Samozadovoljevanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Kako boš partnerju povedal,kaj ti najbolj paše,če še sam ne veš,torej je potrebno že pred rednimi spolnimi odnosi dobro odkriti svoje telo oz. erogene cone,da potem to pri "tapravi" akciji samo še nadgradiš še z večjim užitkom
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
*nikkica* napisal/-a:Ty napisal/-a:3, 4X dnevno
ti pa res nujno potrebuješ dobrega tipa
drugač pa mislim da je to neki normalnega, čeprav punce ponavadi nočejo priznati da se samozadovoljujejo
Khm...punco?
Sicer pa je tak tdi moj prijatu...On si ga redno zmeta vsak dan po večkrat, ker nima punce in jo verjetno (glede na njegova visoka merila) še dosti časa ne bo imel...
- pinanina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
Samozadovoljujem se od kar se spomnim. Včasih sem se večkrat dnevno.
Zdaj imam stalnega partnerja s katerim redno seksava, pa se še vedno samozadovoljujem vsaj enkrat dnevno, moj partner tudi večkrat.
Naju ful vzburja, če se opazujeva med samozadovoljevanjem.
Mislim da tisti, ki pravijo, da se ne samozadovoljujejo, lažejo. Res ne vem zakaj punce ponavadi nočejo priznati, da se samozadovoljujejo. To je čist normalno, da se samozadovljujemo.
Zdaj imam stalnega partnerja s katerim redno seksava, pa se še vedno samozadovoljujem vsaj enkrat dnevno, moj partner tudi večkrat.
Naju ful vzburja, če se opazujeva med samozadovoljevanjem.
Mislim da tisti, ki pravijo, da se ne samozadovoljujejo, lažejo. Res ne vem zakaj punce ponavadi nočejo priznati, da se samozadovoljujejo. To je čist normalno, da se samozadovljujemo.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
pinanina napisal/-a:*ka!a* napisal/-a: Fino je gledat tud fanta, k se igra sam s sabo
Mojmu je bilo na začetku kar malo nerodno, ko sem mu rekla, da bi ga rada gledala kako si ga drka.
Pr men je pa ravn obratn-je bilo meni nerodno . Ampak ... smo uredil zadevco.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov