Samozadovoljevanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Googi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
Jaz sem začela ful kmalu, še preden sem sploh vedela kaj počnem, samo pasalo mi je Mislim, da je pomembno, da telo poznaš in veš kaj in kako ti paše. Jaz sem svojega na začetku morala usmerjati, čeprav je že imel druge pred mano, ker pač vsaki ženski drugače paše. Če nebi vedela kako moje telo funkcionira, bi verjetno težje doživela orgazem (ali naj raje rečem orgazme ) kot jih sedaj.
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
jemina napisal/-a:Jz bi brez tega umrla
enako
What's the craziest thing you've done lately?
-
LitTle biTch^^ - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
- Kraj: SomeWhere oweR the RainBow...
jst ful težk zaspim če se prej ne poigram mal
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz tudi dosti časa nism. Nimam potrebe.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
seveda se samozadovoljujem. nekaj samoumevnega. tudi kdaj pred fantom se kaj čoham, čisto podzavestno. ravno zadnjič me je fant potem nagajivo vprašal, kaj počnem
- Pussy_ka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
srčica* napisal/-a:ne vem... mogoče je to normalno mogoče ni, ampak jaz se ne samozadovoljujem, ker se s fantom pogosto vidima pa ni potrebe po samozadovoljevanju... tudi prej tega nisem počela. mogoče enkrat dvakrat na leto... pač nisem imela te potrebe... bi prej rekla da kake erotične fantazije kot pa to...
am se strinjam pr meni isto
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
Pussy_ka_ napisal/-a:srčica* napisal/-a:ne vem... mogoče je to normalno mogoče ni, ampak jaz se ne samozadovoljujem, ker se s fantom pogosto vidima pa ni potrebe po samozadovoljevanju... tudi prej tega nisem počela. mogoče enkrat dvakrat na leto... pač nisem imela te potrebe... bi prej rekla da kake erotične fantazije kot pa to...
am se strinjam pr meni isto
pr men isto...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov