Samoumnevnost v zvezi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Uganka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2010
Mene pa zanima, ce mi lahko kdorkoli pomaga..S fantom sva nekaj mesecov skupaj in mi zadnje case govori, da ne delam stvari ki so v zvezi samoumnevne..Torej tako kot je to, da se poljubljata, ko se vidita, da se slisita in da se videvata, samoumnevno, mi vedno znova ponavlja, da ne pocnem se ene stvari ki je prav tako samoumnevna v zvezi..Mi lahko kdo prosim pove, kaj vse je za vas samoumnevno v zvezi?
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Cel kup stvari. Zvestoba, iskrenost, vzajemna podpora, preživljanje časa skupaj, upoštevanje partnerjevih želja, da me predstavi svojim prijateljem, seks, občasno spanje skupaj,... Ne vem, zdaj naštevam res klišejske, ker se težko kaj bolj zanimivega spomnim, vem pa, da je še cel kup zadev, ki jih čisto avtomatično povezujem s tem, da sem v zvezi in so mi torej samoumevne.
Konkretno v tej zvezi mi je pa ratalo ful samoumevno, da se slišiva pred spanjem. V prejšnjih zvezah tega ni bilo, zdajšnji fant me je pa hitro navadil
O čem konkretno se pa pri vama gre?
Konkretno v tej zvezi mi je pa ratalo ful samoumevno, da se slišiva pred spanjem. V prejšnjih zvezah tega ni bilo, zdajšnji fant me je pa hitro navadil
O čem konkretno se pa pri vama gre?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Odvisno kakšen je tip človeka, s katerim si.
Meni je npr samoumevno, da se slišiva če nisva skupaj enkrat dopoldan, ko grem na faks, potem ko on pride domov in za lahko noč.Pri komu drugemu mi to ni bilo samoumevno, ampak tukaj sva se navadila in mi je.
Prav tako poljubček, ko se vidiva, isto da ko spiva skupaj, mi je samoumevno,da si vseeno lepo zaželiva lahko noč itd...
Ampak-vse to je prišlo samo od sebe, tako da pred tem nisem tega jemala kot must to.
In preden te on obtoži da bi ti to in to moralo biti samoumevno, mu predlagaj raje to, da začneta nekaj prakticirati za probo, potem pa bosta videla ali ti je ok ali ti ni.
Ne more pa te nihče prisiliti, da boš vedno delala nekaj, kar mu je bilo samoumevno pred tabo, ti pa se še moraš (ali pa tudi ne) navaditi.
Meni je npr samoumevno, da se slišiva če nisva skupaj enkrat dopoldan, ko grem na faks, potem ko on pride domov in za lahko noč.Pri komu drugemu mi to ni bilo samoumevno, ampak tukaj sva se navadila in mi je.
Prav tako poljubček, ko se vidiva, isto da ko spiva skupaj, mi je samoumevno,da si vseeno lepo zaželiva lahko noč itd...
Ampak-vse to je prišlo samo od sebe, tako da pred tem nisem tega jemala kot must to.
In preden te on obtoži da bi ti to in to moralo biti samoumevno, mu predlagaj raje to, da začneta nekaj prakticirati za probo, potem pa bosta videla ali ti je ok ali ti ni.
Ne more pa te nihče prisiliti, da boš vedno delala nekaj, kar mu je bilo samoumevno pred tabo, ti pa se še moraš (ali pa tudi ne) navaditi.
The world is as you are.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Se še kateri zdi, da se je njun odnos morda malce ohladil, pa zato niso zadeve, ki naj bi bile samoumevne, tako pogoste?Uganka napisal/-a:Mene pa zanima, ce mi lahko kdorkoli pomaga..S fantom sva nekaj mesecov skupaj in mi zadnje case govori, da ne delam stvari ki so v zvezi samoumnevne..Torej tako kot je to, da se poljubljata, ko se vidita, da se slisita in da se videvata, samoumnevno, mi vedno znova ponavlja, da ne pocnem se ene stvari ki je prav tako samoumnevna v zvezi..
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
kaj samoumevnega pa ti ne počneš, če smem vprašat??
Če mene vprašaš, v odnosih med ljudmi in med partnerjema, ni nič samoumevnega. Zakaj pa bi karkoli veljalo za splošno samoumevno??? večini je samoumevna zvestoba, drugi pari pa so zmenjeni, da lahko npr. sexajo tudi z drugimi. enim je samoumevno da se držita za rokice, drugim ne. samoumevnost je bolj kot ne nek dogovor, odvisno kaj si vsak posameznik razlaga kot del zveze. tebi je samoumevno nekaj drugega kot je njemu.
Če mene vprašaš, v odnosih med ljudmi in med partnerjema, ni nič samoumevnega. Zakaj pa bi karkoli veljalo za splošno samoumevno??? večini je samoumevna zvestoba, drugi pari pa so zmenjeni, da lahko npr. sexajo tudi z drugimi. enim je samoumevno da se držita za rokice, drugim ne. samoumevnost je bolj kot ne nek dogovor, odvisno kaj si vsak posameznik razlaga kot del zveze. tebi je samoumevno nekaj drugega kot je njemu.
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Samoumnevnost ni dogovor, ampak to kar partnerja čutita skupaj. Se pravi, če ti on govori, da bi morala početi 'še nekaj kar je za njega samoumnevno', pol je to že načrtovano.
Zame je samoumnevna zvestoba, naklonjenost, prilagajanje, podpora, to da se s fantom slišita, ko vama zapaše, preživljanje časa skupaj, cartanje, sex, poljubljanje, določene izrečene besede (rad te imam, pogrešam te...) ipd.
Zame je samoumnevna zvestoba, naklonjenost, prilagajanje, podpora, to da se s fantom slišita, ko vama zapaše, preživljanje časa skupaj, cartanje, sex, poljubljanje, določene izrečene besede (rad te imam, pogrešam te...) ipd.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
*Lally* napisal/-a: Se pravi, če ti on govori, da bi morala početi 'še nekaj kar je za njega samoumnevno', pol je to že načrtovano.
to pa ni ravno res. če je meni samoumevno, da dobim lupčka, ko se vidiva s fantom, to ni moj načrt, ampak nekaj kar oba delava, ker nama je samoumevno.
moje samoumevne reči v zvezi: zgoraj napisano, da se slišiva vsak dan kadar nisva skupaj zjutraj in zvečer (ter vmes kakor pač imava čas), da sexava vsak dan kadar sva skupaj, da se drživa za roke, da se NE liževa v javnosti (si dama pa cmok tu pa tam), da sva si zvesta, da sva iskrena, da se spoštujeva, da se ne omejujeva pri "izhodih", da on ne šlata drugih bab, da jaz ne pustim, da me grabi za rit vsak ki gre mimo, da se postavi zame, kadar komu kaj dogaja v glavi, kar ni primerno in mi ne paše... in še in še...
hočemo konkretne primere kaj je zanj samoumevno pa zate uganka ni.
(a res mislite,da je fafanje? no, tudi to je samoumevno)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
claire napisal/-a:*Lally* napisal/-a: Se pravi, če ti on govori, da bi morala početi 'še nekaj kar je za njega samoumnevno', pol je to že načrtovano.
to pa ni ravno res. če je meni samoumevno, da dobim lupčka, ko se vidiva s fantom, to ni moj načrt, ampak nekaj kar oba delava, ker nama je samoumevno.
Treba je ločit, kaj je tebi samoumevno, kaj pa vama
Ontopic: Ne morem verjet, da meni sploh ni padlo na pamet, da gre prolly za fafanje. In meni se ne zdi obče samoumevno.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov