samo sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:30, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:30, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Uh, čudni časi ... se strinjam s pico ... ni res, da si vse ženske želijo (kaj je to ''vse ženske''?!), da moški prenoči in jim prinese zajtrk v posteljo. Nekatere želijo, da ga zjutraj ni več in ga nikoli več ne vidijo. Ali pa da nikoli več ne vidijo ženske, s katero so prespale ... ali para s katerim so prespale ... ali dveh moških ... itd. poljubno.
Če tebi, sirova, nekaj ne paše, to ne pomeni, da nikomur ne paše.
Pa tudi pika - ne, nimamo vsi istih seksualnih potreb, enakega libida, istih seksualnih fantazij in kar je še tega. Veš, nekatere punce rade seksajo z drugimi puncami, kakšne druge s fanti, tretje z obojimi in četrte ne z enimi in ne z drugimi, ker so aseksualne. (Povsem enako velja za fante. ) In da ne bi o tem, da je libido pogojen s 101 stvarjo in da je pri teh visok (radi bi seksali vsak dan, po možnosti vsak dan večkrat) in pri drugih izrazito nizek (ne bi seksali več kot nekajkrat na mesec ali manj) ... posploševat, da je pri vseh enako, je grozno bedasto, grozno narobe in grozno nima veze z ničemer ...
Če tebi, sirova, nekaj ne paše, to ne pomeni, da nikomur ne paše.
Pa tudi pika - ne, nimamo vsi istih seksualnih potreb, enakega libida, istih seksualnih fantazij in kar je še tega. Veš, nekatere punce rade seksajo z drugimi puncami, kakšne druge s fanti, tretje z obojimi in četrte ne z enimi in ne z drugimi, ker so aseksualne. (Povsem enako velja za fante. ) In da ne bi o tem, da je libido pogojen s 101 stvarjo in da je pri teh visok (radi bi seksali vsak dan, po možnosti vsak dan večkrat) in pri drugih izrazito nizek (ne bi seksali več kot nekajkrat na mesec ali manj) ... posploševat, da je pri vseh enako, je grozno bedasto, grozno narobe in grozno nima veze z ničemer ...
- *Abby**
- Cosmofrik
^^ To se ti ZDI, kot si lepo napisala, mogoče se tebi zdi zato, ker ti tako čutiš, ker si ne znaš predstavljati, da bi bilo drugače ... ampak mislim, da vsekakor obstajajo tudi takšni ljudje in posploševat res ni treba. Večina si pa, predvidevam, res želi, da ne bi bila sama ... ampak ali si večina res želi monogamnega partnerskega odnosa? Si večina res želi prav to, kar je družbeno najbolj sprejeto? Zakaj potem tako majhnemu deležu uspe? Zakaj je potem tako malo ljudi dejansko srečnih v svojih zvezah/zakonih ... ? Ne vem, po mojem ni vse tako črno-belo. Morda si pa večina pravzaprav želi, da bi lahko seksala s komerkoli bi želela in bi jih na partnerja, s katerim živijo vezale predvsem druge stvari?
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
To, da se konstantno zbujaš z eno in isto osebo, še ne pomeni nujno, da imaš monogamno zvezo
Za nesrečo v zvezah si je pa folk pretežno sam kriv. Al so z nekom ostali iz občutka krivde (nočem ga prizadet, pa tko dober prijatelj mi je), al se za odnos niso trudili, al so ugotovili, da si želijo nekaj popolnoma drugega (pa si zarad takih in drugačnih razlogov ne upajo it narazen). Mam na sumu, da je posred tud en občutek "varnosti". Seks je pomembna stvar, ampak je pa po sredi še mnogo drugih stvari, ki povzročajo propad zvez.
Za nesrečo v zvezah si je pa folk pretežno sam kriv. Al so z nekom ostali iz občutka krivde (nočem ga prizadet, pa tko dober prijatelj mi je), al se za odnos niso trudili, al so ugotovili, da si želijo nekaj popolnoma drugega (pa si zarad takih in drugačnih razlogov ne upajo it narazen). Mam na sumu, da je posred tud en občutek "varnosti". Seks je pomembna stvar, ampak je pa po sredi še mnogo drugih stvari, ki povzročajo propad zvez.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
- *Abby**
- Cosmofrik
Anjeske napisal/-a:To, da se konstantno zbujaš z eno in isto osebo, še ne pomeni nujno, da imaš monogamno zvezo
Ne, seveda ne, sem imela pa občutek, da sirova govori o tem in sem pisala v ''tem duhu''. Mogoče torej iščemo sopotnika in ne nujno stalnega partnerja?
Anjeske napisal/-a:Za nesrečo v zvezah si je pa folk pretežno sam kriv. Al so z nekom ostali iz občutka krivde (nočem ga prizadet, pa tko dober prijatelj mi je), al se za odnos niso trudili, al so ugotovili, da si želijo nekaj popolnoma drugega (pa si zarad takih in drugačnih razlogov ne upajo it narazen). Mam na sumu, da je posred tud en občutek "varnosti". Seks je pomembna stvar, ampak je pa po sredi še mnogo drugih stvari, ki povzročajo propad zvez.
Nisem mislila, da seks povzroča propad zvez, mislila sem, da morda veliko ljudi ne želi takšne zveze, kjer so seksualno omejeni. Mogoče veliko ljudi želi predvsem tovarištvo, prijateljstvo, občutek razumevanja in bi bili to boljši kriteriji za partnerski odnos, kot pa število spolnih partnerjev?
Sirova: Ljubezen ni vezana zgolj na partnerstvo, niti ni seksualnost vezana zgolj na ljubečo zvezo. Povsem mogoče je, da si kakšna ženska želi živeti v ljubečem prijateljstvu z žensko prijateljico in seksati s poljubnim številom moških, da si želi odprte (zato nujno manj ljubeče?) zveze in si torej želi, da moški po seksu (ni vsak seks, ki ni hkrati metafizično doživetje ''f**'' v slabšalnem smislu) odide in to ne pomeni, da se ne ceni, ne sprejema ljubezni itn.
Ti nekako ne zmoreš in ne zmoreš preko svojih okvirčkov, hm?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
- *Abby**
- Cosmofrik
^^ Ne bluzi. Nisem jaz kriva, da si ti razočarana in zafrustrirana ter posledično, nesramna in zoprna.
Jaz sem vse, kar sem pisala, pisala argumentirano, ampak hkrati polemično. In ti tega nisi sposobna niti sprejet, niti nisi sposobna debatirat, niti nisi sposobna premišljat svojega mnenja, ker enostavno nisi sposobna pogledat iz svoje roza škatlice. Kar je, pravzaprav, žalostno.
Jaz sem vse, kar sem pisala, pisala argumentirano, ampak hkrati polemično. In ti tega nisi sposobna niti sprejet, niti nisi sposobna debatirat, niti nisi sposobna premišljat svojega mnenja, ker enostavno nisi sposobna pogledat iz svoje roza škatlice. Kar je, pravzaprav, žalostno.
-
suzanne windlow - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2013
- Kraj: Simulator
*Abby** napisal/-a:^^ To se ti ZDI, kot si lepo napisala, mogoče se tebi zdi zato, ker ti tako čutiš, ker si ne znaš predstavljati, da bi bilo drugače ... ampak mislim, da vsekakor obstajajo tudi takšni ljudje in posploševat res ni treba. Večina si pa, predvidevam, res želi, da ne bi bila sama ... ampak ali si večina res želi monogamnega partnerskega odnosa? Si večina res želi prav to, kar je družbeno najbolj sprejeto? Zakaj potem tako majhnemu deležu uspe? Zakaj je potem tako malo ljudi dejansko srečnih v svojih zvezah/zakonih ... ? Ne vem, po mojem ni vse tako črno-belo. Morda si pa večina pravzaprav želi, da bi lahko seksala s komerkoli bi želela in bi jih na partnerja, s katerim živijo vezale predvsem druge stvari?
45% mladih Japonk spolnost ne zanima, ali jo prezirajo (theguardian.com)
Kaj šele, da bi imele voljo za otroke. Ob takem sentimentu lahko Abe z Yenom dela karkoli, pa rešitve ne bo. Zakaj so mladi Japonci brezvoljni, pa v članku. Podobnosti s Slovenijo so prav pogoste.
http://www.theguardian.com/world/2013/o ... having-sex
yes, I am avatar
- pika89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2013
sem dobila občutek, na splošno ko se pogovarjam z ljudmi, obeh spolov...
da se jih veliko "boji" resne zveze...
oziroma rečejo da niso ali nočejo resne zveze, kot da je to nekaj tako groznega...
potem pa jih vprašaš kaj sploh je za njihove pojme resna zveza, in ne znajo odgovorit...
in valda je lažje samo mal bluzit okol, kot pa se navezati na nekoga in začet gojit čustva do te osebe...
če si pa bolj čustven človek pa potem izvisiš v vsakem primeru....
da se jih veliko "boji" resne zveze...
oziroma rečejo da niso ali nočejo resne zveze, kot da je to nekaj tako groznega...
potem pa jih vprašaš kaj sploh je za njihove pojme resna zveza, in ne znajo odgovorit...
in valda je lažje samo mal bluzit okol, kot pa se navezati na nekoga in začet gojit čustva do te osebe...
če si pa bolj čustven človek pa potem izvisiš v vsakem primeru....
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Stvar je čist enostavna, puncam vam tipi, sploh taki v zgodnjih 20-ih, rečejo, da so v resni zvezi z vami, ker vedo, da drugače ne boste dale nog narazen. fantje se hitro učijo in ker si za razliko od žensk, ne morejo kr naprej zmišljevati, s kom bi seksali, hitro vzamejo lekcijo, da bodo najbolj ziher seksali, če druženju z žensko dajo nalepko "resna zveza".
Od tod potem taki posti, kot je "pri 23 sem imela 3 "resne zveze"..
Tipi v zgodnjih 20-ih so kar naprej potrebni in s tem se boste punce morale naučiti živeti..
Od tod potem taki posti, kot je "pri 23 sem imela 3 "resne zveze"..
Tipi v zgodnjih 20-ih so kar naprej potrebni in s tem se boste punce morale naučiti živeti..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov