se uprete otipavanju?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Apr. 2008 14:50

Jah....ce mas tipa pa te slatajo, valda da noces tega. Drugace pa...se mi ne zdi kej dost narobe, ce te cez cas kje primejo. Ker slej ali prej te bodo morali.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 01. Apr. 2008 14:56

Mahagonij napisal/-a:Jah....ce mas tipa pa te slatajo, valda da noces tega. Drugace pa...se mi ne zdi kej dost narobe, ce te cez cas kje primejo. Ker slej ali prej te bodo morali.

:?: :lol: :roll:
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 01. Apr. 2008 16:32

ja čist odvisno...če je ta tip kakšen tak ki peca potem ne bi šel kaj preveč daleč če je pa moj tip tist mi pa ni problema...razn če bi bla skupi čist mau časa...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 01. Apr. 2008 17:36

kok pa pustite enmu k sta recimo sam en večer skupi, da nista par ampak sam tko mal bluzita :D
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 01. Apr. 2008 18:34

odvisno kok mi je ušeč.
sam se pa tud jst doskrat sprašujem, kok daleč naj grem, še posebej če bi hotla z njim še kaj več met.
spomnim se, da sem šla z enim enkrat že prvi večer precej daleč, potem pa je naslednji dan govoriu da sva se pa kr dol dala :eek:
sej mal sem tud sama kriva za to, sam kok mi je to smešno, da tipi lahko okol govorijo kar hočejo, pa mu bojo povrh vsega še vsi verjeli. pa še mene meli za lahko. me zanima kako bi blo, če bi jaz vsem mojim frendicam povedala, da sva se dol dala. pomoje bi pa pol prišlo ven, da sem največja lažnivka. jooj. brez veze :D
no potem še enkrat sem bla pa spet z enim, pa mu nisem lih kaj dost pustila. pa je potem spet okol pravu, da mu pa nisem pustila niti, da me za rit prime. tko, da se raj izogibam one night standom. ker nikol ne vem kok daleč naj grem :D
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objavaNapisal/-a BeXy » 01. Apr. 2008 19:24

Js sm se zmeri bala, kaj bi blo če bi koga bolj na grobo odrinla al pa grdo zavrnla...in zto sm večkrt mela prubleme... strah me je blo usazga tipa kr sm zmiri gruntala na najslabš :(
in na začetki te moje sicer res lepe (pa ful si želim, da bi trajala za skuz-zveza mislm) zveze sm mela dost problemov kr se nism znala pustavt za sebe :( ubistvi ne da bi varala, ampak ker sm zmiri hotla bit prjazna pa nism hotla d bi blo kej š bol narobe, sm ubistvi na konc nrdila še več sranje - nism se pustila, ampak sm se enostavn premal branla, in so me tipi hotl grdo izkoristit :(
tko d punce: če vam neki ne paše, zmiri to glasn&jasn povejte, kr js učasih, k sm bla š 100x bolj naivna pa k sm vrjela d je ves folk fer pa uredi, tega nism znala-in to ubžalujem :? in odkar sm ugotovila, d lajf ni kr ena pravljica, se znam dost boljš postavt za sebe in za tist, kar mi največ pomen. :!:
še vsaka ful slaba stvar ti prnese neki dobrga...
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 02. Apr. 2008 16:44

Hja, odvisn kdo me šlata. :D

Mojmu sigurno pustim. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 02. Apr. 2008 19:39

Moj me sevede lahko šlata :D Alergijo mam pa na tipčke v lokalih, lepo grem mim in karnaenkrat od enga roka na moji riti :motz: Ponavad mu rečem kakšno besedo, k je tukile ne bom napisala zravn pa še tko grdo pogledam, da se pomoje kdo še ustraš.
Enkrat se spomnem sem bla v enem diskaču, in pač vedno plešem sama kadar ni mojga zraven a ne. Se mi en nalima uzadi in grem stran, se mi taisti tip spet nalima uzadi in me začne neki šlatat, grem spet stran in pride spet zravn in začne isto..takt sm ga pa udarla. Ok ne preveč močno ker sem itak čist švoh, sam mal sm pa ga boksnla :D .Ne zastopm takih vsiljivcev no.
To da kam bi pustila tipu če bi bla sam one-night-stand ne vem, ker še nisem prakticirala kej preveč oz. ko sem je blo vse bolj nedolžno.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Apr. 2008 20:29

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 07. Apr. 2008 22:28

če ti ne paše potem mu stistni en velik šamer, če pa ti paše pa uživaj....sam nikol ne dopusti, da bo kdo vsiljiv do tebe, tega si nobena ne zasluži...
Uporabniški avatar
mgerdevi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mgerdevi » 10. Apr. 2008 19:08

ja odvinu kdu te šlata ne....če moj pustim a :D ....če kšn ku mi je vščeč tudi (sam do neke meje in valda brez fanta) :D ....če pa kšn ki nečm pa prleti tudi kaka klofuta :x
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 14. Apr. 2008 22:12

Jz pustim samo prijeteljicam, da me šlatajo za rit :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2008
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackMagicWoman » 26. Apr. 2008 15:05

Jaz ne dovolim drugim moškim da me otipavajo. To me zelo moti. In tudi kakšno klofuto primažem kdaj. Tudi prijateljem ne dovolim da me otipavajo oz. oni tega niti ne počnejo, ker me spoštujejo kot prijateljico in ne vem zakaj bi bilo tu potrebno otipavanje, poleg tega ima pa tudi večina svoje punce in tudi iz spoštovanja do njih je prav da me ne otipavajo. Pri prijateljicah je drugače...velikokrat ena drugo malo uščipnemo, zagrabimo za ritko, požgečkamo ipd... ;D , ampak to je zgolj zajebacija. Temu nebi rekla otipavanje. Svojemu fantu pa dovolim da me otipava po mili volji, le kadar sva v javnosti imam rada da je vse v mejah diskretnosti in okusnosti, ker verjetno nikomur ni prijetno gledati (sploh starejšim) kako on mene šlata in da malo manjka da se dava dol :D ;D Se pa velikokrat umakneva in si dava duška :D
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 26. Apr. 2008 16:13

Edina oseba, ki mu dovolim, je moj mucek. On lahko počne po mili volji, kolikor želi. Ima sam tisto mejo, kdaj je dovolj v javnosti. Drugim ne dovolim niti blizu, kaj se šele dotaknit. Pač mi tut zafrkancija ne paše. Vem, da bi bilo v šali, sam mi ni všeč.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
champ
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a champ » 27. Apr. 2008 19:48

ja js mojo otipavam po nožnici , prseh , zadnjici , stegnah

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov