Samozadovoljevanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
((LoL!TA))
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2007
Kraj: new york

Neprebrana objavaNapisal/-a ((LoL!TA)) » 27. Jun. 2007 19:42

men se to zdi čist nekaj normalnega,saj na tak način spoznaš svoje telo, in zadovoljiš svoje potrebe na sebi primeren način...ša se fuuuullllll se sprostiš....dobro deluje pred spanjem :razz:
onina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onina » 28. Jun. 2007 9:56

jaz se skoraj vsak večer v postelji pred spanjem, ker mi ful paše in se sprostim.
a999y
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a999y » 29. Jun. 2007 9:42

Odvisno od razpoloženja in časa, včasih 3x na dan, včasih en teden nič. Mi pa kljub rednemu seksu paše se še malo sama poigrat.
svabo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2007
Kraj: metropola

Neprebrana objavaNapisal/-a svabo » 10. Jul. 2007 9:29

Men tud zapaše to in takrat pač opravm,če moja ni na dosegu.Sva pa že probala da sva se samozadovoljevala in se gledala kako uživava...in morm rečt da je dobr filing
prijateljica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a prijateljica » 10. Jul. 2007 10:52

men se pa to zdi nekaj najbolj normalnega...če si pod stresom je to najboljša relaksacija...a vesto kolko endoforinov se takrat sprosti? Tko, da ne se nč šparat...
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 17. Jul. 2007 14:17

js sem pa velikrat ful horney in itak da potem opravim kr sama. :twisted: ponavadi pred spanjem. paše u nulo. ne razumem tistih žensk ki tega sploh ne počnejo.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 17. Jul. 2007 15:35

baa men se pa ne da samozadovoljevat :D potrebna pa ratam tud sam k fanta vidim. redkokera stvar me sploh rajca. se pa spomnim v prvem letniku ko sem bla še brez fanta in sem bla čist horny.. te pa sem si jo vsak dan :twisted:
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objavaNapisal/-a _*Jagoda*_ » 17. Jul. 2007 16:58

jaz se tudi velikokrat in me ni sram priznat. Pred fantom pa se nikoli ne morem, ker se mi zdi preveč čudno, čeprav sva že 1x probala

na kakšne načine pa se kaj smozadovoljujete?
Uporabniški avatar
Sanja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanja* » 18. Jul. 2007 8:45

Jaz to redno delam skoraj vsak dan in me ni sram priznati. Drugače pa mojega ful rajca, če me lahko opazuje medtem, ko se samozadovoljujem.
Uporabniški avatar
raverka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a raverka » 20. Avg. 2007 12:17

Uf... samozadovoljevat sem se začela že ful kmalu in ko enkrat začneš... ne morš nehat, ja. :D Sej mam redne spolne odnose, sam se zato skoraj nč kej manj kot prej.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 23. Avg. 2007 21:08

Js sm se že ful kmal začela božat tam spodi. Ziher že v vrtecu. Sam kdaj mi je pa prvič prišlo, pa se ne spomnem. Enkrat v OŠ.
Sej ne morm verjet, kake fantazije sem že mela v glavi kot otrok pri samozadovoljevanju. :twisted:

Probala sem že tut vse načine. Npr: z labelo, maskaro (oboje zaprto, da ne bote čudn gledle :D ), glavnikom, deodorantom, prsti, ob stol, ob rob mize...
Ko sem bila pa čisto sama doma, sem se pa postavila naga pred ogledalo in se gledala, kako se onegam :oops:
Uporabniški avatar
Sanja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanja* » 24. Avg. 2007 9:27

To je še zdaj ena od mojih fantazij.

Čist naga se vsedem na stol pred veliko ogledalo v kopalnici in se opazujem, ko se božam po vsem telesu in igram s ščegijem.
Včasih se poigram tudi z umetnim tičkom.
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 24. Avg. 2007 14:55

Jaz sem se pa s tušem tok razvadla da vedno kadar mi zapaše grem pol pod tuš namest da bi še kako drugače probala... In seveda naj omenim da mi z mojim ne pride :? jupiiii :evil: :(
....non sholae sed vitae discimus....
Uporabniški avatar
..tea. <3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..tea. <3 » 25. Avg. 2007 8:45

ne js se pa ne samozadowoljujem.. sm wsak dan widm s swojmu.. čez wikende sm skos itq pr njemu.. uglawnem non-stop swa skp..tko da res ne čutm potrebe po tem :oops:
Uporabniški avatar
MAJAmazing
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MAJAmazing » 05. Sep. 2007 18:32

em ma ja sn pa mislala da sn edina, no pač men tut kdaj zapaše, pa tut če se z mojim vidima vsak dan...pač je mi z njim ql, sam mi je pa sama s sabo tut ql, drgačn feeling je...sam mi je pa blo tk bedno ko je zadnjič ena moja prjatlca rekla, da more bit pa s takim kaj narobe če se samozadovoljujejo kljub temu, da majo fante oz. tudi fanti punce, sam js ne vidim kaj narobe s tem :lol: bolj me moti da si moj manj tega želi ko jst...damnnnn :razz:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov