samo sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
zakaj enkratno priložnost? če bo prava bova neomejeno sexala, na neomejeno načinov, če bo hotla.
lej, emanuela.. ne razumeš niti malenkosti o men, še posebi ker mi vedno po default kontriraš in si proti men, tko da mal bv ti kar naprej razlagat.. midva itak ne bova nikol skupaj, tko da nimaš problemov z mano prosim te pa smao to da se ne delaš norca iz mene kar naprej.
lej, emanuela.. ne razumeš niti malenkosti o men, še posebi ker mi vedno po default kontriraš in si proti men, tko da mal bv ti kar naprej razlagat.. midva itak ne bova nikol skupaj, tko da nimaš problemov z mano prosim te pa smao to da se ne delaš norca iz mene kar naprej.
hej norci
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
slovenc79 napisal/-a:no, meni je pa spontanost blesava, ker je to rinjenje v neznano in je največ možnosti da se zaj***š in trpiš. iščem resno zvezo, ne pa bluzenje. zato mi je pa pomembno da tudi punco resno najdem, ne tako ki sanjari da se bo na neki ulici zaletela v popolnega tipa, še isti večer posexala in se kasnej poročila..
Ampak če jaz tebe prav razumem, ti glede spoznavanja žensk nisi samo previden, ampak praktično pasiven. Ti morš prvo začet na zmenke hodit, da vidiš, kaj ti sploh ustreza. Kako misliš sploh žensko spoznat, če nobene ven ne povabiš?
Ker trenutno prav ti deluješ kot en, ki čaka, da ga bo ena zagledala in v njem spoznala idealnega tipa zase.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
to je res. raje spoznavam prek interneta, ampak kej dost izbire ni.
v živo pa bi bilo pa super če bi mi kakšna dala znak, ja, vsaj pogled, kaj celo nasmeh.. mi jih je dosti všeč, ampak če so hladne ali pa se delajo, ne bo nič, z vsako pa tud ne morem začet pogovora..
v živo pa bi bilo pa super če bi mi kakšna dala znak, ja, vsaj pogled, kaj celo nasmeh.. mi jih je dosti všeč, ampak če so hladne ali pa se delajo, ne bo nič, z vsako pa tud ne morem začet pogovora..
hej norci
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
slovenc, kako pa daš sploh ženski vedet, da ti je všeč?
- claradanesa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2013
..ko praviš, da so vsi hoteli takoj spolnost, pa si odklonila in se je potem zgodba končala...se mi zdi, da potem to niso bile ravno resne zveze, kot si napisala?
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Morš se ti prvo naučit, kdaj punca flirta s tabo, kdaj je pa prijazna.
Meni se pogosto kakšna nasmeji. Prijazen tip pač, ko ji kaj pomagam, ko se umaknem, da gre v gneči lažje mimo mene, ali kaj podobnega. Vedno kasiram lep nasmešek.
Ampak to ni flirtanje. Flirtanje je nekaj drugega.
Meni se pogosto kakšna nasmeji. Prijazen tip pač, ko ji kaj pomagam, ko se umaknem, da gre v gneči lažje mimo mene, ali kaj podobnega. Vedno kasiram lep nasmešek.
Ampak to ni flirtanje. Flirtanje je nekaj drugega.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Džeki napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:no, meni je pa spontanost blesava, ker je to rinjenje v neznano in je največ možnosti da se zaj***š in trpiš. iščem resno zvezo, ne pa bluzenje. zato mi je pa pomembno da tudi punco resno najdem, ne tako ki sanjari da se bo na neki ulici zaletela v popolnega tipa, še isti večer posexala in se kasnej poročila..
Ampak če jaz tebe prav razumem, ti glede spoznavanja žensk nisi samo previden, ampak praktično pasiven. Ti morš prvo začet na zmenke hodit, da vidiš, kaj ti sploh ustreza. Kako misliš sploh žensko spoznat, če nobene ven ne povabiš?
Ker trenutno prav ti deluješ kot en, ki čaka, da ga bo ena zagledala in v njem spoznala idealnega tipa zase.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]