samo sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 133 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
suzanne windlow - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2013
- Kraj: Simulator
Najbrž je malo ljudi, ki bi zvezo začeli z figo v čepu, češ tole bom pa furala samo tri do devet mesecev. Seveda so vmes tudi tisti, ki bi se želeli samo zabavati, ampak tudi takega lahko doleti "prava" stvar.
Lahko se že v tednu tako zaštekata, jima niti na misel ne bo prišlo, da imata v bistvu neresno zvezo.
Sicer je pa najbrž vse odvisno od trajanja. Saj če par prekine po 12 letih, je
bil tudi v neresni zvezi.
Lahko se že v tednu tako zaštekata, jima niti na misel ne bo prišlo, da imata v bistvu neresno zvezo.
Sicer je pa najbrž vse odvisno od trajanja. Saj če par prekine po 12 letih, je
bil tudi v neresni zvezi.
yes, I am avatar
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^pa je bila permisivna vzgoja v večjem obsegu v naših generacijah? Se mi nekako zdi, da je to bolj v zadnjih generacijah ven udarilo kot pa v "naših" in da te šele počasi prihajajo v obdobje zvez, ljubezni in ostalih čičk čačk.
The world is as you are.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Dajte ženske, nehajte. Večina tega pop in tv shita je narejena vam na roko. Od nekdaj vas mediji budalijo s parolami "ves svet je tvoj", "ti izbiraš" in podobno. Že odkar sem jaz bil najstnik vrtijo te serije neumne, ki so bolj ali manj o tem, kako ena punca ful ne ve, a bi hodila s tipom A, ali tipom B.
Potem se pa zbudite v realnosti, pa ugotovite, da lahko onih 20% najpopularnejših tipov ravno tako izbira, ostalih 80% nočete in pol se pritožujete, da je cela jeba in da so tipi neresni.
Potem se pa zbudite v realnosti, pa ugotovite, da lahko onih 20% najpopularnejših tipov ravno tako izbira, ostalih 80% nočete in pol se pritožujete, da je cela jeba in da so tipi neresni.
-
carrie_ napisal/-a:Moški so postali zarad permisivne vzgoje razvajeni in se jim ne ljubi vlagat v resno zvezo. V teh časih, ko je hitri seks brez obveznosti moderen, zadeva funkcionira.
Seveda se najdejo tudi izjeme
Zaradi permisivne vzgoje, je z mano ravnal grdo in vse mu je bilo dovoljeno. Sama pa tudi nisem znala malo bolj potrpeti, ker mi ta ista vzgoja ni privzgojila potrpežljivosti.
No zdaj se tega učim, bolje kot nikoli.
yes, I am avatar
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Em, kaj?! Nisi ti pisala, da si v neizmerno srečni zvezi s tremi osebami? Kaj je zdaj res? Imaš neizmerno srečen odnos z dvema fantoma in eno punco ali hodiš z enim grobijanom? In ali si zrela in samozavestna ženska, kakor si dajala vedet v drugi temi ali pa cnerava punčka, ki ne ve, da nima v ljubeči zvezi trpljenje kaj iskat?!? Huh ...
-
Huh
Pisala sem v pretekliku.
Pisala sem v pretekliku.
yes, I am avatar
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
suzanne windlow napisal/-a: No zdaj se tega učim, bolje kot nikoli.
Tole pa ne bo preteklik ... in mi še vedno ni jasno; česa se učiš? A trpet to, da nekdo grdo ravna s teboj? Hmm ... bi rekla, takole na pamet, da to ni najboljša stvar, ki se je lahko spraviš učit ...
-
Potrpežljivosti, vztrajnosti in podobno.
Osebno mislim, da mi permisivna vzgoja ni dala dovolj tega. Kar pa ne pomeni, da se nekomu ne zdim zelo potrpežljiva in vztrajna, drugemu pa spet ne. Amapk to ni bistveno. Gre za to, kakšna jaz mislim, da sem in kako se naučiti biti še bolša.
Clear enough?
Osebno mislim, da mi permisivna vzgoja ni dala dovolj tega. Kar pa ne pomeni, da se nekomu ne zdim zelo potrpežljiva in vztrajna, drugemu pa spet ne. Amapk to ni bistveno. Gre za to, kakšna jaz mislim, da sem in kako se naučiti biti še bolša.
Clear enough?
yes, I am avatar
-
Dolly - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 12. 2013
nekoime napisal/-a:Po mojih izkušnjah je pa pri ženskah praviloma tko, da če bi jih rad dobro spoznal, potem rataš samo prijatelj. Ne glede na to kako zelo všeč si ji na začetku, te v enem trenutku kar odslovijo. Ne čutijo več spolne privlačnosti.
To tudi približno ni res. Vsak mentalno razvit človek opazi, kdaj je nekomu všeč in če ga tista oseba želi bolje spoznati na več kot prijateljski način. Če se te ženska dotakne med pogovorom in te gleda na tisti poseben način, ne padeš kar tako v prijateljsko cono, tudi po dveh mesecih ne, če se seveda dobivata in si izkazujeta zanimanje.
V prijateljski coni lahko končaš že dosti prej kot si mislite, in ko se to zgodi, je ponavadi precej očitno, ker vam razlagamo o drugih moških, ki jih spoznavamo ipd. Se pravi da nek moški pri ženski pade v prijateljsko cono, ni stvar časa, pač pa ujemanja in vizualne privlačnosti. Ponavadi se dokaj hitro vidi pri čem sta.
Prvi seks je dosti bolj strasten, ko si ga želiš dalj časa in se prej samo spoznavaš. Tudi srečanja so bolj zanimiva, če ne seksata že na tretjem dejtu, ampak spoznavanje prestane več faz. Ne mislim zdaj, da ko nekoga spoznaš, pogledaš na koledar in si rečeš "vsaj dva meseca mora miniti, da lahko seksava", ampak se spoznavaš in čez čas točno veš, kdaj sta oba že dovolj neučakana in se počutita dovolj sproščeno, da se vidita v Evinem in Adamovem kostimu.
Točno vem kdaj ima kdo resne namene ali pa samo flanca o resnosti, dal pa bi se dol že po prvi ali drugi spoznavni pijači v lokalu na wc-ju. Tak moški mi jasno poda o sebi sliko neresnega tiča, ki večino časa razmišlja s spodnjo in ne z zgornjo glavo. Tisti, ki mu bom všeč in bo poleg tega začutil da se utegne razviti nekaj več, me bo želel prej kot sleči še dobro spoznati in mi s počasnim hitenjem pokazati, da ni nekdo, ki ga ima lahko vsaka kolikor toliko luštna bejba po samo eni pijači.
Don`t lower your standards for anyone or anything. Self respect is everything.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kaj pa je narobe s tem, da se spoznavaš in hkrati še seksaš?
vedno vsi to govorijo, kot da se te dve stvari izključujeta in enkrat, ko vidiš eden drugega golega, je kar konec razvijanja odnosa.
vedno vsi to govorijo, kot da se te dve stvari izključujeta in enkrat, ko vidiš eden drugega golega, je kar konec razvijanja odnosa.
-
Definitivno je od tiste točke naprej, drugače.
yes, I am avatar
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Itak, da je. Doh.
Ampak zakaj ne moreš hkrati seksat in se spoznavat? Takoj ko seksaš, je zaradi nekega razloga spoznavanje okrnjeno, po prepričanju zagovornikov "počakaj, da se dobro spoznata."
Ampak zakaj ne moreš hkrati seksat in se spoznavat? Takoj ko seksaš, je zaradi nekega razloga spoznavanje okrnjeno, po prepričanju zagovornikov "počakaj, da se dobro spoznata."
-
V resnici je ravno obratno
yes, I am avatar
Prvi neprebran prispevek • 133 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja