Samozadovoljevanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
((LoL!TA)) - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
- Kraj: new york
men se to zdi čist nekaj normalnega,saj na tak način spoznaš svoje telo, in zadovoljiš svoje potrebe na sebi primeren način...ša se fuuuullllll se sprostiš....dobro deluje pred spanjem
- prijateljica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
- Kraj: ljubljana
men se pa to zdi nekaj najbolj normalnega...če si pod stresom je to najboljša relaksacija...a vesto kolko endoforinov se takrat sprosti? Tko, da ne se nč šparat...
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
jaz se tudi velikokrat in me ni sram priznat. Pred fantom pa se nikoli ne morem, ker se mi zdi preveč čudno, čeprav sva že 1x probala
na kakšne načine pa se kaj smozadovoljujete?
na kakšne načine pa se kaj smozadovoljujete?
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Js sm se že ful kmal začela božat tam spodi. Ziher že v vrtecu. Sam kdaj mi je pa prvič prišlo, pa se ne spomnem. Enkrat v OŠ.
Sej ne morm verjet, kake fantazije sem že mela v glavi kot otrok pri samozadovoljevanju.
Probala sem že tut vse načine. Npr: z labelo, maskaro (oboje zaprto, da ne bote čudn gledle ), glavnikom, deodorantom, prsti, ob stol, ob rob mize...
Ko sem bila pa čisto sama doma, sem se pa postavila naga pred ogledalo in se gledala, kako se onegam
Sej ne morm verjet, kake fantazije sem že mela v glavi kot otrok pri samozadovoljevanju.
Probala sem že tut vse načine. Npr: z labelo, maskaro (oboje zaprto, da ne bote čudn gledle ), glavnikom, deodorantom, prsti, ob stol, ob rob mize...
Ko sem bila pa čisto sama doma, sem se pa postavila naga pred ogledalo in se gledala, kako se onegam
-
MAJAmazing - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2007
em ma ja sn pa mislala da sn edina, no pač men tut kdaj zapaše, pa tut če se z mojim vidima vsak dan...pač je mi z njim ql, sam mi je pa sama s sabo tut ql, drgačn feeling je...sam mi je pa blo tk bedno ko je zadnjič ena moja prjatlca rekla, da more bit pa s takim kaj narobe če se samozadovoljujejo kljub temu, da majo fante oz. tudi fanti punce, sam js ne vidim kaj narobe s tem bolj me moti da si moj manj tega želi ko jst...damnnnn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov