samo sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 03. Jan. 2014 12:41

Džeki napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:no, meni je pa spontanost blesava, ker je to rinjenje v neznano in je največ možnosti da se zaj***š in trpiš. iščem resno zvezo, ne pa bluzenje. zato mi je pa pomembno da tudi punco resno najdem, ne tako ki sanjari da se bo na neki ulici zaletela v popolnega tipa, še isti večer posexala in se kasnej poročila..

Ampak če jaz tebe prav razumem, ti glede spoznavanja žensk nisi samo previden, ampak praktično pasiven. Ti morš prvo začet na zmenke hodit, da vidiš, kaj ti sploh ustreza. Kako misliš sploh žensko spoznat, če nobene ven ne povabiš?

Ker trenutno prav ti deluješ kot en, ki čaka, da ga bo ena zagledala in v njem spoznala idealnega tipa zase.

Slovenc, poslusaj Dzekija.
Ne mores spoznat cloveka preko opazovanja le-tega skozi dlje casa trajajoce obdobje in odkljukavat njegove lastnosti na tvojem seznamu. V odnosu nisi sam, ne pozabi tega :)
Zadnjič spremenil rokerca, dne 03. Jan. 2014 13:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 03. Jan. 2014 13:56

Slovencu je vazno samo to, da toplo lula.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Jan. 2014 15:33

zakaj bi hodil na zmenek s punco, pri kateri bi po 5 minutah ugotovil da ni moj tip? v živo ne moreš izvedet o punci ničesar razen izgleda in obnašanja ki ga kaže v javnosti (kjer ne moreš ločit a je človek prijazen ali se pa samo dela takega). če hočeš izvedet več, moraš pa že narediti prvi korak.
to je zame kot da bi mi nekdo rekel naj poiščem mino v minskem polju tako da laufam naokol kot zmešan in kar bo, bo.

potem pa vidiš na forumu še mnenja punc, da je totalno creepy, če tip stopi do punce, pa da se o njem še ni v detajle pozanimala prek kolegic..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 03. Jan. 2014 16:44

čudno, da smo potem drugi sploh našli koga v živo in ne po netu, če je očitno po tvoje (ki si brez izkušenj!!!) tko, da se itak noben ne ujema z nobenim...ali pa imaš reees čudne želje in poglede na svet, potem pa ti verjamem, da bi pri vsaki ugotovil po 5minutah, da nista za skupaj...še dobro, da imamo internet, ker včasih bi ostal večnih devičnik.

in veš zakaj je dobro iti na zmenek, četudi ugotoviš, da nista za skupaj? ZARADI IZKUŠENJ!!!

očitno ti pa tudi po netu ne uspeva, torej lahko iz tega narediš nek zaključek...poleg tega, spoznaš bejbo po netu npr., se dobita v živo, ali sploh veš, da se tudi ona lahko samo dela prijazno, in to ugotoviš šele po 5 letih?
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 03. Jan. 2014 17:56

Ah .....itak je totalno creepy, ce normalno pristopis do punce. :D
V glavnem, hotela sem ti rect, da v glavnem ful dajes na svoja (dvojna) merila, ki so pac taka kot so - okej. Ampak v odnosu sta 2 in verjetnost, da bo tak nacin spoznavanja tvoji bodoci punci okej, je majhna.....in kje pridejo na vrsto njena merila, zelje? ...
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Jan. 2014 18:49

ker druge ne briga a pride iz zmenka resna zveza, f**, fukfrend, prijateljstvo, whatever. posledično človeka pod 30 za resno zvezo skoraj nemogoče dobiš. kaj šele pri 22ih.

izkušnje, a? :D mi ni do vaj za igranje popolnega moškega na prvem zmenku. sem tak kot pač sem. in bi bilo pametno da tudi punce ne bi tok padale na naučeno zapeljevanje oz. osvajanje, potem pa stokale kako se je tip po par mesecih "spremenil" in da ga takega ne pozna blablabla..

rokerca, ful super je če k punci pristopi njena simpatija, brez da bi dala znake in bi se še mal nedosegljivo zaigrala. če ji ni simpatičen, je pa creepy. je sam en majhen problemček, namreč, da pač ne znam brat misli :) (še teh na forumu včasih ne razumem, če se tako po yolo-asto spreminjajo)
ena fajn ideja: bodimo taki kot zares smo. jaz sem ves čas tak. iščem pa tako ki mi bo kot pristna všeč. če bom kakšni všeč tak kot sem, fino, če ne pa brezveze - to ni moj problem, če punca ne ve al sem ji všeč al ne, niti nimam vpliva na to.
bolj me skrbi da bom naletel na eno igralko (zelo izkušeno v zmenkih, ja :D ), ki si me bo TRENUTNO zaželela in naredila vse da bi bil njen, čez neki časa bi bil pa samo še njena izkušnja. (bi poskrbel da preklet boleča izkušnja)
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 03. Jan. 2014 18:54

Meni se zdi sam zanimivo, da si ti prepričan, da ljudje v živo igrajo, prek neta so pa iskreni. A ni ravno obratno? Sploh pa, če malo obvladaš govorico telesa, lahko vsakogar hitro prebereš...v živo seveda.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 03. Jan. 2014 18:59

Exactly my question.
Slovenc?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Jan. 2014 19:00

hudoba, ker kažejo obraz, ki ga ne morejo spremenit. če kdo v živo naredi neumnost, si ga človek zapomne, zato so vsi previdni in tako kreten kot prijazen tip se bosta smehljala.
če pa na internetu, pa si spremeni nick in nihče več ga ne pozna. tako da kreteni se v miru obnašajo kot kreteni (recimo wasd), prijazni pa so prijazni. še kak mesec klepeta, ker kreten se ne bo tako dolgo prijazenga delal, ali pa se izdal vmes.. in spoznaš ljudi s katerimi se res razumeš :)

rokerca, bi ti naključnemu neznancu povedala, da si bila v krizi, da si razmišljala o samomoru, ostale intimne in občutljive stvari? precej dvomim. no, na forumu pa si jih, pa te prav tako lahko vsak neznanec prebere :) get it?
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 03. Jan. 2014 19:04

Aha. Torej je to, da so na netu sposobni spremenit identiteto in se prilagodit sogovorcu vsakič znova, vsakič znova napisat svojo preteklost itd...znak iskrenosti?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 03. Jan. 2014 19:31

slovenc79 napisal/-a:bolj me skrbi da bom naletel na eno igralko (zelo izkušeno v zmenkih, ja :D ), ki si me bo TRENUTNO zaželela in naredila vse da bi bil njen, čez neki časa bi bil pa samo še njena izkušnja. (bi poskrbel da preklet boleča izkušnja)

:D zaenkrat je skrb očitno odveč :wink:

nesramnost na stran: se strinjam, da lahko skozi daljše časovno obdobje preko spleta spoznaš določene intimne aspekte in razmišljanja osebe. ampak vseeno je to samo en del osebe. ni nujno, da bo v živo potem klapalo.

torej, lepo daj jajca v košaro pa začni zmenkovat. jaz sem huda ko pes, pa so tudi meni tipi rekli ne. :wink: :wink:
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Jan. 2014 19:41

HuDoBa napisal/-a:Aha. Torej je to, da so na netu sposobni spremenit identiteto in se prilagodit sogovorcu vsakič znova, vsakič znova napisat svojo preteklost itd...znak iskrenosti?

to ne, je pa iskrenost da nick/mail ostane isti :) lej, jaz že prepoznam ;) ti pač ne iščeš po netu, ti ni treba razumet.

sončka, sej, pomembna mi je notranjost :) un, "živi" del osebe je videz (ki je tudi pomemben, ampak lahek "sprejemni izpit", vsaj pri meni), ki pa me do zdaj še nikol ni presenetil. seveda spoznaš velik novih stvari v živo, ampak se z globokimi stvarmi, ki jih je lažje zaupat prek neta, ko te človek ne gleda v oči, ne da primerjat.

recimo da je spoznavanje kot spoznavanje ledene gore, samo da v živo najprej vidiš vrh (ki je mnogokrat olepšan, lažen, bolj ali manj, marsikomu se pa sploh ne ljubi spoznavat kaj je spodaj, ker bodisi nima daljših načrtov bodisi zadovolji samo z vrhom), prek neta pa začneš na dnu (kjer je težko, obsežno, ampak spoznaš tisto kar podpira vse skupaj)
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 03. Jan. 2014 19:59

Ej slovenc, prvi april je slabe 4 mesece stran.
Uporabniški avatar
kana_bis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a kana_bis » 03. Jan. 2014 20:01

Slovenc, če ne boš tvegu, ne bo nič...
No risk, no fun :wink:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho