Samoumnevnost v zvezi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
kadar je potrebno
Ker mi enostavno partner in vse kar je povezano z njim (vlkjučno s čustvi) ni samoumnevno. In ti verjetno tudi ne bi smelo bit.
Ker mi enostavno partner in vse kar je povezano z njim (vlkjučno s čustvi) ni samoumnevno. In ti verjetno tudi ne bi smelo bit.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ok, to je sicer taka lepa krilatica, si pa ne predstavljam, kako to v praksi izgleda. A se vsakič, ko gre en od vaju nekam, sproti dogovorita, da se ne bosta varala?
Kdaj sta se pa zmenila, da fizično nasilje ni kul, nošnja partnerjevega umazanega spodnjega perila pa tudi ne?
A si mu specifično povedala, da nočeš, da osvaja tvojo mamo?
Kdaj sta se pa zmenila, da fizično nasilje ni kul, nošnja partnerjevega umazanega spodnjega perila pa tudi ne?
A si mu specifično povedala, da nočeš, da osvaja tvojo mamo?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Nam poveš kako si ti to predstavljaš?nanamiša napisal/-a:jaz pa si predstavljam. In ne ni popolnoma nič podobno temu kar ti pišeš.
-
nanamiša - Cosmofrik
Misli si še naprej svoje bo bolj pametno, ker ne mislim na vsako tvoje vprašanje odgovarjati, ko se boš spotaknila ob moj post.
Mogoče prideš enkrat sama do te faze in boš razumela. Sem napisala to, kar naj bi se v tej temi napisalo, ampak seveda ker piše malo drugače pa dejmo tisoč podvprašanj zakaj, kako, kako to zgleda, kok je čudn...
Mogoče prideš enkrat sama do te faze in boš razumela. Sem napisala to, kar naj bi se v tej temi napisalo, ampak seveda ker piše malo drugače pa dejmo tisoč podvprašanj zakaj, kako, kako to zgleda, kok je čudn...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
nanamiša napisal/-a:Misli si še naprej svoje bo bolj pametno, ker ne mislim na vsako tvoje vprašanje odgovarjati, ko se boš spotaknila ob moj post.
Mislil sem, da je smisel komunikacije to, da se razumemo. Lahko se pa gremo hermetizem.
Woods are lovely dark and deep, but I have promises to keep and miles to go before I sleep.
In tut pod razno ne bom povedal, kaj sem s tem mislil.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pa ne vidite, da se je punca malce zapletla v svoje izjave in sedaj "protestira" in noče odgovorit. Predvidljivo, ni kaj
BTW: forum je tudi zato, da se komentira mnenja drugih (drugače lahko v naslove vseh tem napišemo Brez komentarjev in se bo to upoštevalo).
In če nočeš, da drugi komentirajo tvoje objave, tudi ti ne rabiš drugih (tudi mene sedaj ne )
BTW: forum je tudi zato, da se komentira mnenja drugih (drugače lahko v naslove vseh tem napišemo Brez komentarjev in se bo to upoštevalo).
In če nočeš, da drugi komentirajo tvoje objave, tudi ti ne rabiš drugih (tudi mene sedaj ne )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
nanamiša - Cosmofrik
jeeej *malo* sem še čakala
Pa vi kar komentirajte moje izjave, če so vam tko zanimive, pravim pa da vam jst ne potrebujem kej razlagati.
In brez skrbi, nisem se zapletla v svoje izjave. Saj pa ne potrebujete vedeti kaj jaz s tem mislim. Ali pač? Jaz vem kaj je zame samoumnevno in kaj ne za vas velja enako.
(*mala* moj komentar v temi zdravje si pozabila obdelati )
Pa vi kar komentirajte moje izjave, če so vam tko zanimive, pravim pa da vam jst ne potrebujem kej razlagati.
In brez skrbi, nisem se zapletla v svoje izjave. Saj pa ne potrebujete vedeti kaj jaz s tem mislim. Ali pač? Jaz vem kaj je zame samoumnevno in kaj ne za vas velja enako.
(*mala* moj komentar v temi zdravje si pozabila obdelati )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov