Samozadovoljevanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jolandabuh - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2007
- Kraj: ljubljana
Pred mojim nikoli, sama pa poredko.
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
wuhu js bom pa v prihodnjih dneh preizkusila vibratorčk
ravnokar sm si ga naročila v spletni trgovini in koooomi čakam da pride k meni!
zanima me, kakšne izkušnje imate s tem? ste že kdaj predlagale fantu uporabo erotičnih pripomočkov med sexom? kakšna j bila reakcija? če pa niste, ali si to želite?
ravnokar sm si ga naročila v spletni trgovini in koooomi čakam da pride k meni!
zanima me, kakšne izkušnje imate s tem? ste že kdaj predlagale fantu uporabo erotičnih pripomočkov med sexom? kakšna j bila reakcija? če pa niste, ali si to želite?
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
BaByBlu napisal/-a:zanima me, kakšne izkušnje imate s tem? ste že kdaj predlagale fantu uporabo erotičnih pripomočkov med sexom? kakšna j bila reakcija? če pa niste, ali si to želite?
Men je fant sam predlagal, ko mi je kupil vibrator metuljčka. In sva ga tistikrat uporabla, zdj pa ne vem, najbrž se noben od naja ne spomne. Ko se enkrat predava užitkom, pol pozabva na vibrator
- Black Kitty
BaByBlu napisal/-a:zanima me, kakšne izkušnje imate s tem? ste že kdaj predlagale fantu uporabo erotičnih pripomočkov med sexom? kakšna j bila reakcija? če pa niste, ali si to želite?
Nisem nč predlagala, se je kar sam spomnu. Kdaj pa kdaj (bolj poredko), uporabiva za popestritev mojga Pinkija (vibrator z zajčkom) in paaašeee
Drugač pa se samozadovoljujem sama, ko dragega ni in tudi kadar dragi je - in mi potem priskoči mal pomagat .
Se zelo velikrat, kjub temu da velik sexava in doživim veelik orgazmov. Več k dobim, več hočem.
Začela sem pa že zelo zgodi..
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Meni je ful seksi gledati punco kako se samozadovoljuje Ampak ji pri tem čez čas potem sam pomagam...meni je ful noro se igrati s tamalo...jo lizati in s prsti jo vzburjati...skratka to mi je ful noro in res the best Saj že sam seks je zame igra v bistvu...mi ni všeč tisto golo nabijanje...mislim itak da ja...ampak mi je bolj všeč se igrati...ponavadi ko je že ful zrajcana ji dam tiča na tamalo pa čisto počasi noter pa z po ustnicah vagine se igrati okoli tamale s tičom...potem pa ko je že čisto pohotna pa jo začnem obdelovati Jojjj..sem kar potreben ratal zdele :unknown:
Skratka samozadovoljevanje pred partnerjem je lepa predigra...pa tudi če je partnerka še nova takoj vidiš kako si jo obdeluje in na kakšen način ji je všeč pač...ene so bolj nežne ene pa malo bolj grobe...saj itak opazuješ partnerja in odzive...pa se ji prilagodiš pač...
Sem zagovornik samozadovoljevanja sploh pri ženskah..saj če pozna svoje telo vsaj ve kaj ji paše in je vse lažje potem takem...moški nismo tako zakomplicirani kot ve...
Skratka samozadovoljevanje pred partnerjem je lepa predigra...pa tudi če je partnerka še nova takoj vidiš kako si jo obdeluje in na kakšen način ji je všeč pač...ene so bolj nežne ene pa malo bolj grobe...saj itak opazuješ partnerja in odzive...pa se ji prilagodiš pač...
Sem zagovornik samozadovoljevanja sploh pri ženskah..saj če pozna svoje telo vsaj ve kaj ji paše in je vse lažje potem takem...moški nismo tako zakomplicirani kot ve...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- CoreySteel
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
- Kraj: Slovenija
To, da se zna ženska zadovoljiti je totalno seksi. Če pa pred mano, pa še bolj
Če se ne bi ženska samozadovoljevala bi mi blo že mal čudn...
Če se ne bi ženska samozadovoljevala bi mi blo že mal čudn...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Men je tko čudno,če kdo reče da se ne samozadovoljuje oz se nikul ni..
Jst se..pred fantom in učas sama,k mi manjka on
Jst se..pred fantom in učas sama,k mi manjka on
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
pred 1. sex-om, torej 19-im letom se nisem nikoli. Pač.. sem imela neke.. slabe izkušnje .. med katerimi nisem izgubila deviške kožice. čudno. hvala bogu da ne.. kar sem izvedela na 1. dan fuka.
Zdaj je zadeva malo zasukana.. na žalost.. če mene kdo vpraša. Na živce mi grejo te želje in to . fuck it, si bo treba počas enga tipa najdt. ali pa vsaj fuck frienda XD
Zvečer me bo mama vprašala: Kam greš?
Js: Fukat.
hahahhaha
ps: Itak da bi me zaklenil, ubil ali pa še kaj hujšega. Znajo kdaj mal zakomplicirat zadevo..
Zdaj je zadeva malo zasukana.. na žalost.. če mene kdo vpraša. Na živce mi grejo te želje in to . fuck it, si bo treba počas enga tipa najdt. ali pa vsaj fuck frienda XD
Zvečer me bo mama vprašala: Kam greš?
Js: Fukat.
hahahhaha
ps: Itak da bi me zaklenil, ubil ali pa še kaj hujšega. Znajo kdaj mal zakomplicirat zadevo..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]