Seks fantazije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
No ja, ne vem, kaj smatraš za noro, ampak gotovo jih imamo vsi, le govori se nena o tem... konec koncev fantazija pomeni nekaj, kar ni nujno, da je osnovano na resničnosti in tud dostikrat, če bi prišlo do tega v realnosti, bi stisnili rep med noge in šli Zato pa se reče fantazija
Sicer pa ... moje osebne seks fantazije zajemajo kakšen seks z neznancem ali pa seks na javnem mestu, kjer bi ''pomotoma'' zašli kakšni neznanci in opazovali Potem pa tipično: trojček, f/f,... pa še kaj bi se našlo, ampak se trenutno ne spomnim
Sicer pa ... moje osebne seks fantazije zajemajo kakšen seks z neznancem ali pa seks na javnem mestu, kjer bi ''pomotoma'' zašli kakšni neznanci in opazovali Potem pa tipično: trojček, f/f,... pa še kaj bi se našlo, ampak se trenutno ne spomnim
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
jaz mam svojo fantazijo upam da je dovolj nora
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... je&start=0
edin, forumaški ki me že poznate, ne spet lajat kako se rad izpostavljam. je za avtorico, ne za vas
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... je&start=0
edin, forumaški ki me že poznate, ne spet lajat kako se rad izpostavljam. je za avtorico, ne za vas
hej norci
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
panthol napisal/-a:Beya a lahko samo nekaj vprašam... kaj točno je vzburjajočega v tem da te nekdo opazuje? čist tako vprašam, iz firbca
Ja tisto vznemirjenje bi bilo prisotno, kar bi delovalo zelo stimulativno... dejansko bi imela občutek, kot da me je nekdo zasačil pri prepovedani stvari, čeprav bi ''vedela za to''. Sam seks, verjamem, da bi bil še boljši zaradi filinga, da si opazovan, pa še da se vse od sebe, da jaaaa pokažeš, kaj znaš plus tega, velik turn on bi bil še to, če bi vedela, da nekoga vzburjam s tem.
Ampak ej, sej konc koncev če pogledaš, kolikokrat se seksa na javnih mestih in polovica ljudi sploh ne ve, če jih je kdo opazoval... sploh v avtih, savnah, parkih, kabinah itd. Tu je pač dejstvo, da bi vedel, da te. In tud ogromno ljudi je že doživelo, da jih je nekdo zasačil, pa še jih to ni ustavilo
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Well.....no, i dont kiss and tell.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
LOL
It was forever..but it didnt last long..
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
eh, jaz kr na forumu povem sej me noben ne pozna
men je lepo, ker ko sem ugotovu da mam tak fetiš sem mislil da je neki narobe z mano. ampak ko sem pogledal na netu sem našel velik ljudi govorit o temu in sem ugotovil da je to neki čist običajnega in svoj fetiš popolnoma sprejemam.
mogoče je kdo tuki ki ma fantazije ki se zdijo komu čudne, pa jih pove tukaj kjer se itak ne poznamo in prediskutiramo o tem.. edin problem je da je na forumu pač velik pokvarjencev ki znajo sam še bolj zabedirat, zato mogoče na TEM forumu o občutljivih temah govort res ni tok dobra ideja..
men je lepo, ker ko sem ugotovu da mam tak fetiš sem mislil da je neki narobe z mano. ampak ko sem pogledal na netu sem našel velik ljudi govorit o temu in sem ugotovil da je to neki čist običajnega in svoj fetiš popolnoma sprejemam.
mogoče je kdo tuki ki ma fantazije ki se zdijo komu čudne, pa jih pove tukaj kjer se itak ne poznamo in prediskutiramo o tem.. edin problem je da je na forumu pač velik pokvarjencev ki znajo sam še bolj zabedirat, zato mogoče na TEM forumu o občutljivih temah govort res ni tok dobra ideja..
hej norci
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Ko boš ti punco mel, kaj če ji bo tvoj fetiš navgravžen? Boš vztrajal ali boš pozabil na to?
No, jaz o svojem fetišu ne morem govorit
No, jaz o svojem fetišu ne morem govorit
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov