Samozadovoljevanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 21. Jul. 2011 19:13

LEA150 napisal/-a:Že nekaj časa imam problem, da se ogromno samozadovoljujem. Z mastrubacijo sem začela pri 12 letih, v zadnjem času pa se zadovoljim tudi po 10 krat na dan. Mislim, da v zadnjem letu ni bilo dneva ko se ne bi vsaj zvečer pred spanjem samozadovoljevala.
Najhuje je zdaj, ko imam počitnice in čas, tako da se že dopoldne nekajkrat zadovoljim. Dopoldne, ko sem sama doma ne delam drugega kot da se rajcam. Čist sem padla v to, ne delam nič, samo na to mislim kdaj in kako se bom spet zadovoljila.

Kako naj zmanjšam samozadovoljevanje, ker sem čist odvisna od tega in temu prilagajam svoj dan
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Jul. 2011 20:22

^^na kakšno webcam stran se prijavi, mogoče boš še zaslužila! :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Jul. 2011 7:22

sem ti že rekla, da si tipa najd...te bo on zadovoljil, se ne boš rabla sama...
dvomljivka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dvomljivka » 22. Jul. 2011 11:54

jst mam pa mal drugačen problem in sicer sprva mi pri samozadovoljevanju sploh ni prišlo, potem sem poskusila z vibratorjem in je bil uspeh že po kaki minutki :) morm povedat da pri sexu mi je prišlo veliko prej kot pa pri samozadovoljevanju (s tem mislim da mi pri samozadovoljevanju sploh ni šrišlo, niti sama s sabo niti če me je fant dražil)... sem se kr nekaj časa namatrala da sem dosegla tut to da mi pride samo s pomočjo prstkov :) mam pa sicer ta problem, da mi nikol ne pride več kot 1x na dan... tudi npr. če se samozadovojujem/seksam dopoldne, mi zvečer če bom spet, ne bo prišlo.. pojma nimam kaj bi bil lahko vzrok temu?
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 22. Jul. 2011 12:36

To maš sam v glavi. :) Sprosti se!
Meni je pa nekaj časa prihajalo samo, ko sem bla sama, s tipi ni bilo nikoli niti blizu. Pol ko sem pa začela neko bolj resno zvezo, pa sem se lepo sprostila in prepustila, pa nisem mislila na to, če mi bo prišlo ali ne... BUM! :)
Kr pogumno. ;)
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Uporabniški avatar
Br16
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Br16 » 06. Avg. 2011 22:21

[quote="dvomljivka"]jst mam pa mal drugačen problem in sicer sprva mi pri samozadovoljevanju sploh ni prišlo, potem sem poskusila z vibratorjem in je bil uspeh že po kaki minutki :) morm povedat da pri sexu mi je prišlo veliko prej kot pa pri samozadovoljevanju (s tem mislim da mi pri samozadovoljevanju sploh ni šrišlo, niti sama s sabo niti če me je fant dražil)... sem se kr nekaj časa namatrala da sem dosegla tut to da mi pride samo s pomočjo prstkov :) mam pa sicer ta problem, da mi nikol ne pride več kot 1x na dan... tudi npr. če se samozadovojujem/seksam dopoldne, mi zvečer če bom spet, ne bo prišlo.. pojma nimam kaj bi bil lahko vzrok temu?[/quote]

men se je to tut dogajalo.. mi je pa čez neki časa uspel pol normalno s prstki.. vibratorja še niti uporabljala nisem, ker tut nism mela potrebe po tem(dobila sem ga za 18 r.d, pa mam še zdaj lepo pospravljenga). Zdej mam pa tko al tko fanta pa on poskrbi za moje zadovoljstvo:)) drgač pa ja, tko k pravi Elle..sam sprosti se:)
Uporabniški avatar
Br16
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Br16 » 06. Avg. 2011 22:21

[quote="dvomljivka"]jst mam pa mal drugačen problem in sicer sprva mi pri samozadovoljevanju sploh ni prišlo, potem sem poskusila z vibratorjem in je bil uspeh že po kaki minutki :) morm povedat da pri sexu mi je prišlo veliko prej kot pa pri samozadovoljevanju (s tem mislim da mi pri samozadovoljevanju sploh ni šrišlo, niti sama s sabo niti če me je fant dražil)... sem se kr nekaj časa namatrala da sem dosegla tut to da mi pride samo s pomočjo prstkov :) mam pa sicer ta problem, da mi nikol ne pride več kot 1x na dan... tudi npr. če se samozadovojujem/seksam dopoldne, mi zvečer če bom spet, ne bo prišlo.. pojma nimam kaj bi bil lahko vzrok temu?[/quote]

men se je to tut dogajalo.. mi je pa čez neki časa uspel pol normalno s prstki.. vibratorja še niti uporabljala nisem, ker tut nism mela potrebe po tem(dobila sem ga za 18 r.d, pa mam še zdaj lepo pospravljenga). Zdej mam pa tko al tko fanta pa on poskrbi za moje zadovoljstvo:)) drgač pa ja, tko k pravi Elle..sam sprosti se:)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Avg. 2011 22:27

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Br16
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Br16 » 06. Avg. 2011 23:22

[quote="sirova štručka"]^^morš bit pa res brezvezna, da zastonj dobiš vibrator, pa ga še sprobaš ne[/quote]

mislim, da to ni tvoja stvar ali pač?!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Avg. 2011 23:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Br16
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Br16 » 06. Avg. 2011 23:54

to ja.. samo poglej jaz imam od 16 leta fanta, za 18 r.d pa sem ga dobila.. ni me mikalo da bi ga uporabila če imam zato fanta.. pa tut njemu ni bla ravn všeč ideja, da bi midva to uporabljale med najinim odnosom,...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 07. Avg. 2011 2:08

LOL
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 07. Avg. 2011 7:19

Br16 napisal/-a: ni me mikalo da bi ga uporabila če imam zato fanta.. pa tut njemu ni bla ravn všeč ideja, da bi midva to uporabljale med najinim odnosom,...

lahko ugibam? misionarski položaj in ugasnjena luč in to je to? :D
Uporabniški avatar
Br16
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Br16 » 07. Avg. 2011 14:47

hm naj ugibam? če ne uporabljaš vibratorja ti pač ne moreš v kakšni drugi pozi?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Avg. 2011 14:52

^^ :stupid:

a lubrikant je tudi prepovedan pri vama? (koliko si sploh stara?)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov