Samozadovoljevanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 331 prispevkov
• Stran 21 od 23
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
punkie_ napisal/-a:tudi moja ne. zato imam vibrator. če mam polne baterije, me kar pogosto zamika, trenutno so napol prazne in ne dela tko kot bi mogl, pa se mi ne da novih kupit.
če te dobim pri naslednjem cosmoobdarovanju dobiš polnilec za baterije in baterije za polnjenje!
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
A man`s gotta do what a man`s gotta do...
- Nikyta28
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 1. 2011
SnowBoarder napisal/-a:Jaz sem mel punco, ki se ni samozadovljevala in me je motlo, predvsem zarad tega, ker posledično ni poznala svojega telesa.
Se strinjam s teboj. Samozadovoljevanje je nekaj povsem normalnega, pri tem spoznavaš svoje telo, zadovoljuješ svoje potrebe. Kako naj uživaš z nekom če niti sebe ne poznaš dovolj.
Tudi sama se dokaj veliko samozadovoljujem. Ko sem bila v zvezi sem to počela tudi pred fantom kar se je izkazalo za izredno vročo predigro. Mojega je vse skupaj izredno zrajcalo in vedno je sledil še odličen seks.
Ker sem že nekaj mesecev samska (če ne štejem "seks prijatelja":) sem pred kratki odkrila tudi slovensko stran kjer ponujajo seks kamero. Zadeva je takšna, da si sedaj poiščem nekoga, ki me privlači, vklopiva kameri in se draživa ter samozadovoljujeva preko videa. Vse skupaj me izredno vzburja, pred kratkim pa sem postavnega "neznanca" izpred kamere povabila tudi v živo, kar se je izkazalo za super idejo:)
Čeprav imam veliko rajši pravi seks mi je ta nova pogruntavščina veliko ljubša kot če se zadovoljujem sama. Preprosto uživam ko si me nekdo želi in si se hkrati samozadovoljuje ob misli name:)
- Nikyta28
- Sramežljivka
Ker sem dobila kar nekaj zasebnih sporočil kjer sprašujete kje se poigrati s seks kamero, prilagam link:
http://www.podrjuho.si/
Prijetno uporabo
http://www.podrjuho.si/
Prijetno uporabo
- Nikyta28
- Sramežljivka
iziris napisal/-a:js ne padam na take strani,.. še manj pa na tako blazno očitne reklame.
in nazaj na temo...
občasno res bolj sede bit sam res občasno. no redko. ampak ja, občasno je tudi sam s sabo kul
Kaj morš, vsem ne more bit vse všeč
Glede straha da bi te kdo posnel-z malo domišljije lahko kljub kameri ostaneš anonimna, golih ženskih teles pa je na internetu itak ogromno. Pa naj me kdo prepozna če lahko
- Nikyta28
- Sramežljivka
iziris napisal/-a:js ne padam na take strani,.. še manj pa na tako blazno očitne reklame.
in nazaj na temo...
občasno res bolj sede bit sam res občasno. no redko. ampak ja, občasno je tudi sam s sabo kul
Kaj morš, vsem ne more bit vse všeč
Glede straha da bi te kdo posnel-z malo domišljije lahko kljub kameri ostaneš anonimna, golih ženskih teles pa je na internetu itak ogromno. Pa naj me kdo prepozna če lahko
- Poreden
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Akvamarin napisal/-a:^^se popolnoma strinjam!
Pravzaprav se sprasujem, kaj je lahko vzrok, da se clovek registrira na takih straneh, vklopi kamero in seksa z neznancem preko spleta??
Vzrok? Ti pač ne boš nikoli razumela.. Smo različni in prav je tako!
Probaj kdaj kaj novega (sem skoraj prepričan, da ti je še vedno najljubši misionarček pri ugasnjeni luči).
Prvi neprebran prispevek • 331 prispevkov
• Stran 21 od 23
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov