Samozadovoljevanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 331 prispevkov
• Stran 3 od 23
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23
Naslednja
- Black Kitty
Ewo jst se tut vsak dan in to večkrat ..in to že od 7 leta, sam da se je stopnjevalo - 1krat na mesec, teden, na dva dni, vsak dan, cel dan
Je pa zanimiv, da sem polet 3krat bolj potrebna. Torej, če se pozim 2krat na dan (ali več) je polet to sam še ful večrat. In pol cele dneve se sam samozadovoljuješ oz.fukaš
I'm one big horny thing
Je pa zanimiv, da sem polet 3krat bolj potrebna. Torej, če se pozim 2krat na dan (ali več) je polet to sam še ful večrat. In pol cele dneve se sam samozadovoljuješ oz.fukaš
I'm one big horny thing
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Meni je to čist normalno in priznam, da mam potrebo po tem, čeprav mam fanta že kar neki časa.
Tako je pač edina možnost, da spoznaš sam sebe, svoje telo, kaj ti paše, rajca...
Posledično tako tudi lažje doživim orgazem.
Mojemu nikol ne razlagam o tem, ker bi bil potem užaljen, češ kao da ga ne rabim... svašta
Tako je pač edina možnost, da spoznaš sam sebe, svoje telo, kaj ti paše, rajca...
Posledično tako tudi lažje doživim orgazem.
Mojemu nikol ne razlagam o tem, ker bi bil potem užaljen, češ kao da ga ne rabim... svašta
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Jst sem včasih se večkrat...zdej k mam resnega tipa pa skor nikoli...
Sam sem mal zmedena, k v novem cosmotu piše, da je dobro če se samozadovoljuješ kljub seksu s partnerjem, ker tako lažje dosegaš orgazme...tko da bo treba spet začet
Sam sem mal zmedena, k v novem cosmotu piše, da je dobro če se samozadovoljuješ kljub seksu s partnerjem, ker tako lažje dosegaš orgazme...tko da bo treba spet začet
- Heaven
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
jaz si enostavno ne predstavljam življenja brez tega.sem to počela ko sem bila samska in sem počela ko sem bila v zvezi.pa mojemu povem če se igram ko ga ni zraven in ga to ful zrajca,ko pa je on zraven se pa včasih tudi pred njim (popestritev sexa pač)...in tisto mu je še najbolj všeč.
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Početje je čisto normalno, le eni to potrebujejo več, eni malo manj. Tista, ki to počne bolj pogosto...nek izvoli
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Prvi neprebran prispevek • 331 prispevkov
• Stran 3 od 23
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]