Samozadovoljevanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 25. Mar. 2008 11:39

Seveda da počnem. Še takrat k je on zraven :D
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Mar. 2008 11:40

marypa napisal/-a:pred 1. sex-om, torej 19-im letom se nisem nikoli. Pač.. sem imela neke.. slabe izkušnje .. med katerimi nisem izgubila deviške kožice. čudno. hvala bogu da ne.. kar sem izvedela na 1. dan fuka.

Zdaj je zadeva malo zasukana.. na žalost.. če mene kdo vpraša. Na živce mi grejo te želje in to . fuck it, si bo treba počas enga tipa najdt. ali pa vsaj fuck frienda XD

Zvečer me bo mama vprašala: Kam greš?
Js: Fukat.
hahahhaha

ps: Itak da bi me zaklenil, ubil ali pa še kaj hujšega. Znajo kdaj mal zakomplicirat zadevo..

Ampak izrazoslovje imas pa res visoko razvito.
Malce OT, ampak nekatere se na tem forumu tako prostasko izrazte, da je res grozno brati - nisem nek jezikoslovni cistun, ampak iz zenskih ust se 'fukanje, porivanje' ipd. zvarki slisijo izredno grdo.

Nazaj k temi - meni se zdi samozadovoljevanje precej koristna in zdrava zadeva. Najprej je treba poznati in raziskati svoje telo, potem je tudi v dvoje lazje in slajse :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 25. Mar. 2008 11:47

MsN napisal/-a:
Ampak izrazoslovje imas pa res visoko razvito.
Malce OT, ampak nekatere se na tem forumu tako prostasko izrazte, da je res grozno brati - nisem nek jezikoslovni cistun, ampak iz zenskih ust se 'fukanje, porivanje' ipd. zvarki slisijo izredno grdo.

Lahko daš nekatere uporabnike na ignor, če si pozabla.
Drugače pa js na f** trenutno ne gledam kot češnjo na vrhu smetane, ampak pač kot na nujno zlo, zato ga kot takega tudi tako imenujem.
Uporabniški avatar
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikyca* » 24. Jul. 2008 16:22

Damyanchyka napisal/-a:Men je tko čudno,če kdo reče da se ne samozadovoljuje oz se nikul ni.. :D

podpis :!: :!:

Ja js se tut, sm se že pred svojim prvim sexom in tut zdej ko sm v vezi se :twisted:
Pa tut pred mojmu se...lih zadnč je gledo tv, ko sm se postavla pred njega, roke sm mela vspodi...je takoj neho tv gledat :D
In love with live!!!
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 24. Jul. 2008 17:18

Največkrat se samozadovoljujem, ko njega ni v bližini. Pa ne, da bi me bilo sram (se tudi v pričo njega), ampak v danem trenutku ga ni ob meni. Pač moram sama potešit potrebo ;).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dp22 » 24. Jul. 2008 21:09

Punce in fantje, zase je treba poskrbet. Kdo drugi pa bo, ce pa ne mi sami :P
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Jul. 2008 21:12

^^seveda, kaj pa drugega ;)

jst se o samozadovoljevanju komot lahko pogovarjam z moškimi kolegi in priznam da tudi jst počnem to :D sej je normalno, no :P
na živce mi pa grejo ženske kolegice, ki rečejo - "ne, jst pa tega ne delam, jst nisem taka" .. :gruebel: ne vrjamem .. in nevem zakaj je tko težko priznat, če ostali priznamo :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 24. Jul. 2008 21:20

seveda... vec kot se samozadovoljujem, vec bi seksala... :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 24. Jul. 2008 21:27

Jaz se tudi....še pred mojim fantom...je še tolko bolje...ampak vseeno pa je večji užitek, če mi to počne on :wink:
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 24. Jul. 2008 23:15

tudi mene motijo tiste punce ki to rečejo (npr. maš tipa pa sexata, potem se razideta, pa maš vmes s sexom premor kaka 2 meseca in ja ziher, vmes neboš postala potrebna in boš čakala da to mine...to lahko one govorijo svojim mamam, ne meni!)
valda da je samozadovoljevanje nekaj čisto normalnega, sploh ko nisi v zvezi oz. nimaš kekega jebača :wink: sploh orgazem je ponavadi boljši ko pa s kakim tipom...pa še to je boljše, ker pri samozadovoljevanju te lahko poriva tudi npr. Orlando Bloom al pa Leonardo Dicaprio :D
Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a black » 24. Jul. 2008 23:34

*pikyca* napisal/-a:
Damyanchyka napisal/-a:Men je tko čudno,če kdo reče da se ne samozadovoljuje oz se nikul ni.. :D

podpis :!: :!:

Ja js se tut, sm se že pred svojim prvim sexom in tut zdej ko sm v vezi se :twisted:
Pa tut pred mojmu se...lih zadnč je gledo tv, ko sm se postavla pred njega, roke sm mela vspodi...je takoj neho tv gledat :D

Cez vse tole se strinjam in najdem v tem. Čudno se mi zdi, da folk to zanika (mislm, če si pa v dvejsetih letih pa da nikol nis, je že skor neki narobe s tabo, pomoje je bl fora da je človek zavrt, kot pa da tega ne počne). Prvič sem to počel pomoje še preden sem bil zmožen producirat spermo (ni blo izliva) in kar par let pred sexom, takrat še vedel nism za kaj ga imam :)

Men je neki, pričakovanega? :)
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 25. Jul. 2008 0:09

včasih sem se ogromno, zdaj skoraj nikoli več.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 25. Jul. 2008 0:20

Jaz se niti ne spomnim kdaj sem začela, ker sem bila majhna.

Ne morem si predstavljati, da bi vse te stvari prvič počela z nekom drugim. Da bi bila s fanti preden sem poznala svoje telo, občutke, kaj mi paše. To, da sam sebe ne znaš zadovoljiti te po mojem mnenju ovira pri seksu.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 25. Jul. 2008 1:26

Jaz sem tut že zelo zgodej začela; se mi zdi da sem se raziskovala (pred ogledalom!) še preden sem vedela kaj počnem.
In se mi zdi to čist zdrav odnos do telesa, da veš kaj ti paše, kako zgledaš itd... :)

Pred njim se pa ne zadovoljujem (samo včasih če pač oba začneva malo drugače, pa včasih me hoče gledat kak to počnem); ponavadi mu pa samo pokažem, da potem on ve kako mora! :wink:
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 25. Jul. 2008 8:52

Libido. napisal/-a: "ne, jst pa tega ne delam, jst nisem taka" ..

Kakšna? :roll: Pri nas so punce (v SŠ) mele predsodke do tistih, ki so rekle da se samozadovoljujejo. To je res čudna stvar... men je pa skrajno čudno, da one tega ne delajo. Dejansk ene ženske tega ne delajo in poznam par takih. Kakor je pa nanesel jim pa to pri sexu škodi, ker ne poznajo dost svojga telesa. Pri men se tip nič ne namatra, da dosežem orgazem, pri njih je pa to že višja znanost..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov