se uprete otipavanju?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a CoreySteel » 28. Mar. 2008 23:33

Klary napisal/-a:a svojmu pa dovolite da vas šlata? a se vam drugač pogost zgodi, da majo vaši tipčki trdega, k se greste francoza?

Da ne bojo sam tipice odgovarjale, bom pa še jest kot tipček. :roll:
Ja, meni se je to dogajalo. In se mi kdaj zgodi še zdaj. Pač, je seksi.
Če ti ne paše, mu povej. Mene je blo mal sram, pa sva se pogovorila, pa je šlo potem brez zavor.
Podobno glede otipavanja. Jest nisem hotel preveč navalit, ker nisem vedel, kaj si bo mislila o meni. Ona je pa pričakovalo in bi se ji zdelo čudno in kako nisem dec, če je ne bi :)
Ženske ste si pač različne :)

Pogovorta se. Ne preveč tle po forumu reševat takih zadev :)

Pa predvidevam, da ti in tvoj tipček nista prav stara, zato se mi zdi še toliko bolj normalno, da ima on trdega ko francoz :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Mar. 2008 23:49

Klary napisal/-a:pa sej on je moj tip, sam sva še bolj na začetku. v bistvu je res tisto, kar sem si vedno želela in ga imam noro rada. v bistvu sva se včeraj doooolgo poljubljala, pritisnil se je ob mene in čutila sem kako trdega je imel. ko pa me je hotel pobožati še po prsih pa sem mu odmaknila roko. ne, nič ni bil vsiljiv, prej sem napačno napisala. zdaj pa se bojim, da se ne bo preveč ustrašil moje reakcije, ker je že tako kar sramežljiv. in če se bo, kako naj to popravim, ampak da bo še vedno izgledalo, da nisem lahka?

aaaaaaaa, moja next poteza: vogal, postelja, avto, karkoli :D :D
boljšega filinga pa ni kot trdota na/Ob/v/zraven mene, odkrito povedano :D

mene moj lahko šlata.no sicer da bi mi v lokalu šel za hlače ne, ampak tko "površinsko" pa lahko, zakaj pa ne.Doma me lohk pa šlata kukr če.

Kolegi....Khm, pri kolegih in tujih ljudeh me že v obup spravla če se med pogovorm z mano pogovarjajo z mojimi joški in me gledajo v joške.to je zame že ene vrste šlatanje in to mi gre na jetra.Lih dons je mogu sodelavc omenit neki glede dekoletja (sicer naj bi bil kompliment, ampak ne, jst tega na maram.in sem se neki na silo zasmejala in obrnla.
da me pa kdorkoli od tujcev šlata, to pa ne.Šlata in dotika se me lahko samo moj dec in noben drug.Drugim, v diskačih, so pa sankcionirani, že tko kot je julija rekla, obesim se na najboljgorilastega kolega.
No nazadnje, par mecev nazaj ko sm bla zunej, mi je en tip prav najedal.In slučajno ko sm šla na wc najdu samo in me začel kr neki šlatat pa morit in hvalabogu je šu za mano tud kolega na wc.in ker se un gnoj ni stra spravu in hotu kr na ženski wc z mano in moril, težil, jih je dubu.sicer ne na mojo pobudo niti željo, ampak mir je pol bil.še varostniki so ga ven vrgl ker so rekl da oni zalezovalcev s katerih nastanejo posiljevalci, ne podpirajo.
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 29. Mar. 2008 0:38

Anelise napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:js mojmu dovolim, do neke meje...je pa tudi odvisno kje sva in kšna je okoli situacija...če sva u kšnem diskaču, me načeloma ne moti...če sva u kšnem kafiču, pa ne dovolim kej preveč, ker mi je nelagodno, da bi me zdej on za rit prijemal, pa za joške šlatal...a-a...

Če ta meja obstaja tudi ko sta za štirimi stenami, in če bi biu jaz tvoj tip, bi kaj kmalu sledil en pogovor na to temo...

sorry,tip gor al dol,neko spostovanje more met..sej nismo kos mesa

jap sm mela en podoben primer ko sva bla s tipom pr njegovmu kolegu in jih je blo tm še ene par,.sami tipi,..in sva pač sedela na postli in gledala tv,..ko je kr naenkrat tipi mene dau u legn in se začel lupčkat z mano,.. :? sm rekla no way man :!: pa ne da bi bla kj sramežljiva al pa kj,.sm pač ni se mi zdel primerno da to počneva med njegovimi kolegi kr tko,.pač ni,.ene meje so......se poponoma strinjam :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 29. Mar. 2008 2:17

glej,Mc,ko si sam s partnerjem in se cartas je logicno,da se pobozas,poslatas in vse,kar pase zraven...sam da bi me moj tip grabu za joske kr tk ne hvala...sej ga tud jst ne lovim po hisi da ga za ti*a primem,no :roll: ne recem uno nezno,ko se mimgrede pobozas,na hitro pocartas,sm pa "proti " temu,da je slatanje samemu seb namen..in takga tipa,k me nonstop grabi ne bi hotla met.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 29. Mar. 2008 10:15

ene ste pa pogumne, da si upate kr odrint neznanga tipa k vas šlata, al pa clo udart. men je šlo tud to na živce ko sem še bolj vn hodila, ampak ponavad sem se odmaknila k kšni prjatlci al prjatlu tok d je tist človk dojel da nisem sama in da mi ni do tega... k nikol ne veš v kakšnem stanju je en neznan človk, kaj mu hod po glav in kaj loh nardi.

drgač pa če sta še bolj na začetku in se ti zdi, da tip mal prehiteva stvari, je prou da ne pustiš lih usega takoj. če te ma rad im ma resne namene, bo počakal da pride vse ob svojem času na vrsto
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 29. Mar. 2008 10:18

no da še js prspevam koment:]

v glavnem ne prenesem, da se me kdo drug dotika..to dovolm sam svojmu tipu.. ok sj ne pravim tisti nedolžni prjatlski dotiki-ampk neznanci no way :x

če me kdo začne otipavat mu odstranm roko z mene dol, oz mu kaj rečem, če ne bi ga pa tut prtislna v jajca, da bi se zvijou po tleh.. :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 29. Mar. 2008 10:23

punkie_ napisal/-a:ene ste pa pogumne, da si upate kr odrint neznanga tipa k vas šlata, al pa clo udart. men je šlo tud to na živce ko sem še bolj vn hodila, ampak ponavad sem se odmaknila k kšni prjatlci al prjatlu tok d je tist človk dojel da nisem sama in da mi ni do tega...

ves,nekateri rinejo za tabo ne glede,da se umikas pred njim oz.ne glede na to,kolkokrat jim reces,naj ti dajo mir.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Mar. 2008 10:32

Klary napisal/-a:a svojmu pa dovolite da vas šlata? a se vam drugač pogost zgodi, da majo vaši tipčki trdega, k se greste francoza?

Ajaaaaa ti govoriš o svojem novem fantu? Pri njemu ti ne paše, da se te dotika? Kok sta pa stara?

Ja logično, moj fant me lahko šlata pa dela z mano skor kar hoče, če sva sama, še kul mi je (govorim za bivše in bodoče, torej na splošno) ;)

V družbi ni noben nekaj ful pretiraval... če se pa mečkava, pa mu NE vstane, mi pa ni nič všeč...to je nekako normalno, da vidiš, da mu je kul :lach:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Mar. 2008 11:06

Bittersweet napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
A on pa ni lahek, ko se s trdim vate tišči? :roll:

am zdej mi pa povej, kokrat tip (kerkoli), s kerim si mal bol izivalno plesala, ni mel trdega... js se ne spomnem niti enga primera... sploh pa če je njen tip...
mene ne bi motlo... mogoč bi mu sam rekla, naj pršpara za doma... pa da mi ne paše tkle v javnosti...

Zgrešila si poanto. Hotela sem povedat, da se mi zdi neumno, da jo skrbi, kaj si bo fant o njej mislil, če bo nakazala, da ji šlatanje sede, pri tem da njemu pa že ku*** stoji.
Pač mi grejo na živce ta dvojna merila, tip lahko pokaže, da si želi seksat, če pa ženska, je pa kurba.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 29. Mar. 2008 11:17

Pa kakšna dvojna merila? Mislim če sta pa dva skupaj pa da ne smeta pokazati, da sta spolno vzburjena potem pa tudi ne vem no :irre: Pa saj nismo v srednjem veku da si potem čarovnica ali ne vem kaj... da je biti spolno aktiven v zdajšnjem času nekaj zdravega in normalnega...saj če se dečkotu med ljubčkanjem in skupnem mečkanju dvigne pomeni da je pač zakurjen...če se mu pa ne bi bi bilo pa spet vse narobe in jok...ali ga sploh privlačim :cry:
Vam ženskam nikoli ni nič prav in samo komplicirate madonca!
Pa kaj če si potrebna ob svojem dečkotu? Kakšne zavore imate ženske v sebi saj to ni res...potem pa vse zafrustrirane okoli hodite in če se vas tvoj lastni fant dotakne in se bojiš da ne boš izpadla lahka ker mu dovoliš da te pač za joške zagrabi pa jih malo pomečka? A imaš občutek da s tem pokažeš svojo ranljivost ali kaj? Res ne štekam tega? Mah :muede:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 29. Mar. 2008 11:45

S fantom počni kar želiš in če se ti zdi, da mu ne moreš zaupati ga raje pusti.

ryu10kyu napisal/-a:Vam ženskam nikoli ni nič prav in samo komplicirate madonca!
Pa kaj če si potrebna ob svojem dečkotu? Kakšne zavore imate ženske v sebi saj to ni res...potem pa vse zafrustrirane okoli hodite in če se vas tvoj lastni fant dotakne in se bojiš da ne boš izpadla lahka ker mu dovoliš da te pač za joške zagrabi pa jih malo pomečka? A imaš občutek da s tem pokažeš svojo ranljivost ali kaj? Res ne štekam tega? Mah :muede:

Na žalost ste tudi vi krivi za to. :D Se je že marsikateri zgodilo, da je potem naslednji dan tip prijateljem povedal vse kar se je dogajalo in so se norčevali iz nje in ji govorili, da je lahka (seveda govorim o nezrelih najstnikih). Ona se boji prav tega. Najbrž je to njen prvi fant in ne ve kako naj se obnaša. Tudi vprašanja, ki jih postavlja so namnjena najstnicam, ki še nimajo izkušenj.
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 29. Mar. 2008 11:50

ryu10kyu napisal/-a:Pa kakšna dvojna merila? Mislim če sta pa dva skupaj pa da ne smeta pokazati, da sta spolno vzburjena potem pa tudi ne vem no :irre: Pa saj nismo v srednjem veku da si potem čarovnica ali ne vem kaj... da je biti spolno aktiven v zdajšnjem času nekaj zdravega in normalnega...saj če se dečkotu med ljubčkanjem in skupnem mečkanju dvigne pomeni da je pač zakurjen...če se mu pa ne bi bi bilo pa spet vse narobe in jok...ali ga sploh privlačim :cry:

tule se pa lahko podpišem... če s svojim tipom ne morš bit sproščena pa ti je na bed, če ga vzburjaš... pol ti pa res nič ne more pomagat...

pa če je to šlatanje na plesišču, al pa doma, ko sta sama, se mi ne zdi nič narobe... drugo je, če tip grabi za joške, al pa še kje drgje, v družbi... to se ne spodobi, že zarad občutkov kolegov v bližini, ker ni prijeto...
LOVE hurts
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Mar. 2008 12:13

ryu10kyu napisal/-a:Pa kakšna dvojna merila? Mislim če sta pa dva skupaj pa da ne smeta pokazati, da sta spolno vzburjena potem pa tudi ne vem no :irre: Pa saj nismo v srednjem veku da si potem čarovnica ali ne vem kaj... da je biti spolno aktiven v zdajšnjem času nekaj zdravega in normalnega...saj če se dečkotu med ljubčkanjem in skupnem mečkanju dvigne pomeni da je pač zakurjen...če se mu pa ne bi bi bilo pa spet vse narobe in jok...ali ga sploh privlačim :cry:

No dej smiri živce. V bistvu si povedal isto kot jst, samo s precej več dramatiziranja.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Mar. 2008 12:45

im
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Klary
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Klary » 29. Mar. 2008 17:38

vsem hvala za odgovore. danes sva bila skupi na izletu in je blo noro lepo. sem se mu pa prav nalašč na začetku fajn prlimala in za 10 sekund je imel že trdega k stolp. :D ja drugač ni moj prvi tip, mi je pa karakterno daleč naj naj. napredujeva pa počasi, tako da ga ne bo treba bremzat :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]