Se povprečna ženska hitreje naveliča od povprečnega moškega?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

3ntip
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a 3ntip » 13. Mar. 2012 2:05

Jaz že razumem, da nekdo hoče več, in oh in sploh...ne odobravam pa da nekdo zahteva vse to, sam pa je nek luzer/luzerka.

Zanimivo da beseda luzer se pretežno uporablja za moški spol.

Jaz mislim, da je kar precej tudi luzerk. Vagine nebi smela pomenit apriori "ticket out of loserdome". Pa da ne boste slučajno mislili, da imam kaj proti ženskam!
Kot rečeno...luzer bi moralo veljati za oba spola, sam po današnjih trendih, kot kaže so bolj ali manj moški luzerji. V eni drugi temi sem nazadnje to slišal od ene gospodične.

Mislim, da ta trend ne bi se smel propagirati.

Ampak roko na srce to je predvsem krivda moških. Vrjamem, da se ženske med seboj tudi pogosto zmerjajo z luzerstvom pa čeprav na njihov način.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Mar. 2012 10:38

^^ kdor ne zna svoje ženske zadovoljit je luzer. :D

(ženska je pa zame tudi luzerka, če samo leži ko hlod, še fukštumfov si ne obleče vsaj tu in tam, ne uredi nohtov,...pač milijon reči obstaja, da tipa pritegneš in se mu zmeša. ne štekam a smo še pri kakih drugih rečeh (služba, ugled) al smo pri sexu?)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 13. Mar. 2012 10:51

ja, tipe se označuje kot luzerje, prasce ipd, ženske pa za kurbe. komu je huje naj pa vsak presodi sam :D
Vsak raj ima svojo kačo.
3ntip
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a 3ntip » 13. Mar. 2012 11:05

claire napisal/-a:^^ kdor ne zna svoje ženske zadovoljit je luzer. :D

(ženska je pa zame tudi luzerka, če samo leži ko hlod, še f**štumfov si ne obleče vsaj tu in tam, ne uredi nohtov,...pač milijon reči obstaja, da tipa pritegneš in se mu zmeša. ne štekam a smo še pri kakih drugih rečeh (služba, ugled) al smo pri sexu?)

Kako pa se žensko pritegne, da se ji zmeša? Sklepam, da postrič si nohte pa oblečti f**štumfe ni dovolj?

Sicer pa ja, nisem mislil, zgolj na seks. Če mi ženska ne zna postrečt s čim pametnim je zame tudi luzerka. (pa postrečti ne pomeni sendvič...)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Mar. 2012 11:23

^^ no no. vsak pa menda ja za svojo žensko ve, kako jo pritegnit. da tudi če nisem razpoložena lahko po gesti ali dveh ratam zlooo razpoložena.

nohti so bili zgolj en primer od mnogih. meni je jasno, da rdeči nohti palijo. enim še to ne potegne če jim nekdo ne reče.

vglavnem, meni je čar odnosa, da take reči nekako tečejo same od sebe, jih vsak dela po svojem navdihu, ne da se bom mogla vsakih 14 dni usest z dedom in temeljito pogovarjat o sexu ker mi bo tečno med sexom in ne bom vedla kaj narest.

kar se pa "postreč reči" tiče pa bi lahko razpravljali v nedogled. zame je to spet predvsem stvar ujemanja, pa ne nujno da so obema všeč povsod iste reči. mi je kul it na kak koncert ko drugač v življenju nebi šla. in mi je tam dejansko zakon. in mi je fajn tipa vlečt na kakšno predstavo, da pol pogrunta, da sploh ni slabo. drugo je pa spet siljenje nekoga v nekaj. da bi mogla po nekih tekmah hodit non stop, al pa da bi jaz njega vlekla v šopinge. se mu pa spet zmeša- na drugačen način. :D
3ntip
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a 3ntip » 13. Mar. 2012 11:59

"Tekme/predstave/šoping"?

Ojoj :P

Se pa strinjam, da je fanj če ideje pridejo intuitivno ne pa z dogovorom.

P.S., BTW Meni so nohti kvečjemu turn off kot pa on. :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Mar. 2012 12:19

^^ meni je večji turn off tip, ki po x letih ne zna svoje ženske pripeljat do orgazma in je o tem dejansko treba se pogovarjat, kot da bi šlo za investicijo v avto. ko se enkrat sex opredmeti, je zame to fail na celi črti.

sploh pa ne štekaš. vse to so samo primeri (predstava...). ne vem kaj bi rad slišal? da je to fajn, da tvoja ženska ne dela nič? torej ti povej kako ti "streže". (noben ni rekel da te morajo rdeči nohti rajcat. saj sam veš kaj te rajca. tvoja ženska pa očitno ne. ali pa se ji ne da trudit. in zato taki pari potrebujete globinske pogovore da skužite da bi ti rad analni sex, ona pa lisice na rokah. če si sploh to poveste. ali samo zaključite z "ja, bova kaj spremenila". ta kaj pa ostane neznanka do naslednjega pogovora. amm- kaj točno tebe sploh zanima? ker sem ratala zmedena.)

daj zdaj ti odgovor na svoja veleumna vprašanja! sploh- kaj ti ženska streže in ni sendvič. (zveni ko vic).
3ntip
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a 3ntip » 13. Mar. 2012 13:03

Pripeljat žensko orgazma v večletni zvezi, praviš?

Nekaterim nedvomno uspe, ampak kot je meni znano ženska najlžje pride do orgazma ko je najbolj sveža ljubezen in jo vzbuti že malenkost. Z leti ko se navajenost veča je za rajcanje potrebno mnogo več. Mnoge se pravzaprav naveličajo in tu ni neke pomoči.

Sicer nevem zakaj spet gremo na osebno raven, ampak ok.

Mene v tej temi zanima bolj izkušnje drugih ne pa nujno rešitev mojih morebitnih težav.

Kaj, da mi ženska postreže in ni sendvič? Ja kosilo seveda :D
Kidding

Pač zame nekaj vredna ženska je predvsem tista, ki ima dovolj razvito intelektualno plat. Po domače povedano...ima nekaj v glavi.
Meni je velik turn off, če ženska tega ne premore.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Mar. 2012 13:16

3ntip napisal/-a:Pripeljat žensko orgazma v večletni zvezi, praviš?

Nekaterim nedvomno uspe, ampak kot je meni znano ženska najlžje pride do orgazma ko je najbolj sveža ljubezen in jo vzbuti že malenkost. Z leti ko se navajenost veča je za rajcanje potrebno mnogo več. Mnoge se pravzaprav naveličajo in tu ni neke pomoči.

kar naj bi pomenilo, da jebi ga, pač ji ne pride. in ti misliš, da se taka zveza obnese? sicer pa to, da nekoga vzburi že malenkost, velja tudi za moške, prosim lepo. nehajte se postavljat na višji položaj kar se orgazmov tiče. ker niste apriori polbogovi, ženske pa čudna bitja ki jim ne pride. to so samo miti, ki so si jih ljudje zgradili, da se tipi lažje ven vlečejo, da niso oni krivi, če ženski ne pride in da se ženske tolažijo in vztrajajo v takih zvezah "saj je pa dokazano, da yx% žensk nikoli ne pride, jaz sem čiiist normalna". wtf? malo me vleče na žensko stran, ker sem pač ženska, ampak dejstvo je, da moški zanemarjate pomen ženskih orgazmov in vso krivdo zvalite na žensko in se otepate odgovornosti z "pač se je naveličala", "tu ni pomoči", ... ja je. prekinitev zveze, če je res tak nerešljiv problem orgazem.

klko se pa ti najdeš tule not in smatraš spuščanje na osebni nivo... dobrodošel na kozmoforum. in še... odprl si temo. izpostavil si problem, ki ga imaš. moja kritika je konstruktivna, glede na podane tvoje izjave. tudi ti se iz "mojih predstav" delaš norca. to pa ni spuščanje na osebni nivo? LOL.

sicer je pa rešitev teh morebitnih problemov zame osebno v mojem prvem postu te teme.
3ntip
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a 3ntip » 13. Mar. 2012 13:43

Oprosti, ampak tema res ni bila mišljena kot izpostavljanje mojih težav.

Ne delam se norca iz tvojih izjav, ampak mi ne predstavljajo nekaj novega. Že mnogokrat slišano.

Da pa bi ženski prišlo z isto gotovostjo kot moškemu pa je tudi mislim izkrivljen pogled. Kolikor jaz vem, moškemu skoraj vedno pride če je vsaj malce pri stvari. Za dosego vrhunca pa tudi ni potrebno nekih blaznih prijemov itd. Ne rečem, da so vsi taki sem pa prepričan da je večina.

BTW...govorimo o vaginalnem orgazmu.

Zelo bi mi pomagala statistika, kolikokrat pride ženski, če mora ta sama seksat (aka bit zgoraj). Ampak dobro, bomo mal improvizirali.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Mar. 2012 13:53

^^ waa, ker to kar ti poveš je pa nova znanost.

(sploh je pa intelektualost zame kriterij in ne "ženska mi postreže". res te ne štekam).

no meni je izkrivljen pogled, da ste moški nekaj več kar se orgazmov tiče, da vi lahko povsod špricate, ženske pa smo zavrte in nekaj nam ne dela prav, da nam ne pride- ja- moški nekaj ne dela prav.

pač ne verjamem v "vsesplošno žensko pohabljenost v obliki ne prihajanja", ampak menim, da je to v glavi teh žensk, ki jih že od malega fopajo, da pri ženskah je možnih 5676 različnih orgazmov, celo samo lizanje palca je dovolj da ženski pride ... medtem ko moški ima ta en sam poveličan orgazem, ki se zgodi že ob pogledu na dobro rit. in potem iz takih zgodbic nastane zid v glavi.

če ji pride ko se samozadovoljuje, ji bo prišlo tudi ko jo tip obdela kot se sliši. in ne se slepit z nekimi fiziološkimi preprekami. jebi ga, ne znaš je pripreljat do orgazma, kaj naj ti drugo rečem?

in izjava, da ženska lahko sama sex... in ti o intelektualnosti? no, je pa to vsekakor nekaj novega.
Zadnjič spremenil claire, dne 13. Mar. 2012 14:07, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 13. Mar. 2012 13:55

ne vidim smisla iskanja utehe v statistiki, ker se ti zveza ni izšla (ali se ti končuje) in iskat krivdo v ženski. lahko, da je na njeni strani, lahko da je na tvoji. ampak običajno je na obeh.

in če se tudi v real lifu tako trudiš iskat vzroke nekje drugje, samo pri sebi ne, potem me sploh ne čudi, da se je tvoja naveličala. tudi jaz bi se.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 13. Mar. 2012 15:54

meni se zdi večji luzer tisti, ki nikoli ne more biti zadovoljen.. sigurno je res da se morata potruditi oba, ampak da nekdo zgublja glavo pri tem kako bo drugega zadovoljil, drugi pa hoče vedno več in vedno nekaj drugega in boljšega, je problem sigurno v drugem..
hej norci :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Mar. 2012 16:21

Claire, nikjer nisi bila posebej omenjena.
Post urejen zaradi žaljivk in v dobro miru na forumu :P
emanuela
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Mar. 2012 17:04

Jaz nimam pojma o čem se tukaj sploh govori.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov