Samozadovoljevanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 20. Sep. 2005 15:41

Ja itaks, kak se pa naj drugače naučim, kaj mi najbolj paše :D kdo se pa ne? Pa kaj pol če imam reden sex...včasih paše se mal poigrat sam s sabo...ali pa tudi v pričo partnerja... :oops:
Na tak način lahko ugotoviš, kaj ti paše in kaj ne...
živc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a živc » 20. Sep. 2005 15:56

mojmu sm vse povedala že na začetku,bil je presenečen,kr je mislu da ženske to ne delamo.. je rajt!!!!!! čudil se je tud vsem mojim načinom rajcanja :D
zdej pa to včasih skup počneva, če naju pa ločijo kilometri pa tud prek telefona... odlično je! se mi zdi da naju to še bolj povezuje, kr mava eno skupno točko in to brez seksa :razz:
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Under your bed

Neprebrana objavaNapisal/-a sQo`` » 20. Sep. 2005 18:16

aam.. ne, sm učasih pa me je minil... ne da se mi več, u bistvu niti ne najdem časa ko bi bla sama in bi se lahko sama seb posvetila.
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 21. Sep. 2005 16:40

ja se ja, včasih zato k sm horny kt hudič pa doug nism vidla tipa, včasih sam zato k mi paše... :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
rozica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2005
Kraj: pod gorami...

Neprebrana objavaNapisal/-a rozica_ » 21. Sep. 2005 16:56

Ne. Nimam zelje po tem, ker sva itak skos skupi in redno sexava. Edino, ce kdaj izrazi zeljo, da se pred njim :)
frrrr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frrrr » 22. Sep. 2005 8:41

svoje telo moramo raziskovat :razz: kljub dolgotrajni zvezi, se kdaj tudi sama pozabavam... pa tudi fant si rad ogleda mene v elementu :oops:
Uporabniški avatar
Andrejcka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Andrejcka » 02. Okt. 2005 19:31

Seveda se samozadovoljujem že poznavanje lastnega telesa in erogenih con ti lahko pomaga da znaš svojemu povedati kaj ti paše plus tega se lahko naučite doživljati večkratne orgazme pri enem seksu.PRIPOROČAM!
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 02. Okt. 2005 19:47

Seveda se :D Ko me prime tudi večkrat v enem tednu, včasih pa po par tednov nič.. Odvisno od potrebe ;)
Je pa res, da ko sem jemala prve kontracepcijske, je ta potreba po samozadovoljevanju izginila.. No, zdaj ko sem tabletke menjala se je "čudežno" vrnila :oops:
Je pa to najboljši način spoznavanja samega sebe - kako naj te fant zadovolji, če pa še sama pojma nimaš, kaj ti paše..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Uporabniški avatar
Brigitte
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Brigitte » 05. Okt. 2005 19:27

Ja včasih me prime.....pa si ne morem pomagat in morem sprostit to ogromno energijo. Kako se potem fino počutiš...uhhh :evil:
naughty_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a naughty_girl » 05. Okt. 2005 20:19

Dolgo se nisem, zadnje čase se pa kar pogosto. Pol pa mojmu povem, pa je ves navdušen :razz:
oja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a oja » 12. Okt. 2005 13:50

ja se samozadovoljujem občasno recimo enkrat na mesec je "sila" da je treba mal "izravnat" željo oz. potrebo po tem...drugače se ne ker imam stalnega partnerja in se viidva vsak dan in imava tudi dovolj pogost seks ampak kdaj pa kdaj je pa treba mal tui samo, ni tako??? :) moj fant tega ne ve, ker sem pač izrazla da ne želim da bi se on sam samozadovoljeval potem pa ko bi hotla seksat pa nebi blo nč "robe" in nič volje ter užitka, tako da ok imam eno malo krivnost pred njim vendar se mi ne zdi tako huda da bi me morala vest pečt :freude:
_aimee_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2005
Kraj: SG

Neprebrana objavaNapisal/-a _aimee_ » 13. Okt. 2005 7:22

Meni moj pravi,da sem nimfomanka, pa sem očitno res! :D
Sam tega pa ne morem. Ja itak, je čist normano, vsi to delajo, škode ni, pa še užitek je.. Sam men ne zrata nikol tk, da bi se sama prpravla do užitka..
mam rajš ,da me moj lubi zrajca :)
Je vlk bolš
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *teyci* » 13. Okt. 2005 9:24

jaz nimam nič proti samozadovoljevanju no mislim za tiste ki majo fante.
jaz namreč tud to počnem pa imam fanta. včasih ko ga ni in se mi res takoo zlušta, potem mi druga ne preostane. fantu mojemu sicer to ni všeč - nevem zakaj, ampak jaz vseeno še včasih rada sama.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Uporabniški avatar
Andrejcka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Andrejcka » 13. Okt. 2005 16:56

Mislim, da nas večina to počne...zakaj? To že velik pripomore k spoznavanju svojega telesa in če ti veš kaj ti paše lahko potem tudi njemu poveš...
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 04. Nov. 2005 21:51

js vsak dan... vležem se v banjo, in se uležem na tuš /tako da imam tuš med nogicam... pa še kakšn prstk mi uide v tmalo in to so taki orgazmiiiii..... NORO UGLAVNM =)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]