Samozadovoljevanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Js tut masturbiram...že od otroštva, še iz časov, ko sploh nisem vedela, kaj pravzaprav počnem, vedela sem samo to, da je bilo prijetno...in ko je moja familija to zvedela(masturbirala sem dnevno, kjerkoli, beri:vsem na očeh ), mi je babi rekla, da mi bo roka zgnila(:D), če ne bom nehala tega početi...Ampak zdaj sem že veliko starejša, pa ne masturbiram več vsem na očeh:P , ampak še vedno pa masturbiram
-
watershine - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
hehe sama nism usm na očeh. sm pa enkarat zalotla mojo nečakinjo ko se je veselo božala (1. razred oš), sm ji rekla da to ne sme delat (da je nebi še drugi vdl) in mi je tamala odgovorila: ampak jz to rada delam
no pol se je le mal zadržala tko da je noben več ni vidu
no pol se je le mal zadržala tko da je noben več ni vidu
- Black Kitty
Se že od mejhnega, ko nisem niti vedela kaj pravzaprav počnem
Torej že več kot 13 let se samozadovoljujem, včasih samo parkrat na teden, včasih večkrat na dan
Oh in paše..vedno
Torej že več kot 13 let se samozadovoljujem, včasih samo parkrat na teden, včasih večkrat na dan
Oh in paše..vedno
- Mishell13
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
Na kakšen način se samozadovoljujete?? Jaz sem se začela samozadovoljevati tako,da sem se drgnila ob rob mize,postelje.....in vedno ko izvajam taki način doživim orgazem zelo hitro in vedno...če pa probam s prsti pa nič cry ..mogoče da čutim rahlo vzburjenje,drugo pa ničesar...pa tudi s fantom ničesar..glede na to da očitno z orgazmi drugače nimam problemov me zanima kaj naj naredim da bi ga doživela tudi če bi si pomagala s prstki,ker mislim da je to tudi rešitev do orgazma s fantom.
A sem edina taka al se še kiri drugi to dogaja ?? Confused Confused Confused
-
Amy.<3 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
Mishell13 napisal/-a:Na kakšen način se samozadovoljujete?? Jaz sem se začela samozadovoljevati tako,da sem se drgnila ob rob mize,postelje.....in vedno ko izvajam taki način doživim orgazem zelo hitro in vedno...če pa probam s prsti pa nič cry ..mogoče da čutim rahlo vzburjenje,drugo pa ničesar...pa tudi s fantom ničesar..glede na to da očitno z orgazmi drugače nimam problemov me zanima kaj naj naredim da bi ga doživela tudi če bi si pomagala s prstki,ker mislim da je to tudi rešitev do orgazma s fantom.
Ne se sekirati... Mah jaz tud to počnem...
-
princes semika - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2007
jaz se samozadovoljujem tudi med seksom, v pristotnosti dragega in sama...
mislim, da je to pomemben vez v zvezi, saj moreš partnerju res zaupati, da storiš kaj takega....
to je trenutek, ko posvetim sama sebe svojemu telesu... božansko...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov