Samozadovoljevanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 331 prispevkov
• Stran 22 od 23
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
LEA150 napisal/-a:Že nekaj časa imam problem, da se ogromno samozadovoljujem. Z mastrubacijo sem začela pri 12 letih, v zadnjem času pa se zadovoljim tudi po 10 krat na dan. Mislim, da v zadnjem letu ni bilo dneva ko se ne bi vsaj zvečer pred spanjem samozadovoljevala.
Najhuje je zdaj, ko imam počitnice in čas, tako da se že dopoldne nekajkrat zadovoljim. Dopoldne, ko sem sama doma ne delam drugega kot da se rajcam. Čist sem padla v to, ne delam nič, samo na to mislim kdaj in kako se bom spet zadovoljila.
Kako naj zmanjšam samozadovoljevanje, ker sem čist odvisna od tega in temu prilagajam svoj dan
- dvomljivka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2010
jst mam pa mal drugačen problem in sicer sprva mi pri samozadovoljevanju sploh ni prišlo, potem sem poskusila z vibratorjem in je bil uspeh že po kaki minutki morm povedat da pri sexu mi je prišlo veliko prej kot pa pri samozadovoljevanju (s tem mislim da mi pri samozadovoljevanju sploh ni šrišlo, niti sama s sabo niti če me je fant dražil)... sem se kr nekaj časa namatrala da sem dosegla tut to da mi pride samo s pomočjo prstkov mam pa sicer ta problem, da mi nikol ne pride več kot 1x na dan... tudi npr. če se samozadovojujem/seksam dopoldne, mi zvečer če bom spet, ne bo prišlo.. pojma nimam kaj bi bil lahko vzrok temu?
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
To maš sam v glavi. Sprosti se!
Meni je pa nekaj časa prihajalo samo, ko sem bla sama, s tipi ni bilo nikoli niti blizu. Pol ko sem pa začela neko bolj resno zvezo, pa sem se lepo sprostila in prepustila, pa nisem mislila na to, če mi bo prišlo ali ne... BUM!
Kr pogumno.
Meni je pa nekaj časa prihajalo samo, ko sem bla sama, s tipi ni bilo nikoli niti blizu. Pol ko sem pa začela neko bolj resno zvezo, pa sem se lepo sprostila in prepustila, pa nisem mislila na to, če mi bo prišlo ali ne... BUM!
Kr pogumno.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
-
Br16 - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2011
[quote="dvomljivka"]jst mam pa mal drugačen problem in sicer sprva mi pri samozadovoljevanju sploh ni prišlo, potem sem poskusila z vibratorjem in je bil uspeh že po kaki minutki morm povedat da pri sexu mi je prišlo veliko prej kot pa pri samozadovoljevanju (s tem mislim da mi pri samozadovoljevanju sploh ni šrišlo, niti sama s sabo niti če me je fant dražil)... sem se kr nekaj časa namatrala da sem dosegla tut to da mi pride samo s pomočjo prstkov mam pa sicer ta problem, da mi nikol ne pride več kot 1x na dan... tudi npr. če se samozadovojujem/seksam dopoldne, mi zvečer če bom spet, ne bo prišlo.. pojma nimam kaj bi bil lahko vzrok temu?[/quote]
men se je to tut dogajalo.. mi je pa čez neki časa uspel pol normalno s prstki.. vibratorja še niti uporabljala nisem, ker tut nism mela potrebe po tem(dobila sem ga za 18 r.d, pa mam še zdaj lepo pospravljenga). Zdej mam pa tko al tko fanta pa on poskrbi za moje zadovoljstvo:)) drgač pa ja, tko k pravi Elle..sam sprosti se:)
men se je to tut dogajalo.. mi je pa čez neki časa uspel pol normalno s prstki.. vibratorja še niti uporabljala nisem, ker tut nism mela potrebe po tem(dobila sem ga za 18 r.d, pa mam še zdaj lepo pospravljenga). Zdej mam pa tko al tko fanta pa on poskrbi za moje zadovoljstvo:)) drgač pa ja, tko k pravi Elle..sam sprosti se:)
-
Br16 - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2011
[quote="dvomljivka"]jst mam pa mal drugačen problem in sicer sprva mi pri samozadovoljevanju sploh ni prišlo, potem sem poskusila z vibratorjem in je bil uspeh že po kaki minutki morm povedat da pri sexu mi je prišlo veliko prej kot pa pri samozadovoljevanju (s tem mislim da mi pri samozadovoljevanju sploh ni šrišlo, niti sama s sabo niti če me je fant dražil)... sem se kr nekaj časa namatrala da sem dosegla tut to da mi pride samo s pomočjo prstkov mam pa sicer ta problem, da mi nikol ne pride več kot 1x na dan... tudi npr. če se samozadovojujem/seksam dopoldne, mi zvečer če bom spet, ne bo prišlo.. pojma nimam kaj bi bil lahko vzrok temu?[/quote]
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:35, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 331 prispevkov
• Stran 22 od 23
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov