Samo za Dame
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- celjanar
- Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2011
idolyourself napisal/-a:celjanar napisal/-a:idolyourself napisal/-a:En vroč Pozdrav vsem damam ki berejo ta post : )
Sebe lahko opišem kot urejenega mladeniča-22 prijetnega videza bolj atletske postave (188/81), odprtih misli,
Svojeglav, ljubitelj rocka, klasike....
FAIL
In v čem je FAIL ?
Vidim da bo tole bolj en back and forth battle z idioti
atletska postava?to da si suh še ne pomeni da si atletske postave
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
188/81 se sliši popolnoma vredu. To če je pa atletske postave pa ne bo noben vedel, dokler ga ne vidimo.
In ja, meni osebno je tudi pomembno kaj tip posluša..Vsaj na začetku so takšne skupne stvari precej pomembne.
Idolyourself..če si že odprl to temo, zdaj samo še čakaj, če ti kakšna ženska piše..na provokacije se ti ne splača odpisovat, ker se boš res samo jebal sem in tja zrd brezveznih postov in na koncu boš sprovociran izpadel debilen, ker se boš začel panično branit in..odpade vsaka ženska.
In ja, meni osebno je tudi pomembno kaj tip posluša..Vsaj na začetku so takšne skupne stvari precej pomembne.
Idolyourself..če si že odprl to temo, zdaj samo še čakaj, če ti kakšna ženska piše..na provokacije se ti ne splača odpisovat, ker se boš res samo jebal sem in tja zrd brezveznih postov in na koncu boš sprovociran izpadel debilen, ker se boš začel panično branit in..odpade vsaka ženska.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Verjetno moškki res potem po tej teoriji iščejo zelene hruške.
It was forever..but it didnt last long..
-
Kleio - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
idolyourself napisal/-a:En vroč Pozdrav vsem damam ki berejo ta post : )
Nisem take sorte da bi iskal avanturo ali zvezo preko interneta,
(To je moj prvi poskus nimam problemov z iskanjem "zveze" ) ampak ker iščem zrelo damo izključno za preživljanje skupnih uric bom naredil eno izjemo.
Od Tebe pričakujem : urejenost, diskretnost, neko inteligenco, eleganco...
Nimam posebnega fetiša- Sem pa odprtih misli
(extremno bolane stvari odpadejo)
rad imam žensko telo, petke, nasmeh...
Sebe lahko opišem kot urejenega mladeniča-22 prijetnega videza bolj atletske postave (188/81), odprtih misli,
Svojeglav, ljubitelj rocka, klasike....
Če Se prepoznaš in bi rada v življenju nekaj svežine mi piši da se malo bolje spoznava:
idolyourself@yahoo.com
Ps lako odpisem tudi kaj na forum ni problema
car.
- pocky.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2011
- Kraj: Koper :)
Morfej napisal/-a:idolyourself napisal/-a:Svojeglav, ljubitelj rocka, klasike....
Tole je pa najpomembnejša informacija [/b]
Res, da je to moj prvi post tukaj, ampak že nekaj časa spremljam dogajanje na forumu. Glede na to, da sem tudi sama glasbenica, je zvrst glasbe, ki jo moj partner posluša pomembna.
Zdi se mi, da včasih res pretiravate z zbadanjem ljudi, ki si upajo narediti nekaj drugačnega, novega. Včasih je boljše bit tiho... Saj vem, da bom zdaj tudi jaz napadena, ampak tega je deležen skoraj vsak tukaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov