Se me punce bojijo zaradi službe?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Razen če si Nekrofil, ne vem zakaj bi bil ta poklic nenavaden.
Medicinske sestre se dotikajo celega sranja in vidijo še več pa se noben ne čudi.
Medicinske sestre se dotikajo celega sranja in vidijo še več pa se noben ne čudi.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sxe
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2012
V bistvu jaz imam punco že četrto leto, samo se trenutno ne moreva kaj dosti videti, zaradi teh "mojih" pa tudi njenih okoliščin. Ona najprej seveda ni bila navdušena, samo je potem videla da mi ni nič hudega in da je vesela, da sem šel delat, namesto da bi bluzil in da itak zaslužim več kot njen brat s faksom v neki kar znani firmi, kjer dejansko dela tisto za kar se je šolal. Tisti prvi post sem napisal pod vtisom opažanj od kar imam to službo, kar je okrog pol leta.
Vedno ko sem v družbi s prijatelji in so zraven pač še kakšne njihove prijateljice itd. sem opazil, da so se me punce prav ustrašile, ko sem povedal kaj delam, čeprav sem jim bil prej zanimiv.
Vedno ko sem v družbi s prijatelji in so zraven pač še kakšne njihove prijateljice itd. sem opazil, da so se me punce prav ustrašile, ko sem povedal kaj delam, čeprav sem jim bil prej zanimiv.
PLUS ULTRA
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Ne vem zakaj ne bi te osrecevalo, saj organiziras pogrebe, zberes svecke, zberes muziko, poberes kaksnega trupla in ga zrihtas, potesis kaksno vdovo, nic kaj takega, prava romantika
Nisem mislila, da bi moral skakati od veselja, ker si pogrebnik, ampak biti indiferenten do negativnih dogodkov v sluzbi. V primeru, ce ti poklic negativno vpliva na zivljenje in se pocutis nesrecno zaradi tega, potem je potrebno najti druge resitve.
Nisem mislila, da bi moral skakati od veselja, ker si pogrebnik, ampak biti indiferenten do negativnih dogodkov v sluzbi. V primeru, ce ti poklic negativno vpliva na zivljenje in se pocutis nesrecno zaradi tega, potem je potrebno najti druge resitve.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ok. in zdaj smo po 5ih straneh končno pri pravem problemu.
ker se nam res da razpravljati zakaj te nobena ne mara, čeprav je keč , da te sedanja več ne mara. madona. pol pa tak povej.
sploh je pa plača meni osebno ri tem vsem skup malenkostna. rajši mam nižje dohodke, kot tipa, ki opravlja to delo. ker 1.) če bi te ne osrečevalo je tu takoj problem, in 2.) če te osrečuje, je še večji problem. (že povedano)
ker se nam res da razpravljati zakaj te nobena ne mara, čeprav je keč , da te sedanja več ne mara. madona. pol pa tak povej.
sploh je pa plača meni osebno ri tem vsem skup malenkostna. rajši mam nižje dohodke, kot tipa, ki opravlja to delo. ker 1.) če bi te ne osrečevalo je tu takoj problem, in 2.) če te osrečuje, je še večji problem. (že povedano)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ ne. če jaz prav štekam je fora v tem, da na prvem mestu je punca tista, ki jo "pizdi" ta šiht. zato tudi nista več prav skup. zdaj pa opaža še, da se ga druge pupe "bojijo" in posledično ga je strah, da ga bo tale itak pustila, nobena druga ga pa nebo hotla.
to, da se odmikajo zaradi posla, je pa itak že skužil sam. tak da je bila zaetna dilema čist odveč. "a vi mislite, da je to zarad šihta?" LOL.
(meni si že zdaj scary.)
to, da se odmikajo zaradi posla, je pa itak že skužil sam. tak da je bila zaetna dilema čist odveč. "a vi mislite, da je to zarad šihta?" LOL.
(meni si že zdaj scary.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ja res fino, da se po 6 straneh ta naš pogrebnik končno izjasni kako je na stvari. Po začetnih postih in vprašanjih bi človek, ki te ne pozna, namreč še po 20 straneh mislil, da gre za samskega tipa, ki od takrat, ko je sprejel službo pogrebnika, ni imel bližnjih stikov z ženskim spolom.
Ne vem no, a se ti sekiraš že vnaprej kaj bo, če te zdajšnja pusti, in bi težko našel novo punco, ali kaj te žuli? Te kar tako na splošno zanima, če jih je tudi tukaj na forumu dosti takih, ki jih odbija ta poklic in tipaš teren, da boš videl, če imaš tudi zunaj virtuale še kaj šans najti kakšno novo? Ker ne vem zakaj se ukvarjaš s tem, da se večini žensk zdi tvoj poklic čuden. Če je kaj čudnega v zvezi s tabo, si to ti.
Drugače sem pa jaz njegov zadnji post razumela kot da sta (zaenkrat) še normalno skupaj, in da njegove (več) ne moti delo, ki ga opravlja.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Če je kaj čudnega v zvezi s tabo, si to ti.
- spelcaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2007
Js sm pa po tem, ko je razjasnil svoje okoliščine (pač da ima punco) njegov post še enkrat prebrala in sem ga razumela pač, da mu je čudno oz. neprijetno, ko punce na njegovo službo pač tako odreagirajo in ga pač skrbi družabno življenje - s prijatelji (pač če imajo njegovi prijatelji s seboj kakšne prijateljice, so one potem tudi del njegove družbe). Sj vrjetn res ni luštno, če se z družbo odpraviš ven in se ti del družbe začne umikat, ko izvejo kaj delaš... Sej ni nikjer napisal, da peca babe ampak samo, da kdaj kakšno ogovori in pač potem dobi takšen odziv, ko pove kaj dela.
Vem, da bi lahko vse bolj preprosto povedala, ampak upam, da je vseeno razumljivo kaj hočem povedat
Vem, da bi lahko vse bolj preprosto povedala, ampak upam, da je vseeno razumljivo kaj hočem povedat
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ampak to, da ima punco že ne vem koliko let, bi lahko omenil že na začetku, ne pa da se mu daje nasvete kako in kaj postopati, ko bo spoznaval ženske.
In ni napisal, da se mu družba umika, ampak ženske.
Potem si pač misliš, da ne dobi ženske zaradi poklica.Ampak neee
In ni napisal, da se mu družba umika, ampak ženske.
Potem si pač misliš, da ne dobi ženske zaradi poklica.Ampak neee
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov