Samozadovoljevanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
princes semika napisal/-a::oops:
jaz se samozadovoljujem tudi med seksom, v pristotnosti dragega in sama...
mislim, da je to pomemben vez v zvezi, saj moreš partnerju res zaupati, da storiš kaj takega....
to je trenutek, ko posvetim sama sebe svojemu telesu... božansko...
ful dobro si to napisala
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
princes semika napisal/-a:mislim, da je to pomemben vez v zvezi, saj moreš partnerju res zaupati, da storiš kaj takega....
Js mam pa mnenje, da to niti ne pove, kolk parnerju zaupaš. Zame je to res čist osebna, intimna stvar in jo delim samo s sabo. Sj sm se že v njegovi prisotnosti, ampak ni isto kokr če sm sama. Pa svojmu čist zaupam. No sj kokr za koga.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
freaky napisal/-a:princes semika napisal/-a:mislim, da je to pomemben vez v zvezi, saj moreš partnerju res zaupati, da storiš kaj takega....
Js mam pa mnenje, da to niti ne pove, kolk parnerju zaupaš. Zame je to res čist osebna, intimna stvar in jo delim samo s sabo. Sj sm se že v njegovi prisotnosti, ampak ni isto kokr če sm sama. Pa svojmu čist zaupam. No sj kokr za koga.
je to neka stvar zaupanja.. morš bit pa tut pomoje precej samozavesten pto.. mene je to zaenkrat še sram.. nisva še nikol.. mi je pa res bolš da me on kokr pa da se sama božam.. vrjamem pa da je drugače ob njegovi prisotnosti, da zna bit poseben občutek.. mogoče pa kdaj probava
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- tantra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
to z samozadovoljevanjem ni nič narobe. jaz se tudi občasno sam potešim. včasih tudi v prisotnosti moje partnerke. ampak skoraj vedno ko začnem pred njo to delat jo tako narajca da se kar natakne name. pri samozadovoljevanju obvezno mislim nanjo,ker drugače ko gledam kaj erotičnega na netu mi se sploh ne dvigne do konca.
kar delajte to. ne more škodit.prej koristi. več orgazmov doživiš bolj ti hormončki delajo.
kar delajte to. ne more škodit.prej koristi. več orgazmov doživiš bolj ti hormončki delajo.
- nevika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2006
js se tut že ful dovgo samozadovoljujem,mislim da sem začela tam nekje v osnovni šoli,čeprav takrat še ni blo tisto pravo.po eni strani še tut zdej ni tisto pravo,ker sem še nedolžna in mam večkrat problem,ker ne vem kaj še naj nardim da mi bo bolj udobno oz. da bo bolši užitek.kaj predlagate?lp
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov