Samoumnevnost v zvezi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 17. Feb. 2010 16:17

Horus napisal/-a:samo btw - v zvezi je ZMERAJ nekdo mocnejsi.

Se strinjam, ampak samo s tem stavkom. :D Menim, da je v zvezi vedno eden močnejši, drugi se bolj prilagaja, hitreje popušča, se bolj trudi za zvezo ... Samo po mojem mnenju se ta moč prenaša iz ene osebe na drugo (seveda, če je odnos pravi) - enkrat se ena bolj prilagaja in več vloži v zvezo, drugič druga. Vedno pa se ednem bolj trudi kot drugi. To je popolnoma jasno in je ključ do trdne zveze vseh, ne samo v partnerskih, ampak tudi prijateljskih odnosih.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 17. Feb. 2010 17:34

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 17. Feb. 2010 22:49

Samoumevno je, da si partnerja povesta kaj TOČNO bi rada en od drugega, ne pa, da si postavljata uganke, uganka.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 18. Feb. 2010 10:02

Uganka napisal/-a:..mi vedno znova ponavlja, da ne pocnem se ene stvari, ki je prav tako samoumnevna v zvezi..Mi lahko kdo prosim pove, kaj vse je za vas samoumnevno v zvezi?

Torej ji je povedal :) .
Mislim, da ona želi izvedeti, če nam je ta stvar samoumnevna ali ne. Ampak se ni več oglasila v tej temi, tako da itak brezveze.. Če noče povedat kaj je za njega samoumnevno, ji tudi "pomagat" ne mormo
A goal without a plan is just a wish.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 18. Feb. 2010 17:52

Horus napisal/-a:Ja v idealnem svetu se prenasa ja. Ampak zivimo v realnosti ;)

V idealnem svetu bi govorili o enakopravnosti, ne o prenašanju moči. Vidim kako je v moji zvezi in zato še vedno trdim enako kot prej, seveda pa dopuščam drugim, da imajo svoje mnenje. :wink:
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 21. Feb. 2010 23:29

Shelve napisal/-a:Samoumevno je, da si partnerja povesta kaj TOČNO bi rada en od drugega, ne pa, da si postavljata uganke, uganka.

Problem nastane pri tistih, ki dejansko sami pri sebi ne vedo, kaj bi sploh radi...Tukaj pa potem ne moremo govoriti o samumevnosti v zvezi... :D
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 21. Feb. 2010 23:53

purple_rain napisal/-a:
Horus napisal/-a:Ko sem to prebral je bila prva stvar, ki mi je padla v glavo - punca ne izvaja blowjobov xD A sem zadel? :P
+1 :D

rofl, men tud :D
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 22. Feb. 2010 9:37

meni se je tut zdelo da je nekaj okoli sexa (čeprav sama nisem pomislila direktno na oralnega, bi pa znalo biti točno to :wink: ) Uganka se pa ne oglaša več, tko da vedet ne moremo al prav sklepamo al ne.
za različne ljudi so različne stvari samoumevne ko so v zvezi, same so samoumevne skupne počitnice, cartanje (ne pa tudi sex, saj ni nujno da sta oba zmeraj za njega razpoložena, če se pa dva videvata ob samo ob vikendih pol je pač večja verjetnost da bo takrat prišlo do sexa), mesič za lahko noč, pa še bi se kaj našlo. Dva se zmenita kaj je za njiju samoumevno, če ne govorita o tem pol pride do problemčkov.
Uganka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Uganka » 11. Mar. 2010 11:25

Evo da se spet malo oglasim :) Je rekel, da sex stima, tko da ni problem v tem..Tako kot ste nekateri rekli, da naj prasam direkt njega, mislite da ga nisem? Je rekel, da bi mu veliko vec pomenilo, ce bi to zacela delati sama od sebe, da sama dojamem kaj je to..Se danes ne vem, skupaj sva pa se vedno..
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Mar. 2010 14:38

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Mar. 2010 15:23

Ok, do neke mere je res, da izgine bistvo, če človeku naročiš, da naj nekaj počne. Jaz tudi ne bi šla nikoli tipu govorit, da naj me preseneti s šopkom rož. :)
Ampak to, da tip reče ženski, da nečesa ne dela, kar bi morala delat, hkrati ji pa ne pove, za kaj se gre, je pa za moje pojme jeb*nje v živi mozag. Bejba si že par tednov glavo razbija s tem in glede na to, da niti ne ve, o katerem področju zveze je govora, ima bore malo šans, da bo pogruntala in se popravila.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Mar. 2010 15:33

Horus napisal/-a:zelo nerad povem punci, kaj se mi zdi, da manjka, ker ce potem kar na enkrat zacne to izvajat mam filing, da to pocne samo zaradi mene in je potem vseskup brezveze.

In samo zato ker ti pravi, da je sex vse kul, se ne pomeni, da je to res. Malokateri tip bo zenski rekel da ona nima pojma kaj dela.
jullia_ napisal/-a:Ampak to, da tip reče ženski, da nečesa ne dela, kar bi morala delat, hkrati ji pa ne pove, za kaj se gre, je pa za moje pojme jeb*nje v živi mozag. Bejba si že par tednov glavo razbija s tem in glede na to, da niti ne ve, o katerem področju zveze je govora, ima bore malo šans, da bo pogruntala in se popravila.
Oboje je res,
še vedno se mi pa zdi, da tip enostavno želi BJ (če Uganka tega ne izvaja - ?), ampak ne zna/ne upa sam povedat. :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Mar. 2010 15:36

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Mar. 2010 15:41

^^zato vas mamo pa rade, ker ste tako preprosti :D - samo problemi nastanejo, ko to pozabljamo.. :lach:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Mar. 2010 15:45

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]