Samozadovoljevanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
ne vem... mogoče je to normalno mogoče ni, ampak jaz se ne samozadovoljujem, ker se s fantom pogosto vidima pa ni potrebe po samozadovoljevanju... tudi prej tega nisem počela. mogoče enkrat dvakrat na leto... pač nisem imela te potrebe... bi prej rekla da kake erotične fantazije kot pa to...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Nimam tipa in se zato samozadovoljujem. Me pa prav zanima kakšno je mnenje tipov. Neki smo o tem že debatirale.
HASTA LUEGO
-
diver - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2005
Uf. To punce pogosto počnejo. Do zdej s katerimi sem se menu skoraj vse. Večkrat jih na to pripelje TV in podobne stvari.
Moram pa priznati, da me kot moskega to rajca, ce mi naprimer zenska pove, da se je samozadovoljevala.
Tako, da le pogumno naprej s tem pocetjem.
Moram pa priznati, da me kot moskega to rajca, ce mi naprimer zenska pove, da se je samozadovoljevala.
Tako, da le pogumno naprej s tem pocetjem.
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Kadar ni nikogar ki bi mi "pomagal" pač počenjam to sama.
No-one can stop me
No-one can stop me
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
SnowBoarder - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2005
Jaz sem mel punco, ki se ni samozadovljevala in me je motlo, predvsem zarad tega, ker posledično ni poznala svojega telesa.
Npr. kot moški sem lahko zelo zadovoljen s sexom vendar bom še vedno rabil samozadovoljevanje.
Npr. kot moški sem lahko zelo zadovoljen s sexom vendar bom še vedno rabil samozadovoljevanje.
No brain - no Fear
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
večina nas to počne.. in jaz to mojmu lepo razložim ko pride damu.. kaj sm počela... vedno navali name čist ga zrajca.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
vsak dan vsaj enkrat ne sej ne, pridejo dnevi ko kljub temu da me fant zadovolji u istem dnevu pač opravim stvar tut sama lahko tut večkrat na dan. včasih pa pridejo dnevi ko mi ni do sexa kaj šele da bi kaj počela sama s sabo.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
monroeGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubjana
tega sicer ne počnem, sm pa probala in moram rečt, da je men osebno občutk drugačn, če ti pride med samozadovoljevanjem in samim seksom, ne vem no drugač je :) mislm pa tut da s tem ni nč narobe, sploh pa če tipi lahko zakaj nebi se zenske :!:
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Jz se pa nikoli. Se je že zgodil da sem doživela orgazem v spanju( pa mi še dans ni jasn kak mi je to ratal) sexam pa 1 na tedn kadar grem k mojmu "f** frendu" spat. Pa mi nekak res ni najbolj jasn zakaj lahko druge uživate in to počnete mene pa sploh nikol ne prime da bi se samozadovoljevala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov