Samozadovoljevanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pinanina » 10. Dec. 2007 15:48

meni tudi večkrat zapaše, ko sem sama doma in se malo poigram sama seboj. Drugače pa mojga ful vzburja, če me opazuje, ko se samozadovoljujem in mi sam večkrat predlaga, da bi me rad opazoval.
Uporabniški avatar
jolandabuh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jolandabuh » 10. Dec. 2007 16:48

Pred mojim nikoli, sama pa poredko.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 10. Dec. 2007 17:28

Jest sm se tud že pred mojim in mu je blo všeč. Sama se pa tudi bolj redko, edino včasih pod tušem.
ninika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ninika* » 19. Dec. 2007 20:13

mojmu je tud fulll ql če se pred nemu.....učasih mi da sam roko dol..... :razz:
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007
Kraj: lost

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 24. Mar. 2008 11:38

wuhu js bom pa v prihodnjih dneh preizkusila vibratorčk :cool:
ravnokar sm si ga naročila v spletni trgovini in koooomi čakam da pride k meni!

zanima me, kakšne izkušnje imate s tem? ste že kdaj predlagale fantu uporabo erotičnih pripomočkov med sexom? kakšna j bila reakcija? če pa niste, ali si to želite?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 24. Mar. 2008 12:57

BaByBlu napisal/-a:zanima me, kakšne izkušnje imate s tem? ste že kdaj predlagale fantu uporabo erotičnih pripomočkov med sexom? kakšna j bila reakcija? če pa niste, ali si to želite?

Men je fant sam predlagal, ko mi je kupil vibrator metuljčka. In sva ga tistikrat uporabla, zdj pa ne vem, najbrž se noben od naja ne spomne. Ko se enkrat predava užitkom, pol pozabva na vibrator :wink:
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 24. Mar. 2008 13:21

BaByBlu napisal/-a:zanima me, kakšne izkušnje imate s tem? ste že kdaj predlagale fantu uporabo erotičnih pripomočkov med sexom? kakšna j bila reakcija? če pa niste, ali si to želite?

Nisem nč predlagala, se je kar sam spomnu. Kdaj pa kdaj (bolj poredko), uporabiva za popestritev mojga Pinkija (vibrator z zajčkom) in paaašeee :D

Drugač pa se samozadovoljujem sama, ko dragega ni in tudi kadar dragi je - in mi potem priskoči mal pomagat :P .
Se zelo velikrat, kjub temu da velik sexava in doživim veelik orgazmov. Več k dobim, več hočem.
Začela sem pa že zelo zgodi..
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 24. Mar. 2008 13:21

jaz se nisem nikoli - ne sama ne pred kom drugim.
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a h3x0r89 » 24. Mar. 2008 13:23

Mah .. vsakotolko treba ,... ko ni nobenega doma.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 24. Mar. 2008 13:36

Meni je ful seksi gledati punco kako se samozadovoljuje :flamingdev: Ampak ji pri tem čez čas potem sam pomagam...meni je ful noro se igrati s tamalo...jo lizati in s prsti jo vzburjati...skratka to mi je ful noro in res the best :yau: Saj že sam seks je zame igra v bistvu...mi ni všeč tisto golo nabijanje...mislim itak da ja...ampak mi je bolj všeč se igrati...ponavadi ko je že ful zrajcana ji dam tiča na tamalo pa čisto počasi noter pa z po ustnicah vagine se igrati okoli tamale s tičom...potem pa ko je že čisto pohotna pa jo začnem obdelovati :irre: Jojjj..sem kar potreben ratal zdele :rofl: :unknown:
Skratka samozadovoljevanje pred partnerjem je lepa predigra...pa tudi če je partnerka še nova takoj vidiš kako si jo obdeluje in na kakšen način ji je všeč pač...ene so bolj nežne ene pa malo bolj grobe...saj itak opazuješ partnerja in odzive...pa se ji prilagodiš pač...
Sem zagovornik samozadovoljevanja sploh pri ženskah..saj če pozna svoje telo vsaj ve kaj ji paše in je vse lažje potem takem...moški nismo tako zakomplicirani kot ve...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 24. Mar. 2008 16:32

seveda nujno ko sem sama, ko je moj ob meni pa ni potrebem, še prehitro skoči v akcijo..:)
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007
Kraj: lost

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 24. Mar. 2008 20:19

men je najbolš če se s tušom, s prsti sploh nikol, sej čz par dni pa končno lahko sprobam vibratorček :)
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a CoreySteel » 24. Mar. 2008 23:56

To, da se zna ženska zadovoljiti je totalno seksi. Če pa pred mano, pa še bolj :)
Če se ne bi ženska samozadovoljevala bi mi blo že mal čudn...
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 25. Mar. 2008 0:21

Men je tko čudno,če kdo reče da se ne samozadovoljuje oz se nikul ni.. :D

Jst se..pred fantom in učas sama,k mi manjka on :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 25. Mar. 2008 11:28

pred 1. sex-om, torej 19-im letom se nisem nikoli. Pač.. sem imela neke.. slabe izkušnje .. med katerimi nisem izgubila deviške kožice. čudno. hvala bogu da ne.. kar sem izvedela na 1. dan fuka.

Zdaj je zadeva malo zasukana.. na žalost.. če mene kdo vpraša. Na živce mi grejo te želje in to . fuck it, si bo treba počas enga tipa najdt. ali pa vsaj fuck frienda XD

Zvečer me bo mama vprašala: Kam greš?
Js: Fukat.
hahahhaha

ps: Itak da bi me zaklenil, ubil ali pa še kaj hujšega. Znajo kdaj mal zakomplicirat zadevo..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]