Se povprečna ženska hitreje naveliča od povprečnega moškega?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 13. Mar. 2012 17:17

3ntip napisal/-a:Pripeljat žensko orgazma v večletni zvezi, praviš?

Nekaterim nedvomno uspe, ampak kot je meni znano ženska najlžje pride do orgazma ko je najbolj sveža ljubezen in jo vzbuti že malenkost. Z leti ko se navajenost veča je za rajcanje potrebno mnogo več. Mnoge se pravzaprav naveličajo in tu ni neke pomoči.

S tem se pa sploh ne bi strinjala. Trenutno mi po več letni vezi hitreje pride in tudi seks je boljši kot na začetku, ko sem (sva) bila še živčna. Pa tudi sedaj me tako pozna, da točno ve, kaj in kako bo zapalilo. Včeraj sem po parih minutah seksa doživela orgazem, kar se na začetku veze sigurno ni zgodilo.
3ntip
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a 3ntip » 13. Mar. 2012 17:22

claire napisal/-a:^^ waa, ker to kar ti poveš je pa nova znanost.

(sploh je pa intelektualost zame kriterij in ne "ženska mi postreže". res te ne štekam).

no meni je izkrivljen pogled, da ste moški nekaj več kar se orgazmov tiče, da vi lahko povsod špricate, ženske pa smo zavrte in nekaj nam ne dela prav, da nam ne pride- ja- moški nekaj ne dela prav.

pač ne verjamem v "vsesplošno žensko pohabljenost v obliki ne prihajanja", ampak menim, da je to v glavi teh žensk, ki jih že od malega fopajo, da pri ženskah je možnih 5676 različnih orgazmov, celo samo lizanje palca je dovolj da ženski pride ... medtem ko moški ima ta en sam poveličan orgazem, ki se zgodi že ob pogledu na dobro rit. in potem iz takih zgodbic nastane zid v glavi.

če ji pride ko se samozadovoljuje, ji bo prišlo tudi ko jo tip obdela kot se sliši. in ne se slepit z nekimi fiziološkimi preprekami. jebi ga, ne znaš je pripreljat do orgazma, kaj naj ti drugo rečem?

in izjava, da ženska lahko sama sex... in ti o intelektualnosti? no, je pa to vsekakor nekaj novega.

Sej ženska ni pohabljena, zgolj precej bolj kompleksna glede kaj jo vzburja.
Tipi milim, da imamo precej nižje kriterije kar se orgazma tiče.
Vem, da je lizanje palca dovolj da ženski pride (preizkušeno), ampak to je kvečjemu testament o kompleksnosti ženskega orgazma. Lahko za prazen nič pride ali sploh ne.

Nisem še slišal, da bi moškemu prišlo zgolj od lizanja palca. Oz to pomojem ni zelo pogosto.

Vlečt mojo zvezo not pa nima smisla, ker ne veste kako seksam.

Zadnjega dela nisem razumel?

s0nckic4 napisal/-a:ne vidim smisla iskanja utehe v statistiki, ker se ti zveza ni izšla (ali se ti končuje) in iskat krivdo v ženski. lahko, da je na njeni strani, lahko da je na tvoji. ampak običajno je na obeh.

in če se tudi v real lifu tako trudiš iskat vzroke nekje drugje, samo pri sebi ne, potem me sploh ne čudi, da se je tvoja naveličala. tudi jaz bi se.

No, uteha morda ni je pa vsaj dobro izhodišče za ugotavljanje težav ali rešitev, idealno morda kar za spemembo kolektivnega mnenja.

Svojo zvezo bi pustil vni v tej temi. Namreč to ni noben argument.
3ntip
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a 3ntip » 13. Mar. 2012 17:25

delfinchek napisal/-a:
3ntip napisal/-a:Pripeljat žensko orgazma v večletni zvezi, praviš?

Nekaterim nedvomno uspe, ampak kot je meni znano ženska najlžje pride do orgazma ko je najbolj sveža ljubezen in jo vzbuti že malenkost. Z leti ko se navajenost veča je za rajcanje potrebno mnogo več. Mnoge se pravzaprav naveličajo in tu ni neke pomoči.

S tem se pa sploh ne bi strinjala. Trenutno mi po več letni vezi hitreje pride in tudi seks je boljši kot na začetku, ko sem (sva) bila še živčna. Pa tudi sedaj me tako pozna, da točno ve, kaj in kako bo zapalilo. Včeraj sem po parih minutah seksa doživela orgazem, kar se na začetku veze sigurno ni zgodilo.

Eksplicitno nisem se izrazu "na začetku" zveze. Rekel sem sveže zaljubljena. Zaljubljenost pa lahko nastopi tudi pol leta kasneje ali več.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 13. Mar. 2012 17:34

Sem bila na začetku zelo zaljubljena, pa sem še zdaj. :D
Če že govoriš o sveži zaljubljenosti, ja, sem bila na začetku.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 13. Mar. 2012 23:54

delfinchek se strinjam s tabo glede seksa v dolgoletni vezi! Tudi meni je bil seks po parih letih veze ful boljši kot na začetku, bolj si sproščen, bolj uživaš...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 14. Mar. 2012 11:14

V bistvu bi se strinjala, da se v povprečju ženske prej naveličajo vedno istih stvari v postelji, kot pa moški...in strinjala bi se tudi, da je seks sčasoma boljši, ne pa slabši. Ok za ful dolge zveze ne morem govoriti (5let +), ker jih še nisem doživela ..
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 28. Mar. 2012 20:03

Odgovor na temo, mislim da se ženska ne naveliča hitreje, to ni odvisno od spola kako hitro se bo kdo naveličal.
Če že, pa menim da se ženske po določenem času navežemo (kar je obratno od naveličanosti), sex je pa s časom le boljši, ko boljše poznaš partnerja...
In ja, tudi meni zveni kot da iščeš tolažbo za zvezo, v kateri ti neuspeva (nemorem pomagat, tako se bere in po vsej verjetno tudi tko je).
Uporabniški avatar
Norika33
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Norika33 » 01. Apr. 2012 10:08

Jaz mislim, da ne ...
Ne kupujem v DM-u, ker ignorirajo nekatere slovenske izdelke!
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 02. Apr. 2012 9:49

na začetku se je trudila bit dobra v postelji, hlinila orgazme in "ji je pasalo", ker je naučena, da tako mora biti, hotela te je dobiti in to je to. Ko te je dobila, zaljubljenost minila, se ji ni dal več "igrat". Seks nikoli ni bil dober, drugače bi z leti postajal boljši. Bil je slab, komunikacija tudi, drugače je ne bi bilo strah priznati svojih občutkov in bi te lahko vodila/popravila. Tega ni delala, sčasoma pa je dojela, da se ji ne da več.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov