Se me punce bojijo zaradi službe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 25. Mar. 2012 21:04

:D
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 27. Mar. 2012 12:06

sxe napisal/-a:
Kasneje sem videl, da praktično vsi ki doštudirajo, delajo še naprej enaka banalna dela, kot so jih do takrat preko napotnice in tako bluzijo najmanj do 30-ega leta.

Definiraj banalna dela. Zavlačevanje študentskega statusa in s tem izkoriščanje dela na napotnico ne odobravam, sem pa se ob branju tvojih postov vprašala kdo koga sodi glede dela, ki ga opravlja. Skozi poste kažeš neko prikrito jezo do tistih, ki opravljajo t.i. "normalna" dela, ker sam pač delaš nekaj, kar se večini žensk ne sliši privlačno.
In sedaj sem v očeh istih ljudi kot prej (vključno z ženskami) en čudak.

In ti se s tem obremenjuješ? Zaslužiš več kot večina teh, nad katerimi si izrazil neodobravajoče mnenje, pa tudi punco imaš, ti pa razpredaš o ljudeh, ki ti sploh niso blizu.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 27. Mar. 2012 16:32

a veš kaj je zanimivo. odprl si temo, ker naj bi predstavnice ženskega spola čudno reagirale na tvoj poklic, a v resnici pa si ti tisti, ki misliš, da je nekaj manjvrednega v tem poklicu.
Dobil si pretežno pozitivne odgovore - logično, da se tukaj ne moremo vsi strinjat, ene rečejo, da jih ne moti drugi pa da jih (konec koncev, če bi tekla tema o pravnikih bi se gotovo našla ena, ki bi rekla, da pa pravnika že ne bi imela). Skratka nihče ni reagiral z napadom, češ nimaš šole za to. Potem si ti sam vpeljal to temo samo zato, da bi se še dodatno povzdignil (kar očitno kaže na to, da imaš negotovosti na tem področju).
Jaz sicer ne vem kakšne kolege imaš, ampak nikar se ne tolaži z njimi. Ja obstajamo taki, ki smo doštudirali, opravljamo poklic v izbrani smeri in smo glede na izobrazbo tudi primerno plačani. Ko pa sem brala post o tem kako si sam študiral.. res izguba besed. Taki ljudje sploh ne vedo kaj je to študij.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
Norika33
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Norika33 » 01. Apr. 2012 10:09

Ne motiš se, jaz isto mislim :)
Ne kupujem v DM-u, ker ignorirajo nekatere slovenske izdelke!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov