samo sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
ko boš imel karkoli več z nekim dekletom od samo chata po netu in pijačke (torej sex npr.) boš izžareval čisto drugačno energijo, bolj samozavestno, in verjemi mi, da te bomo punce opazile, za razliko od zdaj. Ti pa stojiš na eni in isti točki in zgleda, da boš tu ostal še kar dolgo časa.
sploh pa, sicer boš rekel da se motim, ampak ne laži sebi. pišeš lahko kar hočeš, resnica je ena. In veš da trpiš na ta način. Ti si se sprijaznil, da ne moreš dobiti punce kar tako zlahka kot ostali tipi, posledično si sebe prepričal, da iščeš samo resno zvezo in ne želiš sexa z drugo kot samo z resno punco. Ja, lepo se je tolažit na tak način, ampak vprašaj se (pa ne mi zdej sploh odgovarjat, odgovori sam pri sebi, pa dobro premisli), ali je to res, kar želiš? Enkrat ti bo mogoče žal, da nisi ravnal drugače, ampak takrat bo nažalost prepozno.
Poznam enega, ki ga nobena noče za sex, pa se je prepričal, da je sex itak brezvezna zadeva, da ljudje preveč napihujejo to stvar. Vedno bolj se mi zdi, da si tudi ti tak. - če me ne razumeš mogoče, predstavli si, da hočeš čokolado iz zgornje police, pa je ne dosežeš. Obupaš, greš stran, in si praviš, da itak nebi bla dobra, da je pregrenka zate. Tak si ti.
sploh pa, sicer boš rekel da se motim, ampak ne laži sebi. pišeš lahko kar hočeš, resnica je ena. In veš da trpiš na ta način. Ti si se sprijaznil, da ne moreš dobiti punce kar tako zlahka kot ostali tipi, posledično si sebe prepričal, da iščeš samo resno zvezo in ne želiš sexa z drugo kot samo z resno punco. Ja, lepo se je tolažit na tak način, ampak vprašaj se (pa ne mi zdej sploh odgovarjat, odgovori sam pri sebi, pa dobro premisli), ali je to res, kar želiš? Enkrat ti bo mogoče žal, da nisi ravnal drugače, ampak takrat bo nažalost prepozno.
Poznam enega, ki ga nobena noče za sex, pa se je prepričal, da je sex itak brezvezna zadeva, da ljudje preveč napihujejo to stvar. Vedno bolj se mi zdi, da si tudi ti tak. - če me ne razumeš mogoče, predstavli si, da hočeš čokolado iz zgornje police, pa je ne dosežeš. Obupaš, greš stran, in si praviš, da itak nebi bla dobra, da je pregrenka zate. Tak si ti.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Kakor hočeš. Vedi pa nekaj. vsak tip, ki v živo ogovarja ženske, je na boljšem, kot ti. In si v veliki nevarnosti, da bo ženska tekom vajinega dopisovanja v tebi imela zgolj čustveno oporo, seksualno pa v tipih iz dnevne tekoče ponudbe.
Ti nisi v ničemer tako ful poseben, da se bo ena doma samo zate šparala, tudi če je malo sramežljiva ne.
Ti nisi v ničemer tako ful poseben, da se bo ena doma samo zate šparala, tudi če je malo sramežljiva ne.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
no, s tako punco se ne bom zapletal
saj to je problem, vam po večini se življenje okol seksa, alkohola, ostalih yolo kratkoročnih užitkov, meni pa ne. različni smo si in različne prioritete imamo, zato se pač ne razumemo.
saj to je problem, vam po večini se življenje okol seksa, alkohola, ostalih yolo kratkoročnih užitkov, meni pa ne. različni smo si in različne prioritete imamo, zato se pač ne razumemo.
hej norci
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
ampak nenazadnje yolo slovenc dejansko vsi mi yolo! itak, da delamo napake pa nam je žal ampak na njih se tudi učimo. sej je lepo, da furaš podobo princa na belem konju ampak problem je pa, da princesam se s tem več ne da ukvarjat sicer pa iskreno, good luck, ti privoščim.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
slovenc79 napisal/-a:
Model, o čem ti to, jaz živim v prekleto resni zvezi, z žensko, ki jo ljubim in ona mene. Kakšni kratkoročni užitki?
Jaz imam to, kar ti želiš. Štekaš zdaj? Zato bi počasi lahko malo razmislil o mojih nasvetih, ne pa ponavljal neke svoje floskule. kako boš ti sploh vedel, katera je zate, če na noben zmenek ne greš? Ti kr nekaj sanjaš in si špilaš filme, kakšno taktiko da imaš, rezultat tvoje taktike pa je 0. Zbudi se, no..
Jaz mislim, da se ti žensk bojiš. Zato ostajaš v svoji coni pasive, kot izgovor pa ti služi "zunaj so vse neresne". Potem pišeš, kako spoznaš zanimive ženske na netu, ko se te vpraša, zakaj z njimi nič nimaš, ostaneš brez besed.
Oba veva, da problem ni v tvojih kriterijih, ampak v tvoji nesamozavesti. Kriteriji so ti samo izgovor. Tudi čistunski ravno nisi tako zelo, kot bi se rad prikazal, sam si priznal.
Če bi ti imel prav, mi vsi drugi pa narobe, ne bi ti že dolgo stopical na mrtvi točki, tako da, malo stopi na zemljo.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 05. Jan. 2014 22:28, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
če praviš, da smo po večini taki, zakaj bi blo pa prek interneta kaj drugače? Torej je ponudba ista kot zunaj, le da ti iščeš neke bližnjice. Ampak moreš vedet, bližnjic v življenju ni.
Očitno ni dovolj deca v tebi, takorekoč si navaden strahopetec.
Očitno ni dovolj deca v tebi, takorekoč si navaden strahopetec.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
Džeki napisal/-a:Model, o čem ti to, jaz živim v prekleto resni zvezi, z žensko, ki jo ljubim in ona mene. Kakšni kratkoročni užitki?
in koliko let si različne punce podiral, preden si se "odločil" za resno zvezo? koliko si sploh star?
green, ker prek neta lažje spoznam človeka, in ker ni "creepy", če direktno navežem stik. je precej bolj praktično se registrirat na forumih kot pa hodit na ne vem, tečaje joge, samo zato da bi navezal stik.
hej norci
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
a v šolo pa ne hodiš, pa v domačem kraju ne poznaš nikogar?
meni to res ni jasno, če pa ljudi spontano spozneš, ne, da bi blo treba pristopit k komu. jaz čisto vse sošolce vsak dan pozdravim pač če pridem po hodniku rečem zdravo lepo vsakemu, ko sam sedi in me na primer lahko dalje ogovori, če bo hoto pa ne bo nič čudno. pa tud pri nas v domačem kraju je tak, da prideš na kavo pa pač rečeš celi gostilni zdravo in pol se vedno zameniš z nekom, da veselic ne omenjam, pa moj kolega tud ne pije na primer pa punce ogovori al pa one njega.
meni to res ni jasno, če pa ljudi spontano spozneš, ne, da bi blo treba pristopit k komu. jaz čisto vse sošolce vsak dan pozdravim pač če pridem po hodniku rečem zdravo lepo vsakemu, ko sam sedi in me na primer lahko dalje ogovori, če bo hoto pa ne bo nič čudno. pa tud pri nas v domačem kraju je tak, da prideš na kavo pa pač rečeš celi gostilni zdravo in pol se vedno zameniš z nekom, da veselic ne omenjam, pa moj kolega tud ne pije na primer pa punce ogovori al pa one njega.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
ja, in pol na forumu vidiš da je creepy, če k punci popoln neznanec pristopi.. in da s sošolkami je no-go že po default. že zato mi je mal trapast sploh brat te nasvete, ker se sami med sabo izključujejo.
punce bi itak rade da bi do njih na belem konju prišli samo tisti v katerga so dlje časa zagledani, tipi pravjo boli te k, sam podri ko je šansa..
medtem sem pa že na lastni koži izkusil da so "znaki" pri puncah navaden blef in zajebavanje velik pogosteje kot sem mislil. pumpanje ega očitno. in zbijanje mojega, seveda.
punce bi itak rade da bi do njih na belem konju prišli samo tisti v katerga so dlje časa zagledani, tipi pravjo boli te k, sam podri ko je šansa..
medtem sem pa že na lastni koži izkusil da so "znaki" pri puncah navaden blef in zajebavanje velik pogosteje kot sem mislil. pumpanje ega očitno. in zbijanje mojega, seveda.
hej norci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ti se še preveč sekiraš o mnenju drugih o tebi.
Čisto preprosto gre, vsakič ko boš zavrnjen se boš manj sekiral, vsakič ko boš slabo pristopil se boš nekaj naučil, vsakič ko boš peljal kakšno na zmenek se boš učil kako komunicirati z ženskami.
Ko pristopiš do ženske si samo tole govori v glavi: "če mi rata bom dobil zmenek, če mi pa ne rata...bom pa itak šel v istemu stanju domov".
Samo pridobiš lahko.
Čisto preprosto gre, vsakič ko boš zavrnjen se boš manj sekiral, vsakič ko boš slabo pristopil se boš nekaj naučil, vsakič ko boš peljal kakšno na zmenek se boš učil kako komunicirati z ženskami.
Ko pristopiš do ženske si samo tole govori v glavi: "če mi rata bom dobil zmenek, če mi pa ne rata...bom pa itak šel v istemu stanju domov".
Samo pridobiš lahko.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov