala seks z močnejšim, še bojle pa bi po mojem bil z kakim res orng mišičnjakom :D
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2010
Kraj: logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 06. Avg. 2013 17:50

Kaj pa o kakem seksu s takšnim, ki ima res Batino kot se ji reče pa nimate želje?

Aja nekajkrat sem že slišal o fantaziji simuliranja posilstva.... kaj je tukaj tako vzburjajočega?

Jst se ta trenutek nobene fantazije ne spomnim, razen tega da bi mi moja rekla da hoče met trojčka MFM, jaz se strinjam, ga imamo, jo pof***** na vse možne načine da je vsa blažena, še posebej ko jo vidim kako jo eden poseksa bolje od mene in ona res uživa v tem.... in na koncu ji pa rečem hvala lepa, pobašem kufre in jo odjebem. Ker z njo ne bi hotel več bit.

A je zadost sick-fuck fantazija?
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 06. Avg. 2013 18:37

Beya_ napisal/-a:
Sicer pa ... moje osebne seks fantazije zajemajo kakšen seks z neznancem ali pa seks na javnem mestu, kjer bi ''pomotoma'' zašli kakšni neznanci in opazovali :P Potem pa tipično: trojček, f/f,... pa še kaj bi se našlo, ampak se trenutno ne spomnim :)

Škoda, da punce vedno "pozabite", ko je treba napisat kakšno delikatno zadevo.Ti bom pomagal, da se lažje "spovniš": king kong mišičasti mačo z močnimi rokami in *velko* batino; veliki temni dominantni bad boy z zatemnenimi špegli in opasnimi oblačili, neznanec, ki se ga boji celo okrožje, je vsega skupaj izrekel 5 besed in se pri tem niti enkrat nasmehnil; na sploh dominanten model s čuno da te kap, ki bi te pri tem vlekel za lase, ti govoril kašna prasica si, ti njemu nazaj kak prasec je on in te istočasno spenkal po riti ,te pritiskal ob steno, žgal do dile, brez usmiljenja na 200 udarcev/min ob tem bi pa ti bila totalno nemočna - to je pač standard dober sex za žensko, da bo pa to fantazija pa recimo, da se vse skupaj dogaja nekje na javnem prostoru.Med tem ko bi te posiljeval, bi istočasno varal še vseh svojih 10 sex objektov, pardon, punc. Jebač, da dol padeš.

Slika
Zadnjič spremenil CorrectionPen, dne 06. Avg. 2013 21:45, skupaj popravljeno 3 krat.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 06. Avg. 2013 19:51

++
Zadnjič spremenil dayđremer, dne 20. Maj. 2018 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 06. Avg. 2013 21:39

dayđremer napisal/-a:Rape me my friend :P

Oh, do me yoyo-master!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GN4Q4&t=29

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov