Samoumnevnost v zvezi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Shelve napisal/-a:Samoumevno je, da si partnerja povesta kaj TOČNO bi rada en od drugega, ne pa, da si postavljata uganke, uganka.
Ali razumeš moške, al si pa undercover moški.
S tem majo ženske kar probleme, ker:
- mislijo... da...če je pravi bo že vedu
- ne vejo čisto točno kaj hočejo
- tisto, kar hočejo se spreminja prehitro, da bi lahko moški sledil.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
jullia_ napisal/-a:Ampak to, da tip reče ženski, da nečesa ne dela, kar bi morala delat, hkrati ji pa ne pove, za kaj se gre, je pa za moje pojme jeb*nje v živi mozag.
This.
To, kar tale tip počne, je jebanje v mozag.
Če je toliko nezadovoljen, da se pritoži, da mu nekaj manjka, potem naj pove, kaj mu manjka.
Če mu je tako pomembno, da bi ženska začela to delati sama od sebe, potem naj bo pa tiho, naj se ne pritožuje, in naj počaka, da bo partnerka to res začela delati sama od sebe. Kadarkoli že to bo, če sploh kdaj.
Človek, ki misli, da bi moral njegov partner sam od sebe delati nekaj, kar njemu ustreza, je resen egocentrik. Ne, tvoj partner ni na svetu zato, da bi ti sam od sebe ustregel v vsem, kar si izmisliš. Svet se ne vrti okoli tebe, da bi ti morali ljudje brati misli.
Saj sem res jaz tudi včasih tak - zdaj sicer manj, kot sem bil - ampak vem, da je to šibkost. Hvala bogu za ženo, ki me včasih kljub temu prenaša.
Povej, ne pričakovat, da ti bo partner bral misli. Drugače si prpa.
- marjetiCCa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
najslabša stvar v zvezi, ko te partner primerja z svojo preteklo "kramo". vsaka zveza je nekaj posebnega in ima svoj čar, kar je bilo takrat samoumevnega ti pač sedaj ni.. in tega sploh ne pogrešaš, ker pridejo druge stvari na vrsto..
mislim, da se ta tvoj dečko še malo "išče", se mi pa zdi zelo trapast, da nekaj zahteva od tebe, sam pa nč ne nardi zato..
mislim, da se ta tvoj dečko še malo "išče", se mi pa zdi zelo trapast, da nekaj zahteva od tebe, sam pa nč ne nardi zato..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^zvestoba, spoštovanje, obzirnost, itd. itd.. tudi ne? Se z vsakim znova dogovarjaš glede "pravil & dolžnosti"?
- Uganka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2010
Človek, ki misli, da bi moral njegov partner sam od sebe delati nekaj, kar njemu ustreza, je resen egocentrik. Ne, tvoj partner ni na svetu zato, da bi ti sam od sebe ustregel v vsem, kar si izmisliš. Svet se ne vrti okoli tebe, da bi ti morali ljudje brati misli.
Ta post mi je biu popolnoma vsec, ker mislim, da je tudi on zacel dojemati, da je egocentrik in da se ne more nekaj nekam premakniti, ce ne bo povedal, kaj bi rad
Ta post mi je biu popolnoma vsec, ker mislim, da je tudi on zacel dojemati, da je egocentrik in da se ne more nekaj nekam premakniti, ce ne bo povedal, kaj bi rad
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov