Se me punce bojijo zaradi službe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Mar. 2012 21:27

Prehitro sem letela skozi, oprosti :)
The world is as you are.
spelcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spelcaaa » 20. Mar. 2012 23:42

:D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Mar. 2012 11:46

Eh ne sekiraj se. Reči raje, da delaš v neki firmi, natančnejšo razlago pa pusti za kasnejše faze spoznavanja.

90 % žensk, ki te obsojajo, je itak študentk, kvazi-študentk, brezposelnih, ali pa opravljajo blazno zanimiva dela ala natakarica, prodajalka ali frizerka. Ni razloga, da te je sram pred njimi.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Mar. 2012 11:53

^^ :wtf:

Mal bedno kako ste se obesili na to, da je šele kasnej povedal, da je že oddan.. Kaj a zdej pa ne sme novih ljudi spoznavat? Pač je izpostavil problem, da se ga predvsem ženske izogibajo (zelo verjetno ne samo zaradi poklica), tipi imajo zgleda manj težav s tem.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 21. Mar. 2012 12:38

sxe napisal/-a: Tudi če je delal v proizvodnji in zaslužil samo 800 eur na mesec je to v 10 letih (kolikor je nekdo zabil za faks skupaj z gimnazijo) kar 100.000 evrov. Razlike 100.000 evrov nekdo s fakulteto, v svoji delovni dobi ne bo nadoknadil, četudi je povprečna plača izobraženih večja.

Samo en namig. Če punci takole eksplicitno poveš, da se ti zdi da zabija čas z izobraževanjem (in ta punca dela faks, poprej pa je najbrž gimnazijo)...jst mislim da to zna odbit bolj kot tvoj poklic.
(Mene bi; dasiravno se strinjam s tvojim prejšnjim razmišljanjem, da je preveč visoko izobraženih...)
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 21. Mar. 2012 12:50

Mejbi ti bazdi iz ust :)
(blo v enmu filmu)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Mar. 2012 13:30

purple_rain napisal/-a:
Mal bedno kako ste se obesili na to, da je šele kasnej povedal, da je že oddan.. Kaj a zdej pa ne sme novih ljudi spoznavat? Pač je izpostavil problem, da se ga predvsem ženske izogibajo (zelo verjetno ne samo zaradi poklica), tipi imajo zgleda manj težav s tem.

Saj ne gre za to, da zdaj pa več ne more spoznavati drugih ljudi. A si spregledala, da smo prvih nekaj strani debatirali v smeri, da je on še samski in IŠČE punco, on pa do prejšnje strani ni z besedico omenil, da je v zvezi? Samo za to gre, ne da bi bilo karkoli narobe s tem, da spoznava nove ljudi, čeprav mi tudi tukaj ni jasno, zakaj se sploh obremenjuje s tem, kaj si kdorkoli, še najmanj pa druge ženske mislijo o njegovem poklicu. :?
Ima punco, ki se je na to sčasoma navadila in ga sprejela vred s poklicem, in to je to.

Džeki napisal/-a:Eh ne sekiraj se. Reči raje, da delaš v neki firmi, natančnejšo razlago pa pusti za kasnejše faze spoznavanja.

Tole mi je pa sploh mimo. Najboljše, da začnemo lagat, bo že prišel pravi čas, da razkrijemo pravi poklic, četudi to pomeni čez pol leta, ko se nas nekdo navadi in se zaljubi v nas. Kako se tega nisem že prej spomnila! Slika
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 21. Mar. 2012 19:22

mogoče dečko mal tipa po tržišču, sej to ni nič tazga.

itak, da bo vse kul, če se po pol leta pove, s kakšnim delom kdo služi denar, valda nekdo nekoga ne bo zapustil samo zato, ker bo povedal, kaj dela; to bi blo pa ja iber površinsko, pfej. :lol:
pa men to, da se neki zamolči v fazi spoznavanja, pač ni avtomatično laganje. ne vem, a vi pa takoj vse poveste, kar je o vas za povedat al kako? just askin', da nau kdo v luft za bv spet skoču. :D mislim, da je bil Džekijev poudarek na fazi spoznavanja in ne zamolčanju (naj me popravi, če se motim).

mrha, OT: zanimiv vrstni red si izbrala (sprašujem se, ali nalašč) o navadi in šele nato zaljubljanju.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Mar. 2012 21:12

^^ saj če bi zamolčal bi jih pa isto odbilo, ali pa še bolj.. se mi zdi bolje, da pove, zraven pa še to da imajo zaradi službe ljudje predsodke do njega, pač kakor si tuki povedal.. še debata se razvije iz tega :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Mar. 2012 22:07

Veerle napisal/-a:
mrha, OT: zanimiv vrstni red si izbrala (sprašujem se, ali nalašč) o navadi in šele nato zaljubljanju.

Odvisno kakor pri komu, nisem polagala posebne pozornosti na to, kaj bi naj bilo bolj pomembno oz. kaj naj bi bilo na prvem mestu v zvezi oz. nekem odnosu. Načeloma mora biti zaljubljenost tista, a pri nekaterih prevladuje bolj navada ...
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 23. Mar. 2012 22:41

sirova štručka napisal/-a:
malo neumestna, ampak me zanima, če lahko ima vegetarijanka za partnerja mesarja :lol:

Odgovor vegetarijanke: mesar me ne bi motil. Konec koncev imam mesojedo psičko, ki ji kupujem meso (sicer v obliki briketov, ampak še vedno mrtve živali) in je nisem spreobrnila v vegi, tudi okoli mene so večinoma mesojedci (fant, starša, naj prijateljica...), tako me ne bi motilo, če bi moj partner v Mercatorju rezal zrezke. Druga stvar pa je, če bi delal v klavnici. Nekako ne razumem, kako lahko človek pogleda kravi (ali katerikoli živali) v oči, ona, reva vsa prestrašena, potem ji pa prereže vrat.
Tako da: mesar ja, klavec ne. Pogrebnik me tudi ne bi motil.
Sem se pa spomnila enega tipa, ki je pel na pogrebih. Enkrat ga je moja prijateljica vprašala, kaj pojejo in je odgovoril, da od Rok`n`Banda: Ostani še minuto :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 24. Mar. 2012 8:21

sirova štručka napisal/-a:malo neumestna, ampak me zanima, če lahko ima vegetarijanka za partnerja mesarja :lol:

Seveda da lahko ima, vprašanje pa če hoče. Jaz brez problema priznam da ga ne bi imela, isto kot ne bi imela za partnerja kalvca, lovca, vozika tovornjaka ki vozi žive živali za zakol pa verjetno še koga. Vidim med njegovim delom in mojimi prepričanji prevelik razkorak.
sxe
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sxe » 24. Mar. 2012 10:14

Vem, da bi to lahko že takoj povedal, ampak nisem ravno zato, da sem dobil bolj točne odgovore glede bistva problema. Ker drugače bi dobil itak same take odgovore, kot so zadnji v stilu: "Kaj pa te to zanima, saj imaš že punco."
PLUS ULTRA
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Mar. 2012 11:41

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Mar. 2012 12:00

sxe napisal/-a:Vem, da bi to lahko že takoj povedal, ampak nisem ravno zato, da sem dobil bolj točne odgovore glede bistva problema. Ker drugače bi dobil itak same take odgovore, kot so zadnji v stilu: "Kaj pa te to zanima, saj imaš že punco."

Jp, it makes sense.

:lach:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov