samo sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 03. Jan. 2014 21:01

Slovenc, kdor ne reskira, tudi profitira ne..

Ok, odločil si se igrati na ziher in preko neta kao spoznati žensko, ki te bo čist razumela...veliko sreče, potreboval jo boš..

Me pa zanima, ti, ki tako opevaš iskrenost, ali puncam, ko s epreko neta meniš z njimi, tudi poveš, da te vzburja lulanje in da rad gledaš punce, kako se igrajo same s sabo preko neta, kar si priznal na forumu.

Če je odgovor pritrdilen, boš imel pri spoznavanju preko neta še malo več težav, ker so punce, ki se želijo spoznavati preko neta skoraj zagotovo še bolj zadržane. Če je odgovor nikalen, nisi tako iskren, kot se opevaš..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Jan. 2014 21:06

yeah, well, previdnost je mati modrosti :) ne rabim nobenga profita, za katerga bi moral gamblat. samo razumljivo punco ki se ji tudi ne da te "loterije" s fanti špilat.
naša generacija prevladuje na internetu ;)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 03. Jan. 2014 22:21

javi, ko boš uspešen, me prav zanima, kdaj bo to...
ti garantiram, da bi u živo sigurno že naletel na kakšno punco, ki želi resno zvezo. Če bi jo le ogovoril in odpeljal na zmenek..
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 03. Jan. 2014 22:28

najbolj smešno pri vsem je, da bi zunaj v lokalu stokrat prej našo punco, ki bo te bla pripravljena 'pohcat' kot pa preko interneta... to je dejstvo.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Jan. 2014 1:09

slovenc, se tebi ne zdi, da lahko ljudje preko neta fejkamo na veliko, pa ni nikogar, ki bi drugega na to opozoril?
Ker navsezadnje- preko neta ponavadi vsaj malo premisliš, preden odpošlješ napisano. V živo lahko isto govoriš po svoje sicer, ampak kot so napisali že pred mano, telesna govorica izda veliko stvari. Ne vem no, sama imam izkušnje z vezami, kjer se je vse začelo preko neta in ko pomislim, je ogromna razlika med napisanim in videnim. Navsezadnje ni virtuala tista, ki šteje, ampak to, kar vidiš/čutiš/spoznaš v resničnem življenju.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Jan. 2014 1:31

sigurno je velik ljudi, ki fejka. ampak, prek neta jih precej lažje prepoznam kot v živo. in tudi odpikat jih je lažje.

katy, ni šans ;)
Uporabniški avatar
kana_bis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a kana_bis » 04. Jan. 2014 10:31

Pa jaz osebno bi veliko raje pogledala fanta, ki osebno do mene pristopi, pa me ogovori kakor pa da me ogovarja po fb, pa raznih drugih portalih.
Po netu ne moreš nikomur pogledati v oči, se iskreno nasmejati...In a niso to eni izmed pomembnih dejavnikov, pri spoznavanju osebe? Na netu lahko vsak napiše kar želi, lahko se predstavlja za kogar se mu zapaše, nevem no...
Na tvojem mestu bi se mal socializirala za začetek... Pa a ti misliš, da bo prva punca, ki jo boš spoznal in šel z njo na zmenek, za vedno tvoja? Kaj vse lahko pride vmes, lahko se tut tep zapiči, da to ubistvu ni to, ali pa mogoče kej druzga, kar bi vodilo v razpad zveze... :rolleyes:
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 04. Jan. 2014 17:23

slovenc, a pa maš usaj kkšno kolegico, al tut tega ni?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 04. Jan. 2014 17:56

2x
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 04. Jan. 2014 17:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 04. Jan. 2014 17:57

slovenc, se mi pa zdi pri vsem skupaj zanimivo, da te sploh ne moti, če si nekomu emocionalna slut.

ker roko na srce, takšne internetne povezave med ljudmi temeljijo na čustveni podpori, ki si jo folk izmenjuje, ker je v realnem nima oz ne najde oz kot si sam dejal, v realnem svetu oseba noče oz si ne upa delit določenih misli.

potem pa imajo te babnce emocionalne potrebe zadovoljene preko spleta, fizične pa ostajajo odprte in nezadovoljene in je precej lažje "zahaklat" takšno žensko. pa še bolj so zanimive, ker delujejo manj "needyin desperate." ljudje smo ipak družbena bitja in s fizičnimi potrebami tukaj ne mislim samo sex, ampak tudi preprosto druženje, želja po bližini, objemu...

a si razmišljal o tem vidiku?
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Jan. 2014 21:24

kana_bis, men bi tudi pasalo da bi punca kr v živo do mene pristopila :D ampak takih čudežov je mal.
spoznavanje traja, v vsakem primeru. ampak, precej manj ljudi ima v živo "jajca", da je tak kot je, kot pa na internetu.
želim si resno zvezo, tko da itak da iščem tako punco s katero bi bil lahko cel lajf. jaz precej natančno vem, kakšno punco si želim (zato jo tudi tok časa iščem) tko da ne pričakujem da bom pa enkrat kar obrnu ploščo in bom hotel drugo.

nekaj sem jih spoznal, prek spleta, ene v upanju da bi bilo kaj več in ni blo, druge že od začetka. sem se tud že dobil v živo s kakšno, za pijačo, sprehod..

sonckica, emocionalna slut? :D no ja, pri nekaterih dejansko sem, ampak to je druga stvar. s takimi se ne mislim v kaj več zapletat.
mislim da je precej čudno, zakaj bi se nekdo, ki mu ni problema s fizično bližino, bil potem čustveno tako zaprt vase? drugač rečeno, če mu ni problem objemat prijatelje ali še kej več, zakaj bi potem iskal čustveno oporo na internetu?
ja, tudi jaz imam fizične potrebe. družim se s kolegi, ko gremo na pijačo, ampak da bi pa nvm, se stiskal k prijateljici, jo objemal itd.. ne vem, meni se to zdi preblizu, da bi bilo samo prijateljstvo. se ne objemam, razen za kake rojstne dneve ali praznike, če si ima kdo navado voščit na tak način.

anyway..

Slika
Uporabniški avatar
kana_bis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a kana_bis » 04. Jan. 2014 22:17

slovenc79 napisal/-a: jaz precej natančno vem, kakšno punco si želim (zato jo tudi tok časa iščem) tko da ne pričakujem da bom pa enkrat kar obrnu ploščo in bom hotel drugo.

Ma ti imaš v glavi vbite samo lepe, pozitivne reči, ki jih punce pač lahko imamo. Ampak itak, da noben ni popoln, tud punce imamo napake, za katere pa mislim (oprosti, če se motim), da jih v svoj ''popolni'' račun nisi zaračunal...Ko boš mislil, da si našel že popolno punco, se ti bo ta odprla in pokazala tud napake, pa se boš ustrašil, in boš spet na začetku.
Rada bi ti povedala samo, da punce, ki bi jo imel do konca življenja pri teh letih ne boš našel. Naučit se moraš sprejemati, ljubiti, naučit se moraš biti ljubljen. In iz izkušenj se učimo... (pa ne mislim zdej tuki razne one night stande pa to...)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Jan. 2014 22:30

marsikatero negativno stvar sem pripravljen tudi spregledat. ampak tega, da je prej bluzila, potem mi pa pove da si želi resne zveze, pač ne.

namen mi je bit v zvezi do konc življenja. če mi bo uspel al ne se bo pa še pokazal.. ne pričakujem da mi bo v prvo ratalo, sigurno ne. ampak vseen, ne bom se v zvezo spustil brez tega namena.

jaz se bom že naučil ljubit in biti ljubljen. ampak večina drugih ljudi se mora pa naučit razlike med "ljubim" in "izkoriščam za svoje potrebe". ljubezen pomeni da daješ, ne jemlješ. samo sprejemaš.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 04. Jan. 2014 23:09

To je vse kul, ampak v praksi pa ti z nobeno niti na spoznavno pijačo ne greš. Zastonj tebi vzvišenost nad "neresnostjo" drugih, ko pa se tvoja teorija konča pri nekem dopisovanju z ženskami. Če se zavedaš, da ni nujno, da ti v prvo uspe, mi pa sploh ni jasno, zakaj se tako izogibaš kakšno končno spoznati pobližje. Praviš, da jih spoznaš na netu, ampak tukaj se ti vse ustavi. Verjetno bi se ti res moral malo več ukvarjati z lastnim pomanjkanjem samozavesti in poguma, manj pa z drugimi, ki so baje neresni..
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 04. Jan. 2014 23:16

Čakaj napisov si, da si se dobil na pijački z njo :?: No in kajjjjj si pa pol naredil po tistem, poklical spet :?: Ali je bla v živo popolna katastrofa pa nisi upal iti še enkrat?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov